Oyle seyler geldiki basima aklim almiyor hala
testten sonra aksama dogru lekelenmem oldu pembe kirmizi gibi ben yerlesme kanamasi sandim yine ama test negatif hastaneye gittim doktorlar kanda gebelige bakmadi benim gibi idrarda baktilar tabiki sonuc negatif
ultrasyon yaptilar bebek gorulmedi ama zaten 3-4 haftalik hamilelikte bebek gorunmez diye dusunuyorum ultrasyonda.. bu arada sag kasik hala agriyor doktor bastirdikca bastirdi maf etti sag tarafimi gorebilmek icin neler oldugunu
sonunda apandist dediler idrar yolu enfeksiyon dediler
ama o kanama ne o zaman dedim adetin geliyor dediler ama benim adetim hayatta oyle akintiyla karisik cekirdek boyu kadar pembe kirmizi kanla gelmez ilk once kahve akintim olur hep
o ultrasyonda oyle bastirdilarki hala kasigim cok agriyor
bense hala icimde bir umut belki vardir bebek diyorum kanda bakmadiklari icin cikmadi hamilelik diye dusunuyorum kucuk oldugu icinde gorunmedi ultrasyonda diyorum sadece adetimk bekliyorum ve Allahima siginiyorum
Sizcede benim anlattigim gibi olabilirmi ? Gorunmemis olabilirmi ultrasyonda kanda bakilmadigi icinde gebelik cikmamis olabilirmi Allah rizasi icin yardim edin o doktor oyle bastirdiki dedim eyvahhhh varsada bebek gitti dedim icimden varsa zarar gormusmudur yardim edin nolur nolur