• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

peacock

tavuskuşu
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
639
300
158
Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettim :D Bulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))

Canım devlette muayene parası alınmıyor ve de tahliller ücretsiz.. Neden senden istedi ki? Ayrıca az buz da değil. Ben de devlette oldum. Kaç defa muayeneye gittim, sadece ilkinde randevu almıştım, bir daha gerek yok dedi doktorum.. Hiç ücret ödemedim, tahlillere de ödeme yapmadım. Ameliyat sütyeni 100tl idi, ona da para vermedim ben..

Merhaba kızlar :) 11 Kasım'da Ankara-Hacettepe'de Haldun Kamburoğlu'na ameliyat olacağım. 28 yaşındayım.Bekarım. Boyum 1.64m , kilom 59 .Göğüs altım 80 ,üstüm 90 ,genişliğim 11.5 cm .
Hocayı bu site sayesinde tanıyıp hemen görüşmeye gittim . Hemen tarih verdi. Biranda kendimi olayın içinde buldum, ne şekline ne büyüklüğüne karar vermiş değildim o yüzden. Geçtiğimiz hafta internetten resim araştırarak geçti, kendimi sapık gibi hissettim :D Bulduğum memeleri hocaya gösterinde daha çok yuvarlak protezleri beğendiğimi anladık.Muhtemelen benimkisi de yuvarlak olacak . Aslında Haldun Bey sadece damla takıyormuş, kendisiyle baya mücadeleler verdim bu konuda ama sonuçta benim kullanacağımı ve zevk meselesi olduğunu söyledi.Ameliyatta takıp bakacak hangisi daha iyi durursa onu kullanacak.Göğüs genişliğimden yola çıkarak da muhtemelen 350-375 cc olacak.400 cc sığmazmış 325 de ben istemiyorum.Bu arada Mentor marka kullanacak. Devlet hastanesi olduğu için de sabit bir fiyatı var : 5500TL ,artı muayene 155 ,artı tahliller 100-150 TL arası , diğer masrafları henüz bilemiyorum ameliyattan sonra olucak.
Benim sürecim çok hızlı gelişti , randevuya gittim 19 gün sonrasına ameliyat tarihi vermişti :) şimdi 3 gün kaldı ,rüyadaymışım gibi hala algılayamıyorum açıkçası :) Babamla birlikte organize ettik bu olayı, şu an çalışmıyorum, sağolsun o karşılayacak.Annem ve kız kardeşime bu hafta söyledim . Tabi hiç beklemediğim tepkiler verdiler, hiç hoşlanmadılar, evde sürekli trip yiyorum kaç gündür.Hastaneye de gelmeyeceklermiş , babam ameliyattan çıkana kadar durur ama gece yanımda bekletmem, zaten o ne yapıcak.Artık tek başıma halletmeye çalışıcam .
Yani benim durumum genel olarak bu kızlar :) Ben buradaki arkadaşların çok yardımını gördüm, çok fikir aldım ,bu konuyu açarak ben de yaptırıcak arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Ameliyattan sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım neler oldu neler bitti :))
Ne güzel yazmissin canim..insallah sende bizler gibi istedigin sonucu alirsin.doktoruna güven bence, zaten senin isteklerinide kabul etmis.muhakjak en güzel duranini takacak.haldun beyin forumda hastalari hepsi memnun..senin adina cok seviniyorum.yalniz da olsan üstesinden gelirsin merak etme.hersey güzel ve gönlünce olsun insallah..güzel haberlerini bekliyoruz..burada sanki bir aile olduk.arkadaslarin ameliyat günü gelince bizdede bir heyecan olusuyor

Tikkabilla Tikkabilla Hangi hastanede oldun canım ? Belki Hacettepe'nin sistemi bu şekildedir.Bu estetik olduğu için , özel hasta olarak görülüyorsun ve sgk'dan faydalanamıyorsun . Yani yasal olan bu aslında ama daha farklı işlem yapan yerler de olabilir, bilemiyorum.Galiba kontrollerde muayene ücreti alınmıyor tekrar ama çok emin değilim. Ameliyat sütyeni ve kremler vs dahilmiş bu fiyata .

rassig rassig canım zaten senden güven aldım en çok , sen tek başına otelde kalmışssın bir de , benim en azından babam var :) çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) ben de sizler gibi memeliler kervanına katılmak istiyorum artık biran önce :)) yani çok tatlı bır heyecan ve heves var şu an :) Hocaya da güveniyorum açıkcası , ben sağlık sektöründe çalışmıştım Hacettepe çok iyi bir hastanedir, Hacettepe tıp da iyi bir bölümdür. Hoca işini biliyordur diye düşünüyorum :) İçim rahat :) Allah tamamına erdirsin inşallah :DDD

Tikkabilla Tikkabilla Hangi hastanede oldun canım ? Belki Hacettepe'nin sistemi bu şekildedir.Bu estetik olduğu için , özel hasta olarak görülüyorsun ve sgk'dan faydalanamıyorsun . Yani yasal olan bu aslında ama daha farklı işlem yapan yerler de olabilir, bilemiyorum.Galiba kontrollerde muayene ücreti alınmıyor tekrar ama çok emin değilim. Ameliyat sütyeni ve kremler vs dahilmiş bu fiyata .

