• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık :(...Pcos'lu ablalarim kardeslerim yardim edin bana

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK61:Ve hüsran :( idrar testi yaptim daha 3 gunum vardi adetime ama sag kasigim iki gun oyle agridiki daha once hic yasamadim tek tsrafli agri adet agrisi gibi ama ayni zamanda degil batti surekli adim atamadim bazen yurumekde zorlandim otururken kasiklafima baski oluyor gibi hissediyorum arkaya yaslaniyordum dedim yapicam bi test ama negatif cikti :KK43: cooook uzuldum halada kasigim batiyor son zamanlarda folk asite baslamistim sizce o uapiyor olabilirmi agriyi :KK61:

:KK61:Ve hüsran :KK43: idrar testi yaptim daha 3 gunum vardi adetime ama sag kasigim iki gun oyle agridiki daha once hic yasamadim tek tsrafli agri adet agrisi gibi ama ayni zamanda degil batti surekli adim atamadim bazen yurumekde zorlandim otururken kasiklafima baski oluyor gibi hissediyorum arkaya yaslaniyordum dedim yapicam bi test ama negatif cikti :KK43: cooook uzuldum halada kasigim batiyor son zamanlarda folk asite baslamistim sizce o uapiyor olabilirmi agriyi :KK61:
Ben 3 yıl önceki tedavimde folik asit kullanmıştım böyle bi belirti yaşamadım hem üzülmek için daha erken günün geçerse sonra test yaparsın inşaAllah çift çizgi çıkar
Bende bu ay hayıt tohumu kullanmıştım günde iki bardak ve bu gün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi görünüyor umarım testte bi hata yoktur cuma günü tekrarlicam testi bakalım koyulaşacak mı hayırlısı olur inşaAllah

Ben 3 yıl önceki tedavimde folik asit kullanmıştım böyle bi belirti yaşamadım hem üzülmek için daha erken günün geçerse sonra test yaparsın inşaAllah çift çizgi çıkar
Bende bu ay hayıt tohumu kullanmıştım günde iki bardak ve bu gün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi görünüyor umarım testte bi hata yoktur cuma günü tekrarlicam testi bakalım koyulaşacak mı hayırlısı olur inşaAllah

Oyle seyler geldiki basima aklim almiyor hala :( testten sonra aksama dogru lekelenmem oldu pembe kirmizi gibi ben yerlesme kanamasi sandim yine ama test negatif hastaneye gittim doktorlar kanda gebelige bakmadi benim gibi idrarda baktilar tabiki sonuc negatif :( ultrasyon yaptilar bebek gorulmedi ama zaten 3-4 haftalik hamilelikte bebek gorunmez diye dusunuyorum ultrasyonda.. bu arada sag kasik hala agriyor doktor bastirdikca bastirdi maf etti sag tarafimi gorebilmek icin neler oldugunu :( sonunda apandist dediler idrar yolu enfeksiyon dediler :( ama o kanama ne o zaman dedim adetin geliyor dediler ama benim adetim hayatta oyle akintiyla karisik cekirdek boyu kadar pembe kirmizi kanla gelmez ilk once kahve akintim olur hep :( o ultrasyonda oyle bastirdilarki hala kasigim cok agriyor :( bense hala icimde bir umut belki vardir bebek diyorum kanda bakmadiklari icin cikmadi hamilelik diye dusunuyorum kucuk oldugu icinde gorunmedi ultrasyonda diyorum sadece adetimk bekliyorum ve Allahima siginiyorum :KK61::KK61::KK61:

Sizcede benim anlattigim gibi olabilirmi ? Gorunmemis olabilirmi ultrasyonda kanda bakilmadigi icinde gebelik cikmamis olabilirmi Allah rizasi icin yardim edin o doktor oyle bastirdiki dedim eyvahhhh varsada bebek gitti dedim icimden varsa zarar gormusmudur yardim edin nolur nolur :(

Ben yıllardır burayı okuya okuya motive ediyorum kendimi. Genç kızlığımdan beri pko var ve ilaçsız adet olamıyorum. Ümidini asla yitirme canım benim olduysa senin de olur ALLAH ın izniyle

Oyle seyler geldiki basima aklim almiyor hala :KK43:testten sonra aksama dogru lekelenmem oldu pembe kirmizi gibi ben yerlesme kanamasi sandim yine ama test negatif hastaneye gittim doktorlar kanda gebelige bakmadi benim gibi idrarda baktilar tabiki sonuc negatif :KK43: ultrasyon yaptilar bebek gorulmedi ama zaten 3-4 haftalik hamilelikte bebek gorunmez diye dusunuyorum ultrasyonda.. bu arada sag kasik hala agriyor doktor bastirdikca bastirdi maf etti sag tarafimi gorebilmek icin neler oldugunu :KK43:sonunda apandist dediler idrar yolu enfeksiyon dediler :KK43: ama o kanama ne o zaman dedim adetin geliyor dediler ama benim adetim hayatta oyle akintiyla karisik cekirdek boyu kadar pembe kirmizi kanla gelmez ilk once kahve akintim olur hep :KK43: o ultrasyonda oyle bastirdilarki hala kasigim cok agriyor :KK43: bense hala icimde bir umut belki vardir bebek diyorum kanda bakmadiklari icin cikmadi hamilelik diye dusunuyorum kucuk oldugu icinde gorunmedi ultrasyonda diyorum sadece adetimk bekliyorum ve Allahima siginiyorum :KK61::KK61::KK61:

