• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve pco farklı hastalık mı ?

Senin kiloya bağlı o zaman canım inşallah daha da verirsin kilonu hem sagligin için hemde psikolojin için en iyisi diabet ilacı kullaniyomusun peki

evet, kilo-insülin direnci elele verdi. zayıflayacağım inşallah :dua:
metformin önerdi dr, kilo vermeni kolaylaştırır diye ancak kullanmadım, yalnızca d vitamini desteği alıyorum.

Canım benim ablamda da aynı hastalıktan var .. Çok zor .. Hem fiziksel görünümü onu mutsuz ediyor hemde çocuk zor oluyor .. Benim ablam 53 kilo ile evlendi bak .. Hemen tedaviye başladı 3 yıl tedavi gördü çok ağır ilaçlar kullandı çok kilo aldı ...sonra hamile kaldı .. su an çocuğu otizmli nedeni bilinmiyor .. 2. Çocuk da olmuyor .. Çok zor böyle şeyler ..

Eğer öyleyse kullanırım canım yumurtaların zaten dirençli klomenle hiç buyumemisti
kesinlikle kullanin cok faydasini goren var bnde almistim bi ara kullandim biraz bogazimi yakti ilik suyun icine dokup oyle ictim insallah sifa olsun sizede

Inşallah canım duymak istediğimde buydu peki normal yolla mı hamile kaldın daha önce inşallah bidaha sağlıklı bi gebelik elde edersin
normal yolla kaldım sayılır canım soğan suyu içmiştim diğerindede folik asit inofolic içiyordum sadece

Ikili yaptılar canım yumurta toplamadan iki ay sonra transfer oldu o yüzden umudumu yitirmiştim doktor işini iyi yaptı kısmet işte merak ettigim benim gibi her belirtisiyle yaşayanlar bu hastalığı hamile kaldirlarmi
vardı sanırım onlarda folık asıt soğan suyu hayıt suyu bal tarçın çörek otu kullanıyorlardı.

Back