Ne güzel yazmissin canim..insallah sende bizler gibi istedigin sonucu alirsin.doktoruna güven bence, zaten senin isteklerinide kabul etmis.muhakjak en güzel duranini takacak.haldun beyin forumda hastalari hepsi memnun..senin adina cok seviniyorum.yalniz da olsan üstesinden gelirsin merak etme.hersey güzel ve gönlünce olsun insallah..güzel haberlerini bekliyoruz..burada sanki bir aile olduk.arkadaslarin ameliyat günü gelince bizdede bir heyecan olusuyorMerhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettimBulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))
Tikkabilla Hangi hastanede oldun canım ? Belki Hacettepe'nin sistemi bu şekildedir.Bu estetik olduğu için , özel hasta olarak görülüyorsun ve sgk'dan faydalanamıyorsun . Yani yasal olan bu aslında ama daha farklı işlem yapan yerler de olabilir, bilemiyorum.Galiba kontrollerde muayene ücreti alınmıyor tekrar ama çok emin değilim. Ameliyat sütyeni ve kremler vs dahilmiş bu fiyata .
Bak sakin buzi habersiz birakma harassig canım zaten senden güven aldım en çok , sen tek başına otelde kalmışssın bir de , benim en azından babam var :) çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) ben de sizler gibi memeliler kervanına katılmak istiyorum artık biran önce :)) yani çok tatlı bır heyecan ve heves var şu an :) Hocaya da güveniyorum açıkcası , ben sağlık sektöründe çalışmıştım Hacettepe çok iyi bir hastanedir, Hacettepe tıp da iyi bir bölümdür. Hoca işini biliyordur diye düşünüyorum :) İçim rahat :) Allah tamamına erdirsin inşallah DD
Anladım hayatım, yani ben sormuştum sgk lıyım karşılıyor mu diye, estetik olduğu için karşılamıyor dediler, zaten çok da bir şey tuttmadı tahliller. Muayene ücreti de ben direk özel kısmı aramıştım zaten, hani hocanın poliklinikte çalıştığı bir güne denk getirilip gidilebilir belki, sgkdan faydalanarak ,o kısmını da tam bilmiyorum. oda+ameliyat+hoca+protez+sutyen+krem işte bu paket halinde 5500 hacette'de, üstüne diğerleri binince 6000 civarı fln olucak galiba .Canım Sakarya eğitim araştırmada oldum ben.. Ameliyat, protez ve oda hariç, ilaç, muayene, tahliller falan devlet karşıladı benim.. Toplam 5200-5300 gibi bir ücret ödedim. Bunun haricinde ödemedim canım..
tamam canım , bir bakayım , ama bana doktorum şöyle bir şey söyledi: Kadınalrda yanlış bir algılama var ,bu meme büyütme ameliyatı adı ustunde, yanı senın memen neyse onun büyüğü olacak , interteen buldugun fotolara göre şöyle olsun gibi bir durum olamaz ;bununla birlikte dikleştirme işlemi de yaptırılırsa o zaman istediğimiz şekli verebiliyoruz kestiğimiz için değiştirebiliyoruz .Çok az kalmış hayırlı olsun canım. Sürecini takip edicez inşallah. En yakın zamanda sen amelyat olacağın için senden bişey isteyebilirmiyim?
Bu resime göre kendi ölçülerini bir amelyattan önce birde amelyattan sonra not edermisin? Nekadar dikleşiyor acaba onu merak ediyorum.
Eki Görüntüle 1297244
aaa canım sevindim senin adına ailen bence yanında olurlar estetik için belkide ne grek vr bıçak altına yatmaya diye düşünüp öyle demişlerdir. bende damlaya yatkındım sitede bir arkadaşın haldun bey e yaptırdığı halini görmüş çok beğenmiştim şimdi başka bir arkadaşın yuvarlak halini beğendim. damladan yuvarlağa doğru kaymaya başladım bakalım benim daha önümde uzun zaman var karar vermek için bu süre içinde neye karar vericem. bence dr haldun beye ameliyat olmakladoğru bir karar vermişsin benim gördüklerim içinde yaptığı ameliyatları beğendiğim dr. haldun bey.Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettimBulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?