Sizcede benim anlattigim gibi olabilirmi ? Gorunmemis olabilirmi ultrasyonda kanda bakilmadigi icinde gebelik cikmamis olabilirmi Allah rizasi icin yardim edin o doktor oyle bastirdiki dedim eyvahhhh varsada bebek gitti dedim icimden varsa zarar gormusmudur yardim edin nolur nolur :KK43:

Oyle seyler geldiki basima aklim almiyor hala :KK43:testten sonra aksama dogru lekelenmem oldu pembe kirmizi gibi ben yerlesme kanamasi sandim yine ama test negatif hastaneye gittim doktorlar kanda gebelige bakmadi benim gibi idrarda baktilar tabiki sonuc negatif :KK43: ultrasyon yaptilar bebek gorulmedi ama zaten 3-4 haftalik hamilelikte bebek gorunmez diye dusunuyorum ultrasyonda.. bu arada sag kasik hala agriyor doktor bastirdikca bastirdi maf etti sag tarafimi gorebilmek icin neler oldugunu :KK43:sonunda apandist dediler idrar yolu enfeksiyon dediler :KK43: ama o kanama ne o zaman dedim adetin geliyor dediler ama benim adetim hayatta oyle akintiyla karisik cekirdek boyu kadar pembe kirmizi kanla gelmez ilk once kahve akintim olur hep :KK43: o ultrasyonda oyle bastirdilarki hala kasigim cok agriyor :KK43: bense hala icimde bir umut belki vardir bebek diyorum kanda bakmadiklari icin cikmadi hamilelik diye dusunuyorum kucuk oldugu icinde gorunmedi ultrasyonda diyorum sadece adetimk bekliyorum ve Allahima siginiyorum :KK61::KK61::KK61:

Sizcede benim anlattigim gibi olabilirmi ? Gorunmemis olabilirmi ultrasyonda kanda bakilmadigi icinde gebelik cikmamis olabilirmi Allah rizasi icin yardim edin o doktor oyle bastirdiki dedim eyvahhhh varsada bebek gitti dedim icimden varsa zarar gormusmudur yardim edin nolur nolur :KK43:
Canım benim geçmiş olsun öncelikle. Bence başka bir hastaneye yada sağlık ocağına gidip kanda gebelik testi yaptır. Günün kaç gün geçti? Eğer varsa bastırmaya bişey olmaz inşallah canım. Rabbim ömür verdiyse yaşar tatlım sen sıkma canını.

Canım benim geçmiş olsun öncelikle. Bence başka bir hastaneye yada sağlık ocağına gidip kanda gebelik testi yaptır. Günün kaç gün geçti? Eğer varsa bastırmaya bişey olmaz inşallah canım. Rabbim ömür verdiyse yaşar tatlım sen sıkma canını.

Ben acile gittim orda baktilar ama burda kanda gebelik icin ozellikle kan almiyolar sadece idrarda bakiyolar ben yurt disinda kaliyorum cok korktum dedim varsada gitti oyle bastirarak baktilarki canim cikti onun ustune cok agrim oldu kanama da bi iki damla daha geldi sonra kesildi simdi sadece sildigimde hafif pembe oluyor kagit ama kanama yok cok korkuyorum.. daha iki gunum var adetime gecmedi gunum o yuzden korktum :KK61::KK61:ama internettede aradtirdim resim bilume baktim google da ayni yerlesme kanamasi gibiydi ayni omrumde bu yasima geldm bi kere boyle adet olmadim ben bunu idrar yollari yapmaz benim bildigim.. bekliyorum Allahim varsa yardim et demekden baska carem yok su anda :(

Ben acile gittim orda baktilar ama burda kanda gebelik icin ozellikle kan almiyolar sadece idrarda bakiyolar ben yurt disinda kaliyorum cok korktum dedim varsada gitti oyle bastirarak baktilarki canim cikti onun ustune cok agrim oldu kanama da bi iki damla daha geldi sonra kesildi simdi sadece sildigimde hafif pembe oluyor kagit ama kanama yok cok korkuyorum.. daha iki gunum var adetime gecmedi gunum o yuzden korktum :KK61::KK61:ama internettede aradtirdim resim bilume baktim google da ayni yerlesme kanamasi gibiydi ayni omrumde bu yasima geldm bi kere boyle adet olmadim ben bunu idrar yollari yapmaz benim bildigim.. bekliyorum Allahim varsa yardim et demekden baska carem yok su anda :KK43:
Canım umitlendirmek istemem ama geç yumurtlamis olabilirsin o agri ve pembe akıntı yumurtlamadan kaynaklaniyor olabilir. Bu günleri değerlendir on gün falan daha geçer de hala adet olmazsan demekki o dönemde yumurtladin

Ben acile gittim orda baktilar ama burda kanda gebelik icin ozellikle kan almiyolar sadece idrarda bakiyolar ben yurt disinda kaliyorum cok korktum dedim varsada gitti oyle bastirarak baktilarki canim cikti onun ustune cok agrim oldu kanama da bi iki damla daha geldi sonra kesildi simdi sadece sildigimde hafif pembe oluyor kagit ama kanama yok cok korkuyorum.. daha iki gunum var adetime gecmedi gunum o yuzden korktum :KK61::KK61:ama internettede aradtirdim resim bilume baktim google da ayni yerlesme kanamasi gibiydi ayni omrumde bu yasima geldm bi kere boyle adet olmadim ben bunu idrar yollari yapmaz benim bildigim.. bekliyorum Allahim varsa yardim et demekden baska carem yok su anda :KK43:
Cnm bence umudunu kaybetme bi kaç gün daha sabret adetin başladıysa zaten devamı gelir adet değilsede test yapar pozitifi görürsün inşaAllah ama adetin bi kaç gün geçsin bence sabırsız olma düşünmemeye çalış

Back