Pcos'lu anneler

1mucize1umut

03.11.21'Zeynom🐣💕
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
1.224
4.067
133
29
Şanlıurfa
Meraba kızlar ben 22 yaşında 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz fakat henüz yok bi bebişimiz doktora gittik pcos dedi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ne yapacağımı şaşırmış haldeyim aynı durumda olupta çocuk sahibi olan var mı

herkese aynı reçeteyi söylüyorum canım kilon varsa muhakkak zayıfla,inofolic combi folik asit kullan pkoslular içindir...bide soğan kürünü muhakkak araştır

Severusandlily canım evet fazla kilom var onun için uğraşıyorum elimden geldiği kadar bi de bu inofolic ilacı kullanmakta zorlanıyorum çok büyük yutamıyorum bıraktım onu bu yüzden

Bi de ben klomen kullandım 1 defa geçtiğimiz ay yumurtamı çok büyütmüş 20 gün geçti adetim ne gebelik oluştu nede adet oldum ilaç kullanmaktan da çekinir oldum

Severusandlily canım evet fazla kilom var onun için uğraşıyorum elimden geldiği kadar bi de bu inofolic ilacı kullanmakta zorlanıyorum çok büyük yutamıyorum bıraktım onu bu yüzden
Anladım o zaman soğan kürü dene bide dediğim gibi zayıfla bak ben7-8 kilo verdim çok yardımcı oldu belki de gebelige sebep oldu...tatlı ve ekmeği bırakmıştım akşam altıdan sonra hiçbirşey meyve dahi olsa yemiyordum akşamları en az yarim saat yürüyordum ve evde sabahları aç karnına kendimce yirmi dakika falan spor yapıyordum

İnşallah bende veririm canım çok istiyorum bi bebeğim olsun denemedik bi bu kaldı bunu da yapacam allahın izniyle inşallah

hiç yapmadım canım nasıl yapıldığını da bilmiyorum açıkçası.bu süreci eşimle ben yalnız geçiriyoruz hiç kimse yok ön ayak olacak yapmamız gerekeni söyleyecek
inan bende öyleyim köydeyiz eşimle ailelerden uzak...sürekli internetten araştırdım herşeyi her duyduğumu..özellikle bu kulüpte çok fazla forum okudum hastalık hamilelikle ilgili...ibrahim saraçoğlunun pkoslular için soğan kürü..araştır..adetten iki gün sonra başlıyorsun sabah akşam aç karnına orta boy kahverengi soğan kullanacaksın..kaynamakta olan bir bardak suyun içine soğanın kalın kabuğunu alıp dörde bölüp atacaksın beş dakika kaynayacak..sonra ılımaya bırakacaksın içme kıvamına gelince süzüp içeceksin..ama düzenli yap ben misafirliğe gidince bile yanımda soğanla gittim :)

Bende ailemle görüşmüyorum çalışıyorum şehir dışında eşim tarafından da kimse yok yanımızda yakınımızda zaten olsa da utanırım söylemeye birşey yanlış birşeyler anlaşılır diye bakıyorum araştırıyorum bi çözüm bulamadım

sen soğan kürünü dene ümidinide yitirme..arkadaşım var dört yıl olmadı çocuğu aynı rahatsızlık var ve şuan üç aylık hamile...Allah büyük :)

sen soğan kürünü dene ümidinide yitirme..arkadaşım var dört yıl olmadı çocuğu aynı rahatsızlık var ve şuan üç aylık hamile...Allah büyük :)
inşallah bende faydasını görürüm canım ya çok teşekkür ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…