Pcos ve hiç adet görememe

Çok sevindim senin adına inşallah bizimde olur

ben
yıllardır bu sorunla boğuşuyorum
doğum kontrol hapı kullandım yıllarca
şimdi bir yıldır tedavi görüyorum
klomen
gonalf iğne
aşılama
çatlatma iğneleri
hiçbiri fayda etmiyor
Az sabır bacı az sabır güzel olsn ıns sonı

Ben 5 gun kullandım gunde 3 defa gelişmedi kestik ama başka yontmler denıyrz
Bende günde 4 defa kulandım gelişmedi igne dedi ben bıraktım başka bir yere gittim klomen kulandım işe yaramadı deyince bana dedik git aşılama yaptır yani bu kadar cabuk pes eti

pcos un en büyük düşmanı kilodur. kilonuz varsa verin lütfen. birde youtube dan İbrahim Saraçoğlunun videosunu izlemenizi tavsiye ederim. testere dişli aslan pencesi öneriyor. ben kullandım ve kilo da verdim. maşallah diyeyim düzenli adet oluyorum.

2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Ben de 2 yıllık evliyim hiç adet olmuyorum iki yıldır doğal şeyler denedim soğan suyu yaptım hacamat ve sülük yaptırdım ama olmadı 2 hafta sonra doktora gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum

Ben de 2 yıllık evliyim hiç adet olmuyorum iki yıldır doğal şeyler denedim soğan suyu yaptım hacamat ve sülük yaptırdım ama olmadı 2 hafta sonra doktora gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum
Allah tez zamanda isteyen herkesin kucagını doldur sun çok zor şu anda bende Sogan suyu ve maydonoz süt yapıyor um inşallah faydasını görürüm

Ben 4 ayda 1 adet görürdüm 4 yıl önce ilaçlardan sonra düzeldim.Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Şimdi her ayın 27sine denk gelir.
Doktor bana da doğum kontrol hapı verdi ama içmeye cesaret edemiyorum yan etkileri çok fazla napıcam bilmiyorum ya

Bende 3 senedir evliyim bende de pko var görmediğim tedavi vermedigim kan yaptirmadigim şey kalmadı rabbim vaktini bilir ne diycez ki

Slm kızlar bende hiç adet olmuyorum 4 yıllık evliyim şuan tup bebek ile Umay reyyanimiza hamileyim çok şükür. Klomen 6 kez tedavi gördüm ve etki etmedi. Ama sizlerde edebilir umudunuzu asla kaybetleyin

2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba Benimde gecikmelerim vardı 3 ayda bir falan oluyordum evlendim 4 ay oldu ve bi doktor yardımıyla şuan hamile kaldım ilk önce tarlusal ile adet gördüm daha sonra doktor bir ilaç verdi yumurtalarımı büyüttü ilişki önerdi ve şuan hamileyim

Canım bende talusal kulandım sonra klomen verildi ama hiç bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…