Canım Sakarya eğitim araştırmada oldum ben.. Ameliyat, protez ve oda hariç, ilaç, muayene, tahliller falan devlet karşıladı benim.. Toplam 5200-5300 gibi bir ücret ödedim. Bunun haricinde ödemedim canım..

rassig rassig canım zaten senden güven aldım en çok , sen tek başına otelde kalmışssın bir de , benim en azından babam var :) çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) ben de sizler gibi memeliler kervanına katılmak istiyorum artık biran önce :)) yani çok tatlı bır heyecan ve heves var şu an :) Hocaya da güveniyorum açıkcası , ben sağlık sektöründe çalışmıştım Hacettepe çok iyi bir hastanedir, Hacettepe tıp da iyi bir bölümdür. Hoca işini biliyordur diye düşünüyorum :) İçim rahat :) Allah tamamına erdirsin inşallah :DDD
Bak sakin buzi habersiz birakma ha:KK20:..ben telefonu kullanmaya baslayinca ilk isim foruma yazmistim..ay o günlerde güzeldi ama..agri sanci oluyor ama nede sevincli oluyor insan:KK71:

Canım Sakarya eğitim araştırmada oldum ben.. Ameliyat, protez ve oda hariç, ilaç, muayene, tahliller falan devlet karşıladı benim.. Toplam 5200-5300 gibi bir ücret ödedim. Bunun haricinde ödemedim canım..
Anladım hayatım, yani ben sormuştum sgk lıyım karşılıyor mu diye, estetik olduğu için karşılamıyor dediler, zaten çok da bir şey tuttmadı tahliller. Muayene ücreti de ben direk özel kısmı aramıştım zaten, hani hocanın poliklinikte çalıştığı bir güne denk getirilip gidilebilir belki, sgkdan faydalanarak ,o kısmını da tam bilmiyorum. oda+ameliyat+hoca+protez+sutyen+krem işte bu paket halinde 5500 hacette'de, üstüne diğerleri binince 6000 civarı fln olucak galiba .

rassig rassig yani buraya yazıcam ben de mutlaka, normalde acıya dayanıklıyımdır ne kadar agrım olur, ne kadar surer merak edıyorum. Ama hepsinden çok kaç cc takıcak ve nasıl durucak onu merak ediyorum :KK49: Ben aslında ergenlikten beri isterdim ama şu an hakikaten plansız programsız oldu, hiç aklımda yoktu.Ve çok kolay gelişti her şey. Ben de baya mutlu olurum diye düşüyorum . Aileme ve en yakın arkadaşımla eşine söyledim, fark eden olmaz umarım başka :S

Çok az kalmış hayırlı olsun canım. Sürecini takip edicez inşallah. En yakın zamanda sen amelyat olacağın için senden bişey isteyebilirmiyim?
Bu resime göre kendi ölçülerini bir amelyattan önce birde amelyattan sonra not edermisin? Nekadar dikleşiyor acaba onu merak ediyorum.

Screenshot_2014-10-26-19-32-39.png

Çok az kalmış hayırlı olsun canım. Sürecini takip edicez inşallah. En yakın zamanda sen amelyat olacağın için senden bişey isteyebilirmiyim?
Bu resime göre kendi ölçülerini bir amelyattan önce birde amelyattan sonra not edermisin? Nekadar dikleşiyor acaba onu merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1297244
tamam canım , bir bakayım , ama bana doktorum şöyle bir şey söyledi: Kadınalrda yanlış bir algılama var ,bu meme büyütme ameliyatı adı ustunde, yanı senın memen neyse onun büyüğü olacak , interteen buldugun fotolara göre şöyle olsun gibi bir durum olamaz ;bununla birlikte dikleştirme işlemi de yaptırılırsa o zaman istediğimiz şekli verebiliyoruz kestiğimiz için değiştirebiliyoruz .
sen herhangi bir doktorla konuştun mu? sen henüz yaptırmadın galiba yanlış hatırlamıyorsam ?

