- 3 Aralık 2020
- 84
- 39
- 38
- Konu Sahibi Birkucukkalp
34 yaşındayım ve 5 aydır evliyim ,ilk evliliğim.2 ay yoğun bakımda yatmış covid gazisi bir saglik calisaniyim.dugunumden 2 gün sonra covid e yakalandım 2 ay sürdü bittikten sonra kendimi toparlamaya başladım covidken 68 kiloydum covidden sonra 57 ye düştüm sonra işime döndüm ve 1 ayda 72 buçuk kiloya ciktim. Hamile olmak istiyordum 7 8 yıldır düzenli bir adetim vardi ancak aralık 1 de adet olmam gerekirken olmadım ve ilk defa gecikti Allahım InşAllah gebeyimdir diyerek kan testi verdim 0.81 cikti biraz bekledim belki geç döllenme filandir diyerek çünkü arkadaşım 0.60 la hamileydi belki bendede öyledir dedim sonra 15 gün boyunca adet olmadim doktor tarlusal verdi ama ben hâlâ suphelendigim için tarlusali hiçç kullanmadım biraz daha bekledim ve test yaptım yine 0.60 larda bi değer çıktı ardından bi test daha diyerekten 10 gün içinde sağ ve sol bileklerim kan vermekten morarmıştı. Kendime gelmem gerekti ve aptal gibi kollarimdaki morartilardan dolayı eroinman gibi dolaniyordum velhasıl internette araştıra araştıra pcos diye biseye rastladım herkes hayıt tohumu falan kullanıyo filan. Sonra kendi hastanemde 4 doktor a gittim bi tanesi pcos var dedi klemen yazdı ben aslında pek inanmadım o an dr. Sonra doçente gittim fsh 7.76 lh değerim ise 16.55 di. Polikistik oversın dedi. Peki ne yapmam lazım dediğim de ise dalga geçer gibi doğum yapman lazım dedi. Icimden Allah razı olsun çok yardımcı oldun dedim. Tedavisi yok bunun dedi yüzde 70 gün kadınlar da var dedi. 1 yılı tamamla dedi tedaviye başlayalım dedi. Yavvv ne 1 yılı zaten 3 5 ay sonra 35 oluyorum 1 yıl sonra 36 olucam tedavi ol 37 de hamile kal desen 38 de çocuk olack. Ne 1 yılı diye içimden kufrederek kendi başımın çaresine bakarım duruşuyla ama hafiften de umutsuz bi şekilde kümbet gibi kaldım ortada. Herşey nasiptir bebeğim olmasa bile en azından bunu bilmem gerekir. Malesefki bizim doktorlar kesin bise söylemiyor kendi kendine böyle internette araştırıp duruyorsun. Neyse adet olmayınca 3 gün soğan suyu içtim tarlusali kullanmadım ve adet oldum. 3 gün boyuncada isal tarzında tuhaf bi wc deneyimim oldu sanırım soğan suyu icimizdeki tüm kötü toksinleri dışarı atiyordu bi deneyin derim. Neyse sonra bi önceki doktor klemen vermişti kullandım onu günde 2 adet 5 gün boyunca kullan dedi tabi buarada ben hergun ovulasyon test cubugu kullaniyorm 2 aydır hic yumurtlama olmadi. Neyse klemenden sonra 1 haftadır bakıyorum yumurtlama yok. Dr işe yaramazsa gel 1 doz yukselticem oda yaramazsa 1 doz daha yukselticem dedi. Biraz beklicem ama beklerinde aktarsan eşime sperm kalitesi arrttirmak ve hamile kalabilmem için bi karışım yaptırdım 50 tl ye birde bu sayfada hayıt tohumu duymuştum onu da aldım şimdi bugün sabah hayıt tohumu içtim akşam bidaha icicem ancak içer içmez bi terlemeye başladım görmeniz lazım yüzüm fila ter içinde kaldı sonra daha az önce bi ateş bastı gibi bise oldu ve wcye gittiğimde sol kasığımda tartartar etti biseler oynadı gibi oldu şok oldum Allah Allah dedim kendimce acaba hayittan mi oluyo bu dedim işteböyle arkadaşlar bende pco varmış düzenli kullanıcam bakalim ne olacak size yine içtiğim kullandığım şeyleri de yazicam her gün ve bendeki değişiklikleri de aktarılan bugün diyete başladım aldığım kilolari da vericem.
InşAllah buraya hamileyim diye yazmakta nasip olur. Şimdi bu şekilde ben herşeyi yapim takdir Allahımın
InşAllah buraya hamileyim diye yazmakta nasip olur. Şimdi bu şekilde ben herşeyi yapim takdir Allahımın