- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- Konu Sahibi umutLatahzen
Kaç gün geçti ovulasyonun üstünden ?
Kuzum ben iğne vurulalı 18 gün oldu dolu dolu.. 20. 21. Gününde de gebe olduğunu öğrenenler olmuş okumuştum ama... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence umudunu yitirme çünkü pkolar geç yumurtluyor ya ondan değer şuanlık düşüktür.. Bence tutunacak sana bol bol ayetel kürsi Meryem ve Yusuf sûrelerini oku..içini ferah tut bu bir imtihan ve Rabbim sabrımızı ve şükrümüzü ölçüyor inşallah senin mükafatın Bebeğin olacakBide 1 hafta çalışma yapın demişti doktor son günün üstünden çok geçmedi daha 10 11 gün geçti.. Hani belki diyorum belkii yenidir diye değer düşüktür.. Umut ya işte..
Bence umudunu yitirme çünkü pkolar geç yumurtluyor ya ondan değer şuanlık düşüktür.. Bence tutunacak sana bol bol ayetel kürsi Meryem ve Yusuf sûrelerini oku..içini ferah tut bu bir imtihan ve Rabbim sabrımızı ve şükrümüzü ölçüyor inşallah senin mükafatın Bebeğin olacak
Kuzum benim korkum iç kanama geçirdigim için gerçi doktora gitsem erken daha diyip değere bakıp yollucak belki de :/
Dediğin testlere gebelik netleştiginde bakmıyolar mı kuzum
Degerin ztn yuksek cikmadimi canim hem artisi takip etmek lazim sen iste dr undan diger tahlillerimede baktirmak istiyrm de...
Doktorum yarın izinliymiş kuzum sağlık ocağına gidicem sabah..
Sağlık ocaklarında bakılıyomu değerlere tam bilmiyorum ama.. Beta hcg baktırcam.. Bide gece acilde epeyce test yaptılar bana o da iyi oldu
Aptt pihtilasmayla ilgili bende bakildi cok onemli iyiki bakilmis...Glukoz
BUN
Kreatinin
GFR HESABI
Total bilirubin
Direkt bilirubin
ALT
AST
Sodyum
Potasyum
Klor
CPR
Amilaz
Hemogram
Koagulasyon;
PT
PT INR
APTT
VE idrar kimyasal
İdrar mikroskobi
Bütün hepsine detaylı bakılmış..
Bu arada yazarken çogunu bilmediğimi farkettim bakıcam şimdi hepsine
Aptt pihtilasmayla ilgili bende bakildi cok onemli iyiki bakilmis...
Canım noldu doktora gittin mi ?Benim değer yüksek çıktı ama kötü değil sanırım..
Bu arada yarın inşallah bakarlar dediğin gibi sağlık ocağında bakalım Can'ım..
Kıyamam ya çok sevinmiştim inşallah olur bize de umut olursun diyordum nasip bir de şöyle düşünmek lazım en azından kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun bu sevindirici ..inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınGittim canım yavaş yavaş düşüyo değer 15 olmuş.. Bu da sevindirici bisey zorluk yaşamicam inşallah.. Allahın izniyle regl oldummu tamamdır..
Kıyamam ya çok sevinmiştim inşallah olur bize de umut olursun diyordum nasip bir de şöyle düşünmek lazım en azından kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun bu sevindirici ..inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın
Canim merhaba.noldu senin durumun.okudum ama tam anlamadim.yinemi kimyasal gebelik oldu sende.klomen killanmisrin en son dimi.benimde asilamadan sonra 7.gunum.bekliyorumİnşallah Can'ım benim.. Tabi ki ne olacağını Allah bilir ama acaba sebep ne onu da merak ediyo insan., ben ilk klomen kullandığımda da gebe kaldım ama o da kimyasal sonuçlandı 9 ay önce.. Şimdi de bu..
Ne bileyim doktorum izindeymiş gelsin de gidicem muayene olmaya inşallah..
Kusura bakma canim gormemesim .tuylerine birsey yapamayiz dedi.erkeklik hormonu yuksekti simdi cok hatirlamiyorum fsh tsh iki hormondu galiba.ultrasyon da kistler vardi.adetlerim duzenli.idi benim.iki sene dogum.kontrol hapi kullandim.rutin kan tahlili ve ultrason sonra hormon seviyem dustu.kistlerim de azaldi.senede kontrol oluyordum .kendi kendine gecti.arada kist olusuyordu tabi.bu gecen bir hastalik degil demisti .allah a sukur evlendigim ilk ay da kist vardi kendiliginden eridi hormonlarim temiz cikiyordu duzeldi bile diyilebilir.tedavisiz hamile kaldim.seytan kulagina bir daha olmadim.simdi ikinci gebeligim tedavi olmadan oldu.gebelik dusundugumde kadin dogumcuya gittim anlattim durumuu bakildi hormon bakildi hormon temiz ultrasonda ufak kist adet oluyor musun dedi evet dedim onemli degil o zaman dedi.sorun da cikmadi.6 ay sonra hamile.kalabildim.hormonlar duzelince lazer epilasyon yaptirdim .sonuc iyidi gebelik olunca ara verdim.ama memnun kaldimTefavi olduktan sonra tuylenmelerin azaldi mi ... birde ne tur bi tedavi uyguladilar kan sonuclarinda hangi hormonlarin yuksekti ...
Canim merhaba.daha once msjimi gormedin heralde.durumun nedir suan.yinemi kimyasal gebelik olustu.merak ettim.Gittim canım yavaş yavaş düşüyo değer 15 olmuş.. Bu da sevindirici bisey zorluk yaşamicam inşallah.. Allahın izniyle regl oldummu tamamdır..
aslan pençesi regl dönemlerinde de kullanılabiliyor canımKızlar bu arada ben aslan pençesi civan perçimi hayır tohumu icmeye basladım.. düzenli icmek istiyorum artık ama regl döneminde icilirmi bunlar sizce bi bilgisi olan var mı.. Mesajimi gorenlerden cevap bekliyorum :)
Aybi ben malesef ilk adetten duzensizlik dianalarla duzelsede evlendikten sonra pko ile hayal kırıklığına ugrayip yumurtlama sorunu yaşıyorum makesef suan cok iyi anliyorum yıllar önceden hep icime dogardi tüp bebeksiz cocugum olamaz hep derdim nedense icimemi dogmus ne allah o asamayi nasip etmez insŞimdi birazcık anlatayım kendimi..
1 buçuk yıllık evliyim 26 yaşındayım bugün ilk defa pko teşhisiyle karşı karşıya kaldım..
Moralim şuan sıfır.. Tabiki inancım sonsuz ama insanız işte gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..
Azıcık bu hikayemin ucundan tutacak olursak..
Ben liseye basladigimda yeni yeni regl olmustum yani bekarlığımda adet düzensizliğim vardı.. o zamanki doktorlarıma sormustum evlenirsem şayet birgün bebeğim olmasına engelmi bu durum.. yok dediler kesinlikle engel degil hic bi sorun teskil etmez dediler.. velhasıl ben yavaş çalısan yumurtaliklarimi duzenlesin diye verilen ilaclari ictim duzenli bi sekilde (Diane35 di ilacım) 6 aylık bi sure devamli icmistim ilacımı.. derken yavas yavas duzene girdim zaten üniverste mezuniyet derken evlenme zamanlarım geldi.. ve nişan dugun heycanimla epey kilo da vermistim cok da iyi olmustu takır takır regl oluyodum günü günüme.. taaaki bebek isteme aşkım iyice beynime vurana kadar..