Çok iyi günlerce pik çıkmamış bu güzel bisry en sonki pik gibi duruyo en sonkini ne zaman yaptiniz bugunmu eğer bugünse bugunu değerlendirin yarın tekrar yapın daha koyu cikarsa yarinida değerlendirin zaten yumurta akı gibi uzayan bı akintiniz olur onu takip edin o gün yumurtamissiniz demektir birde piki gördüğünüz gün bol bol havuç yeyin catlamaua yardımcı olur hatta durumunuz varsa çatlatma iğnesi alın piki gormusken çünkü gercekten pcosda emin olun çok zor boulr yumurtlama görmek inşallah tutar
eşinizin sperm degerleri.hamile kalmaya engel çok değilse takmayın kafaya doktor mfk hiç duydunuzmu onun sayfasına girip linkten sitesine bir bakın erkekler içinde setler var fayda gören çok kişi var pcos icinde setler var falan ama baya pahalı c life macunda araştır derim pcos için faydalı diyorlar birde eşine çoban çökerten suyu al derim benim eşimde hiç bişey yoktu yinede ben tedavide daha çok sperm fazlalığı olsun diye alıp icirtmistim cinsel gücünü çok arttirmisti ondan dolayı bıraktı sperm kalitesini arttırdığı söyleniyordu gerçektende öyle mucize doga diye Instagram'da bir sayfa var ordan almisyim birde oraya mesaj atın erkekler için önerdikleri şeyler var ben sadece çoban çökerten suyu almisyim bı sıkıntı yokken ama işten yorgun gelince birliktelik çok istemiyordu malum tedavideyken doktorlar gün aşırı birliktelik diyor onu bir şişe içti bitirdi baya cinsel gücünde artış olmuştu inşallah sizdede fayda eder inşallah isteyen herkese nasip eder Allah önceki yazdığım mesajda bir bak pcosla ilgili şeyler yazfim bir oku