Çok sevindim senin adına inşallah bizimde olurİlaç kullanmadığında hiç adet görmeyen tanıdıklarım var birinin 2 tane çocuğu var diğeri hamile, bir başkasının da 1 tane çocuğu. Polikistik over hamileliğe engel değil düzgün bir doktorda tedavinizi aksatmadan olun mutlaka. Sanırım bunun dereceleri var. Bana da polikistik var dediler ama adetim hiç gecikmez ve düzenli olurum.
Ben 5 gun kullandım gunde 3 defa gelişmedi kestik ama başka yontmler denıyrzBana ikinci ayda 2x2 olarak verdi cnm sana
Kıyamam zor Bı süreç ben daha başındayım rabbm sevndrsn senı ınsben
yıllardır bu sorunla boğuşuyorum
doğum kontrol hapı kullandım yıllarca
şimdi bir yıldır tedavi görüyorum
klomen
gonalf iğne
aşılama
çatlatma iğneleri
hiçbiri fayda etmiyor
Az sabır bacı az sabır güzel olsn ıns sonıben
yıllardır bu sorunla boğuşuyorum
doğum kontrol hapı kullandım yıllarca
şimdi bir yıldır tedavi görüyorum
klomen
gonalf iğne
aşılama
çatlatma iğneleri
hiçbiri fayda etmiyor
Pcosum günü gününe olmasada her ay adet olurum bir bebeğim var tam klomene başlayacakken doğal yolla oldu2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Allah bagışlasın ben artık dogal dçtedavileri denicem inşallah olurPcosum günü gününe olmasada her ay adet olurum bir bebeğim var tam klomene başlayacakken doğal yolla oldu
Bende günde 4 defa kulandım gelişmedi igne dedi ben bıraktım başka bir yere gittim klomen kulandım işe yaramadı deyince bana dedik git aşılama yaptır yani bu kadar cabuk pes etiBen 5 gun kullandım gunde 3 defa gelişmedi kestik ama başka yontmler denıyrz
Amin sağolun,inşallah olur neden olmasın bana hiç büyüyen yumurtan yok ilaca başlıcaz artık dediği ayın ertesi hamile kaldımAllah bagışlasın ben artık dogal dçtedavileri denicem inşallah olur
Ben de 2 yıllık evliyim hiç adet olmuyorum iki yıldır doğal şeyler denedim soğan suyu yaptım hacamat ve sülük yaptırdım ama olmadı 2 hafta sonra doktora gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Allah tez zamanda isteyen herkesin kucagını doldur sun çok zor şu anda bende Sogan suyu ve maydonoz süt yapıyor um inşallah faydasını görürümBen de 2 yıllık evliyim hiç adet olmuyorum iki yıldır doğal şeyler denedim soğan suyu yaptım hacamat ve sülük yaptırdım ama olmadı 2 hafta sonra doktora gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum
Ben 4 ayda 1 adet görürdüm 4 yıl önce ilaçlardan sonra düzeldim.Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Şimdi her ayın 27sine denk gelir.2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Doktor bana da doğum kontrol hapı verdi ama içmeye cesaret edemiyorum yan etkileri çok fazla napıcam bilmiyorum yaBen 4 ayda 1 adet görürdüm 4 yıl önce ilaçlardan sonra düzeldim.Doğum kontrol hapı kullanmıştım. Şimdi her ayın 27sine denk gelir.
adet düzensizliğini tek aşan hap malesef diana 35 kullanmıştım kilo aldırmadı hatta verdirdi.Doktor bana da doğum kontrol hapı verdi ama içmeye cesaret edemiyorum yan etkileri çok fazla napıcam bilmiyorum ya
Merhaba Benimde gecikmelerim vardı 3 ayda bir falan oluyordum evlendim 4 ay oldu ve bi doktor yardımıyla şuan hamile kaldım ilk önce tarlusal ile adet gördüm daha sonra doktor bir ilaç verdi yumurtalarımı büyüttü ilişki önerdi ve şuan hamileyim2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Canım bende talusal kulandım sonra klomen verildi ama hiç bir işe yaramadıMerhaba Benimde gecikmelerim vardı 3 ayda bir falan oluyordum evlendim 4 ay oldu ve bi doktor yardımıyla şuan hamile kaldım ilk önce tarlusal ile adet gördüm daha sonra doktor bir ilaç verdi yumurtalarımı büyüttü ilişki önerdi ve şuan hamileyim
Klomenin dozunu arttırdı mı pekiCanım bende talusal kulandım sonra klomen verildi ama hiç bir işe yaramadı
Eve günde 4 tane kullanıyordum ama yine bir şey olmaduKlomenin dozunu arttırdı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?