- 3 Aralık 2020
- 84
- 39
- 38
- Konu Sahibi Birkucukkalp
35 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim pcoyum ve hiç çocuğum yok. Rahim filmi çekildim temiz çıktı.Esimin sperm testi de temiz.3 ay Klomen ve letu kullandim fayda etmeyince devlet hastanesinde profesör muayenesi eşliğinde aşılama serüvenine başladım.10 aralıkta adetin 2.gunu gonalf 300 den 50 doz kullandim 6 gün kullandıktan sonra muayene oldum sonra fayda vermeyince devam ettik devlet ilacın bir kısmını karşılıyordu sonra sürekli gonalf e devam ettim yumurtalar gelişmedi gelismeyince tekrar aldim bu kez aylık doz kullanım hakkım bitince bu kez devlet karşılamadı ve ben 3 güne bir 700 tl ucret verdim.bugun 20. Günüm gonalf de bugün de doktor muayene etti ancak çok hafif kıpırdama var dedi 10 .mm ydi hâlâ öyle ama bugün tedaviyi sonlandiracakti yine de cuma günü tekrar gel o zmn kesin tedaviyi soylicem dedi. Şimdi ben yine gonal f alicam 1 gunluk vurulacagim igneye 700 tl vericem.Arkadaslarla oturduk konuştuk bi çıkar yol bulamıyorum bi kac kişi pco olan kişiler de var bu kişiler bana pco da gonal f fayda etmiyor dedi.bosu boşuna hem maddi hem manevi yıprandım. Çok zor biseymis diyerek tüp bebek için bugün bi klinikle görüştüm subat ayında başlayabiliriz hastaneyle anlatmalıyız suan 10 500 dedi ocaktan sonra zam olucak dedi.Allah yardımcımız olsun vallahi benim gibi bu zorlu süreçte olup pco olupta 20 gun yada fazlasını kullananlar varmi acaba sizce vazmigecmeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum