- 3 Nisan 2017
- 26
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Pembishayallerim
merhaba ben pcos luyum ama adetlerim cok duzenli oluyor doktor bana cok az seviyede pcos var demisti 10 aydir evliyim cocuk istiyoruz ve ilk kez bu ay yumurtlama tarihlerimi degerlendirdik mart ayinda 26-29-31-2 esimle birlikte olduk. Normalde yumurtlamadan sonra hic akinti olmamasi gerekir diye biliyorum acikcasi benim seffaf akintim olmadi yumurtlama doneminde cok az normal akintim oluyordu simdi ise tarihlere gore yumurtlama donemini geceli 3-4 gun oluyor arada bir aniden akintim oluyor ve cok rahat hissedebiliyorum bunu hemen lavaboya kosuyorum yumurta aki gibi degil seffaf ve beyaz renk arasi sulu bir akintim oluyor oyle yumurtlama zamanindaki bahsedilen sümüksü uzayan degilde daha cok sulu beyaz seffaf bir renk kokusu yok kasinti yok ama neden oluyor bu bilenler nolur yardimci olun bana ben vucudumu dinleyip baska seyler beklerken cok baska seyler cikiyor bende sasiriyorum artik gec yumurtlama desem asil tarihler arasinda kasiklarim agriyordu kesin yumurtlama olmustur diye dusunuyorum ama ovulasyon testleri pcos lular bilir hep yaniltici oldugundan guvenmiyorum napicam bilmiyorum bu akinti ne neden oluyor