Benim herşey ayarlandı, yurtdışından geleceğim için biraz zor oluyor. Benim daha bir ayım var. Bu ölçüleri merak ettim sadece. rassig rassig te geç kaldım, sağolsun amelyat sonrası ölçüleri verdi ama öncesini bilemedik. Sen yazarsan memnun olurum.

esmeraldam esmeraldam canım şimdi ölçtüm, tabi ne kadar dogru ölçtüm bilemiyorum ama şöyle çıktı :
boyundan gögüs ucu : 16
gögüs arasından uç : 10
gögüs altından uç : 7
senin daha çok varmış , ben toplamda 20 gün bekledim , boşluğu varmış hocanın araya aldı beni, ama ona ragmen stresli geçti açıkçası, ama pazartesi hocayla son görüşmemi yaptıktan sonra oluruna bıraktım , hocanın dedıklerı mantıklı geldı , gögüs yapıma nasıl bir şey olucak, bekleyip görücem :) Bir yandan çok sakinim, bir yandan ya inanamıyorum gögüslerim büyümüş mu olucak 3 içinde diyorum :)) güzel hisler yani

Tskler canım en iyisini yaptın ben ağustosta aldım kararı. Günlerr geçmek bilmiyor. Inşallah herşey gönlünce olur. Bu arada babanıda taktir ediyorum. Ölçülerin ideal canım.

Ya onunla da şöyle oldu; anneme söylesem hayatta yanaşmaz , hatta babama yaptırma der ; kardeşim zaten olay yarattı, önceden bilseydi o da yaptırma derdi. Babama estetik olucam dedim , acayip karşı çıktı, kesinlikle olmaz dedi, sonra ben ısrar ettim ne yaptırıcaksın ki fln dedi, mecburen söyledim, ha tamam yaptır o zaman oldu :) Meger yüzüme bişi yaptırıcam sanmış, o yüzden itiraz etmiş.Bir de normalde ailecek gitmeyiz, bu yaz ailecek tatile gitmiştik, bence orda görmüş olmadığını, kızımın ıhtıyacı var cidden diye dusunmus olabılır hahahaha

aynen yani ,ben de çok teşekkür ediyorum her fırsatta :) izin vermez zannediyodum :)

Oncelikle hayirli olsun canim. Guzel haberlerini bekliyoruz. :KK54:
Bende tip fakultesinde ameliyat oldum. Tahlile 75 tl odedim. Cok sinir olmustum. Alti ustu bi kan tahlili halbuki. :KK62:
gecen gun benim doktorum bizim burdaki yerel kanala cikti. Orda sole bisi anlatti.
Bi kiz geliyor doktora surekli. Ameliyati cok istiyor ama annesi katiyyen izin vermiyor. Kiz 3 ay sonra evlenecek. En sonunda annesini de doktora goturuyor. Nolur siz ikna edin diyor.
Neyse annesiyle gidiyor doktora. Doktor kizi disari cikariyor. Bu arada kizin hic gogsu yok. Annesine sunu soruyor:
-siz kizinizin goguslerini gordunuz mu?
-elbette gordum
-bu kiz 3 ay sonra evlenecek. Peki siz olsanız bu goguslerle bir erkegin karsisina gecmek ister miydiniz?
Kadin bi kac dk birsey diyemiyor. Sonrasinda hemen yapalim hocam, hatta yarin musaitseniz yarin olsun ameliyati...
ailenizin bole dusunmesine üzüldüm. Ama en azindan yaninizda babaniz var.
Simdilik saglicakla kal canim.

Yani evet çok şükür ki babam beni dinledi ve anladı :) Aslında ben bu halimden de öyle mutsuz değildim ,kendime dert etmemiştim ama yaptırınca vücudum daha orantılı olucak giydiklerim daha iyi görünücek , yani eksik bir şey var gibi düşünüyordum. Annemle kardeşimin olayı biraz kıskançlık , zaten biz de yaptıralım demeye başladılar ama tabi üzücü bir şey yani ameliyat olucam sonuçta estetik amaçlı da olsa, narkoz alıcam, bi ayılma süreci olcak, babanla siz organize ettiniz madem hastaneye de onla git dediler . Napıcaksın işte her insan farklı , Allah hastalık vermesin , bir şekilde bu süreci de atlatırım diye düşünüyorum .Zaten iyileşip de memelere kavuşunca bunları hiç düşünmüycem bile :)

aaa canım sevindim senin adına ailen bence yanında olurlar estetik için belkide ne grek vr bıçak altına yatmaya diye düşünüp öyle demişlerdir. bende damlaya yatkındım sitede bir arkadaşın haldun bey e yaptırdığı halini görmüş çok beğenmiştim şimdi başka bir arkadaşın yuvarlak halini beğendim. damladan yuvarlağa doğru kaymaya başladım bakalım benim daha önümde uzun zaman var karar vermek için bu süre içinde neye karar vericem. bence dr haldun beye ameliyat olmakladoğru bir karar vermişsin benim gördüklerim içinde yaptığı ameliyatları beğendiğim dr. haldun bey.

Back