Pcos ve Hayallerim

Ayy cekindim simdi dinleniyorum yarim saat surdu hic agrim olmadi sohbet muhabbet ile uyuttular kalktigimda ustumu bile giydirmislerdi :) simdide hafif adet agrisi var birazda narkozun sersemligi ins temiz cikar sonucu bekliyoruz çekilecek olanlar hic korkmasin tabi anestezili cok okudum burdan arastirdim buda benden okuyanlara bilgi olsun ins

Hadi geçmiş olsun canım atlattın bunu da inşallah hayırlara vesile olur :) Rahim filminden sonra gebe kalan da çok olmuş belkim sende güzel haberler verirsin bize inşallah :)

Sen de hamilesin şuan sanırım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin canım ilaçla iğneyle felan mı hamile kaldın bu arada
Amin inş canım korunmayı bıraktım doktora gittim ufak kist var dedi adet oluyor musun dedi evet dedim önemli değil o zaman dedi.tedavi olmadım.6 ay bekledim.şükür ikinci gebeliğim bu allah in izni.ile oluyor.Rabbim aratmasin.

Tefavi olduktan sonra tuylenmelerin azaldi mi ... birde ne tur bi tedavi uyguladilar kan sonuclarinda hangi hormonlarin yuksekti ...

Merhaba canim bende pcosluyum adetim duzenliydi insulin direncim ve tuylenmem var.. Dolayisiyla fazla kilomda var...
Dr kilo vermemin faydali olacagini soyledi ve direncin kirilmasi icin gliffor verdi uzun salinimli bir ilacmis kirarak ictigim icin kisa surede cok aciktirma yapti ve verdigim kiloyu geri aldim...
Suanda hamileyim dusuk riskim var ayriyetten miyomumda var...
Kisaca pcos gebelik icin engel degil yeterki esinleyken bebek diye yapmayin keyfinize bakin.... Bissuru hormon belli seviyelerde olacakki gebelik olsun stres yaparak bedeninizi yipratmayin...
Allah buyuk herseyin bir zamani var zamani geldiginde o bebek olucak insallah...

Çok şükür canım Rabb'im sana bağışlasın inşallah..

Aynen dediğin gibi canım insan ister istemez stres yapıyo işte.. Amin iniallah hayırlı zamanda isteten herkese nasip etain Mevlam.. :)

Kızlar..
Bugün bikaç gündür ki göğüs ağrıma dayanamayıp akşamüstü bi test yaptım ve sonucunda ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı..
Yarın sabah tekrar test yapıcam ama az önce acilden geldim kan testi için gittim sabredemeyip ve beta hcg 20.4 çıktı..
Tabi ben önceki yaşadıklarıma istinaden buruğum pek sevinemedim ama inanıyorum ki artacak değerim.. İnşallah inşallaah..
Dualarınızı eksik etmeyin olurmu...

Insallah articak o deger stres yapma uzanma egilme agir tasima ) tekrar ne zmn tahlil yaptircaksin? 2 gun sonra yaptir artisa bak

Insallah articak o deger stres yapma uzanma egilme agir tasima ) tekrar ne zmn tahlil yaptircaksin? 2 gun sonra yaptir artisa bak

Yarın doktora gidicem kuzum erken mi ki acaba.. Gideyim de bi baksın nedir ne degildir yada sağlık ocagında mı kan versem karar veremedim..

Canim alttanda muayene etse bise gozukmez saglik ocagina git hamileyim de bissuru tahlil yapiyorlar... Sabah erken git aç iken vitaminlerinede baktir sekere kolestrole t lere falanda...

Canim alttanda muayene etse bise gozukmez saglik ocagina git hamileyim de bissuru tahlil yapiyorlar... Sabah erken git aç iken vitaminlerinede baktir sekere kolestrole t lere falanda...

Kuzum benim korkum iç kanama geçirdigim için gerçi doktora gitsem erken daha diyip değere bakıp yollucak belki de :/
Dediğin testlere gebelik netleştiginde bakmıyolar mı kuzum

Benim inancım sonsuz inşallah olacak canım..senden sonra da bizim haberlerimiz gelecek inşallah

Benim inancım sonsuz inşallah olacak canım..senden sonra da bizim haberlerimiz gelecek inşallah

İnşallah canım..
Değerin bu kadar düşük olup sonradan artma ihtimali var mı bu durumu yaşayan hiç olmuşmu bilmiyorum hiç duymadım da.. İnşallah bigün güzel haber verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…