Doktorum hafif pcos var dedi zaten ama adetim düzenli olmasına rağmen hormonlarım pcos değerlerine uygun bu durum beni tedirgin ediyorPcos hamile kalmaya engel değil. Biraz zorlaştırabiliyor ama gebelik olmaz anlamına gelmiyor. Kaç tane pcoslu doğal yolla hamile kalıyor
Bence tedirgin olmasın kaç yumurtan var peki bilgin varmıDoktorum hafif pcos var dedi zaten ama adetim düzenli olmasına rağmen hormonlarım pcos değerlerine uygun bu durum beni tedirgin ediyor
Sana örnek vereyim kanım çok normal pcos değil kistim yok ama gebelikte yok doktor yumurtaların gelişmiyor Buda bir pcos türü dediDoktorum hafif pcos var dedi zaten ama adetim düzenli olmasına rağmen hormonlarım pcos değerlerine uygun bu durum beni tedirgin ediyor
Doktorum ultrasondan baktığında sol tarafta sadece 1 tane kistim olduğunu söyledi hiçbir sorun olmayacağında ısrarlı değerlerinde çok kötü değil adette oluyorsun diyor hafif pcos dedi aslında çocuk düşünmeye başladığımız için gittim umarım doktorum haklı çıkarSana örnek vereyim kanım çok normal pcos değil kistim yok ama gebelikte yok doktor yumurtaların gelişmiyor Buda bir pcos türü dedi
Üzülme stres yapma sakın ne kadardır düşünüyorsun belki hemen olur soğan suyu dene kalan çok kişi varDoktorum ultrasondan baktığında sol tarafta sadece 1 tane kistim olduğunu söyledi hiçbir sorun olmayacağında ısrarlı değerlerinde çok kötü değil adette oluyorsun diyor hafif pcos dedi aslında çocuk düşünmeye başladığımız için gittim umarım doktorum haklı çıkar
Prolaktin hormonum biraz fazla ona bile ilaca gerek yok aslında dedi sonra 4 haftada hafta da iki defa kullanılan ilaç verdiD vitamini kullandığım ay hamile kalmıştım ben. Vitaminlerinize baktırın
Prolaktin hormonum biraz fazla ona bile ilaca gerek yok aslında dedi
Bunu duydum ama içemiyorum ne yazık kiÜzülme stres yapma sakın ne kadardır düşünüyorsun belki hemen olur soğan suyu dene kalan çok kişi var
Sennbiraz dene anladığım kadarıyla yenisin canımBunu duydum ama içemiyorum ne yazık ki
Evet daha yeni bu hastalıktan dolayı direk çocuk istedik fazla geçiktirmek istemiyorum ailem de bu sebeple 15 senedir çocuk sahibi olamayan var o da biraz beni etkiliyorSennbiraz dene anladığım kadarıyla yenisin canım
3 ay regl olmayıp hiç regl olmadan hamile kaldım, 3-4 ayda regl olan biriyim 13 yaşından beri :)Prolaktin hormonum biraz fazla ona bile ilaca gerek yok aslında dedi sonra 4 haftada hafta da iki defa kullanılan ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?