• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve t rahim

nightwind98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
3
2
1
Merhabalar. Ben 24 yaşındayım iki yıllık evliyim ve pcos ve t rahim sahibiyim 🤦🏻‍♀️ doktorum rahim şeklim için sorun yok hiç düşünme yokmuş gibi davran diyerek histeroskopi istemedi ve önünüzdeki ay klomifen sitrata başlayacağız. Acaba benim gibi olan var mı? Etrafımda kimse yok paylaşabiliceğim o yüzden hem korkuyorum düşük riskinden dolayı hem de hamile kalabilicek miyim çok endişeliyim. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. Ben 24 yaşındayım iki yıllık evliyim ve pcos ve t rahim sahibiyim 🤦🏻‍♀️ doktorum rahim şeklim için sorun yok hiç düşünme yokmuş gibi davran diyerek histeroskopi istemedi ve önünüzdeki ay klomifen sitrata başlayacağız. Acaba benim gibi olan var mı? Etrafımda kimse yok paylaşabiliceğim o yüzden hem korkuyorum düşük riskinden dolayı hem de hamile kalabilicek miyim çok endişeliyim. Yardımcı olur musunuz?
Tüp bebek kliniği ile görüş derim. Sanırım t rahimlilere de ufak bir operasyon yapıyorlar.

Benimde rahimde çöküklük vardı ve pco çöküklük için cok önemli değil dendi. Ama bir önceki hamlilikte zorunlu kürtaj oldu o zmn yapısıklık oldugu için ameliyat dediler. Pco içinde kullandgm vitaminler var ama abd almıştım. Alabilecek yakının varsa söyliyebilirm. Bana yararı olmuştu pcoma düzenlemişti birazda olsa

Ben t rahimliyim t rahmimle hamileyim.asılama ile hamile kaldim.igneli asilama gonalf kullandim.operasyon olmadim şu an icin erken dogum riskimde yok cok sukur🤲pcos tedavisi yani aşilamayla hamile kalirsiniz insallah🙂

Ben t rahim yüzünden bebeğimi kaybettim histeroskopi ol bence zaten çok basit bir operasyon en azından hamile kaldığında için çok rahat olur düşer mi erken doğum olur mu diye düşünmezsin

Back