• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcoslu olup inofolic combi kullananlar....

Dil-i bitab

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
11.723
16.177
298
pcos sağolsun düzensiza adet ve düzensiz yumurtlama(ma)larım var.Doktorum inofolic combi vverdi yumurtalıkları çalıştırır dedi.üç ay kullanıcam daha ilk kutudayım inofolic combi , kullananlar gelin birlikte bebeklerimizi bekleyelim :anne:heyecanlarımızı paylaşalım hamile kalırsak (inşallah ) pcoslu olanlara umut olalım.ben çok umutluyum:anneadayı:. Rabbimiz Sen en doğru zamanı bilirsin ancak biz insanız senin buyurduğun gibi aceleciyiz en kısa zamanda bizede sağlıklı,hayırlı, salih ve saliha evlatlar nasip et. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Evlat hasretiyle yandırma, evlat kokusu aratma, senden başka kapıya el açtırtma. Rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeh.inneke semiud dua rabbi hebli minessalihıyn rabbi le tezerni fedevve ente harul verisin.....

Amin canım hepimize inşallah 1 sene oldu tedavi olmadım bu ay ara verdik korunuyoruz siz ?
biz 4 5 aydır falan istiyoruz canım ondan öncesinde vajinusmusla uğraştım doktora gittim adetlerim çok düzensiz olduğu için pcos dedi dene gel dedi ben sabırsız oluca bu ay yine gittim iinofolic verdi 1 yıl olmuşsa sende git canım doktora

Kilzar bende pcos luyum temmuzun 17 sinde tedavisiz hamile kaldgmi ogrendm ve gecen hafta carsamba bebegimin kalp atidlari dursu ve kurtaj oldm. Ilk gebeligimde glifor +sogan suyu ile hamile kalmistim ogluma.. inifolic ilk defa duyuyorum kullanipta hamile kalan varmi.. ha bir de bsey soracagim benim vucudum erkek gbi cok kasli ve yagsiz sizin de mi öyle ??

biz 4 5 aydır falan istiyoruz canım ondan öncesinde vajinusmusla uğraştım doktora gittim adetlerim çok düzensiz olduğu için pcos dedi dene gel dedi ben sabırsız oluca bu ay yine gittim iinofolic verdi 1 yıl olmuşsa sende git canım doktora
Kuzum gittim Zaten troid sorunum da var o yüzden onunla uğraşıyoruz

Kilzar bende pcos luyum temmuzun 17 sinde tedavisiz hamile kaldgmi ogrendm ve gecen hafta carsamba bebegimin kalp atidlari dursu ve kurtaj oldm. Ilk gebeligimde glifor +sogan suyu ile hamile kalmistim ogluma.. inifolic ilk defa duyuyorum kullanipta hamile kalan varmi.. ha bir de bsey soracagim benim vucudum erkek gbi cok kasli ve yagsiz sizin de mi öyle ??
Glifor neden kullandınız acaba

anladım canım inşallah bebeğimize kavuşuruz inofolic vesilesiyle sen ne kadar suredir isyitosun , hiç doktora gittin mi ? durumlardan haberdar edelim birbirimizi :KK66:
13 aydir istiyoruz 5-6 farkli doktora gittim hepsi bisey yok dedi gonderdi peki neden olmuyor soruma bunyen hazir degil soyle boyle abuk subuk tatmin etmeyici cevaplar verdiler en sonunda bi dr arastirdim uzmanmis ona gittim lh hormnun yuksek ve pko goruntusu var yumurtaliklarla bu hormonla yumurta olusmaz cocuk olmaz dedi dogum kontrol hapi verdi 6 ay kullanacaksin bebek bekleme 6 ay dedi sonrasinda hemen olur mu dedim insallah dedi 1 seneyi bulur heralde bende cok sabirsizim kullanmak istemedim bi yandanda kilo aldirir diye sogan suyu ictim simdi hayit suyu ve inofolic combi ve folik asit kullaniyorum haftaya muayeneye gidicem hem goruntude hem hormonda bi degisiklik var mi bakicam.

Evet canım forumda çok var hamile kalan Rabbim bizim bebeklerimizede vesile kılsın.. yok benim değil bayağı yağlandım ben on kilo alınca :KK53:

13 aydir istiyoruz 5-6 farkli doktora gittim hepsi bisey yok dedi gonderdi peki neden olmuyor soruma bunyen hazir degil soyle boyle abuk subuk tatmin etmeyici cevaplar verdiler en sonunda bi dr arastirdim uzmanmis ona gittim lh hormnun yuksek ve pko goruntusu var yumurtaliklarla bu hormonla yumurta olusmaz cocuk olmaz dedi dogum kontrol hapi verdi 6 ay kullanacaksin bebek bekleme 6 ay dedi sonrasinda hemen olur mu dedim insallah dedi 1 seneyi bulur heralde bende cok sabirsizim kullanmak istemedim bi yandanda kilo aldirir diye sogan suyu ictim simdi hayit suyu ve inofolic combi ve folik asit kullaniyorum haftaya muayeneye gidicem hem goruntude hem hormonda bi degisiklik var mi bakicam.
anladım canım inşallah vesilemiz olsun 5 aydır sabırsızlığımdan bende sürekli kürler sular deniyorum soğan kürü hayıt bal tarcın çörek otu inofolic yarıda bıraktım hep soğan kürü ile inofolic bırakmadan kullanıcam baklım bu ay umudum yok yumurtam yoktu çünkü çatlıcak gelecek ay inşallah hormonlar için testere dişli aslan pençeside cok iyiymiş canım onu da içebilirsin

Back