Pcos ve hiç adet görememe

Smnr8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
317
116
103
24
2 senelik evliyim ve pcos um var hiç adet görmüyorum benimgibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

İnsülin direncinize baktırın ve kilonuz varsa acilen kilo verin spor yapın derim

İnsilünim düşüktü ama şu an iyi kiloda 65 çokmu acaba doktorlar bişey demedi
Bence çok benim hormonlar her şey düzenli görüntüde hafif pko var 62 kiloydum doktor iyi dedi ama 53 kiloya indim yine de adetlerim de düzenli her ay

Bence çok benim hormonlar her şey düzenli görüntüde hafif pko var 62 kiloydum doktor iyi dedi ama 53 kiloya indim yine de adetlerim de düzenli her ay
Vala ben bildim bileli böyleyim hiç düzgün adet olmadım zaten adet olunca 10 kiloya yakın veriyorum varmı bebeğiniz

Evet gittim iki ay klomen tedavisi verdi ama hiç etki etmedi sonra menogon iğnesi kullandım yumurta gelişince çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şuan beklemedeyim tekrar gidicem
2 ay kullanılıyormıymıs klomen 5 gun kullandım diğer doktr 5 gunden fazla kullanılmaz dedı ama bende de yumurtalık yetmezliği var çok ıstyorm anne olmayı sanem bu ay iğne deneyecegız

2 ay kullanılıyormıymıs klomen 5 gun kullandım diğer doktr 5 gunden fazla kullanılmaz dedı ama bende de yumurtalık yetmezliği var çok ıstyorm anne olmayı sanem bu ay iğne deneyecegız
Evet 5 gün olarak kullanılıyor gelismeyince ikinci ayda klomen verdi 5 gün kullandım yine gelişmedi

ben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar

ben
yıllardır bu sorunla boğuşuyorum
doğum kontrol hapı kullandım yıllarca
şimdi bir yıldır tedavi görüyorum
klomen
gonalf iğne
aşılama
çatlatma iğneleri
hiçbiri fayda etmiyor

İlaç kullanmadığında hiç adet görmeyen tanıdıklarım var birinin 2 tane çocuğu var diğeri hamile, bir başkasının da 1 tane çocuğu. Polikistik over hamileliğe engel değil düzgün bir doktorda tedavinizi aksatmadan olun mutlaka. Sanırım bunun dereceleri var. Bana da polikistik var dediler ama adetim hiç gecikmez ve düzenli olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…