Peçetede kan

Basur olsa pecetedeki kandan daha fazlası kanama ve otururken acı cekmek gibi şikayetleriniz olurdu. Kolit yada kalın bagirsaginizda meydana gelen bir yırtık yada hasardan kaynaklı olabilir diye dusunuyorum. Tabi işinizi bizim yaptığımız tahminlere bırakmayıp acilen bir doktora gitmelisiniz.

te
Yok benimki fazla degil findik kadar geliyo yine gelirse doktora gidecegim
tekrar gelmesini beklemeyin..2 sefer gelmesi yeterli doktora gitmek için..herkesin dediği gibi basur çatlak gibi de olabilir,Allah korusun büyük hastalık habercisi de..
öenmli bir belirtidir,dikkate alın lütfen..

Aşırı derecede kan olmama ihtimalleride var basurda. kişiden kişiye değişken belki ama hani basur olsaydı aşırı kanardı diyenler için diyorum. Bence hiç beklemeye gerek yok. doktora gidene kadar kabız olmamaya ve büyük abdest yaparken kesinlikle ıkınmamaya ve mümkünse klozet kullanmaya çalışın.

te

tekrar gelmesini beklemeyin..2 sefer gelmesi yeterli doktora gitmek için..herkesin dediği gibi basur çatlak gibi de olabilir,Allah korusun büyük hastalık habercisi de..
te

Tesekkur ederim en yakin zamanda gidecegim doktora

Aşırı derecede kan olmama ihtimalleride var basurda. kişiden kişiye değişken belki ama hani basur olsaydı aşırı kanardı diyenler için diyorum. Bence hiç beklemeye gerek yok. doktora gidene kadar kabız olmamaya ve büyük abdest yaparken kesinlikle ıkınmamaya ve mümkünse klozet kullanmaya çalışın.
Cok tesekkur ederim yememe icmeme dikkat ediyorum insallah bidaha olmaz

Tesekkur ederim az once konrol ettim et parcasi vb yok sanirim catlak en yakin zamananda doktora gidecegim

en iyisini yaparsın ihmale gelmez. ben genel cerraha gitmiştim. kan geliyor dedim. sulu şeyler ye kayısı ye geçmezse tekrar gel dedi. geçmeyince gittim yarım saatlik bir operasyon çatlağı lazerle yaktılar şükür kurtuldum. sana da acil şifalar canım

Basur olmasi muhtemel, dahiliyeciye gorunmen lazim ki derecesine gore tedavi etsin. İhmal etme basur diyip gecme bende de var, ne oldugunu çeken bilir... Gecmis olsunnn

Tatlim bence doktora gorun..basursa bile git.. allah korusun kolon kanserine kadar yolu var.. bagirsak olaylari ihmale gelmez

arkadaşlar merhaba. ben uzun bir süre kabızlık çektim. sonrasında ise yememe içmeme dikkat ederek kabızlığı azalttım. önceleri yani kabızlık varken wc ye gittiğimde peçeteye kan geliyordu. bir süredir atlatmışken dün sabah baya kanamam oldu. bugünde aynı şekilde wc ye gittiğimde oluyor. sebebi basur mudur acaba. gözle görünür bişey yok çünkü makatta. :KK43:

X