- 14 Aralık 2024
- 1.411
- 3.790
- 48
Gösteremedim henüz randevu yok devlet hastanesindeydi. Daha kan tahlili almadan yumurtaların çok tembelmiş aşılama yapabiliriz dediBunlar normal aralıkta mı peki doktor ne dedi kan sonucuna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gösteremedim henüz randevu yok devlet hastanesindeydi. Daha kan tahlili almadan yumurtaların çok tembelmiş aşılama yapabiliriz dediBunlar normal aralıkta mı peki doktor ne dedi kan sonucuna
Bana da yumurtalıkların tembel dedi. Her defasında o kadar moralimi bozuyor ki bu durumGösteremedim henüz randevu yok devlet hastanesindeydi. Daha kan tahlili almadan yumurtaların çok tembelmiş aşılama yapabiliriz dedi![]()
Sadece tsh da yazıyor diğerlerinde yok.Bana da yumurtalıkların tembel dedi. Her defasında o kadar moralimi bozuyor ki bu durumilk regl olduğumdan beri pcos olduğumu biliyorum ama her duyduğumda aynı şekilde üzülüyorum hiç alışamadım. Sonuçlar kısmında referans aralıkları yazar aslında orda nasıl gözüküyor?
Çok üzücü konuşmuş. Ben doktora 7 ay oldu dedim 1 sene bekle dedi. Ama çok ilgisizdi maalesef kan bile bakmadı. Başka hastaneden randevu aldım haftaya bakalım o ne diyecek. Ben de 28 yaşındayım bu aradaSadece tsh da yazıyor diğerlerinde yok.ben daha hiç bebiş denemedim bile. Doktor dedi ki hemen başlayın. 27 yaşındayım dedim çokta küçük değilsin ilerde pişman olursun dedi.
Bende özele gitmeyi düşünüyorum. Hani durumum bu doktorun dediği gibi vahimse belki çalışmalara başlarız. Ama zamanın var derse 1 sene daha ertelemeyi düşünüyorumÇok üzücü konuşmuş. Ben doktora 7 ay oldu dedim 1 sene bekle dedi. Ama çok ilgisizdi maalesef kan bile bakmadı. Başka hastaneden randevu aldım haftaya bakalım o ne diyecek. Ben de 28 yaşındayım bu arada
1 ay bile denemedin mi dahaBende özele gitmeyi düşünüyorum. Hani durumum bu doktorun dediği gibi vahimse belki çalışmalara başlarız. Ama zamanın var derse 1 sene daha ertelemeyi düşünüyorum
Hayır 27 yaş bana göre küçük gibi geliyor 28/29 da başlarız diye düşünmüştük eşimle. Şimdi eşim bu durumu duyunca artık deneyelim demeye başladı1 ay bile denemedin mi daha
Bu kadar umutsuz konuşmasını anlayamadım. Evet pcos olmayanlar için 1 yıl bekle diyorlar olanları 1 yıl bekletmek belki mantıklı değil ama en azından 6 ay denenebilir bence. En başından bu kadar strese sokmasaymış keşke seni. Sonuçta stres ovulasyonu etkileyen şeylerden biri. Ve bence de 27 yaş çok geç değil kesinlikle. Bazı kişilerde yumurta rezervi çok düşük oluyor erken menopoz riski oluyor onlar için bu denebilir ama yumurta rezervi normalse yaşın geçmiş denmezHayır 27 yaş bana göre küçük gibi geliyor 28/29 da başlarız diye düşünmüştük eşimle. Şimdi eşim bu durumu duyunca artık deneyelim demeye başladı![]()
Hem regli duzene soksun diye hem gebelik olursa bebek tutunsun diyeKilo verince düzeldi o zaman. Progestan regl düzenliyor muymuş? Niçin verdiler onu
İnanır mısınız doktor bana erken menepoz da olabilir dedi. Hem pcos hem erken menepoz nasıl olabilir ki? Ailemde yaygın menepoz. Adet günümde 3/4 gün sürüyor benim. Doktor benimle dalga mı geçti anlamadım. Başla doktora gidicem.Bu kadar umutsuz konuşmasını anlayamadım. Evet pcos olmayanlar için 1 yıl bekle diyorlar olanları 1 yıl bekletmek belki mantıklı değil ama en azından 6 ay denenebilir bence. En başından bu kadar strese sokmasaymış keşke seni. Sonuçta stres ovulasyonu etkileyen şeylerden biri. Ve bence de 27 yaş çok geç değil kesinlikle. Bazı kişilerde yumurta rezervi çok düşük oluyor erken menopoz riski oluyor onlar için bu denebilir ama yumurta rezervi normalse yaşın geçmiş denmez
Daha önce düşük mü olduHem regli duzene soksun diye hem gebelik olursa bebek tutunsun diye
162 cm 53 kg 35-45 gün sürüyorPcos olan kızlar kaç boy ve kilodasınız ? Döngüleriniz kaç gün sürüyor ? Kilo verip döngüsünü düzene sokan var mı ?
Erken menapoz sadece vajinal muayene ile anlaşılmaz ki hormonlara bakması lazımİnanır mısınız doktor bana erken menepoz da olabilir dedi. Hem pcos hem erken menepoz nasıl olabilir ki? Ailemde yaygın menepoz. Adet günümde 3/4 gün sürüyor benim. Doktor benimle dalga mı geçti anlamadım. Başla doktora gidicem.
Yukarıda attığım hormonlara baktı işte. Hangisi onunla ilgili bilemiyorum ki.Erken menapoz sadece vajinal muayene ile anlaşılmaz ki hormonlara bakması lazım
Zayıfsın ama yine de döngün uzun oluyor o zaman bu pcos bizden tam olarak ne istiyor162 cm 53 kg 35-45 gün sürüyor![]()
Genel değerlendirmesi lazım bi de amh bakıyorlar yumurta kalitesini anlamak için. Bence sen de başka doktora gitmelisin.Yukarıda attığım hormonlara baktı işte. Hangisi onunla ilgili bilemiyorum ki.
Kesinlikle. Memnun kalmadımGenel değerlendirmesi lazım bi de amh bakıyorlar yumurta kalitesini anlamak için. Bence sen de başka doktora gitmelisin.
Bende 10 aydir deniyorum inan bilmiyorumZayıfsın ama yine de döngün uzun oluyor o zaman bu pcos bizden tam olarak ne istiyor![]()
O zaman hiç zayıflamak zorundayım diye kendimi strese sokmayayım. Ben inositole başladım belki işe yarar bakalımBende 10 aydir deniyorum inan bilmiyorum![]()
Yok daha hic gebelik olmadiDaha önce düşük mü oldu