Pcos öyküsü ve ilk kez klomen kullanımı, yardım ederseniz sevinirim kızlar

Öyle canım valla ilaç bittikten 3 gün sonra git ben öyle yaptım yumurtana bakıp bilgi verir zaten dkrun

Aşılama tedavisi gördüm ve doktorum bana günde 3 kere klomen kullanacaksın dedi. Fazla doz kullandırdığından mı nedir bilmiyorum ama 3 yumurtam büyüdü ve haliyle bende üçüz korkusu oluştu. Aşılama oldum ama tutmaz umarım diyerek. Diğer bir yandan ise klomen duygusal açıdan beni çok çökertti. Her gün eşimde kavga eder( çok küçük şeyleri büyütürdüm) sonra ağlama krizine girerdim. Mesela bir kavga konumuz benim dinlenmem lazım sabah ben uyanıyorum oğlum için sen neden uyanmıyorsundu benim için çok kötü bir zamandı. Kasık ağrısı da cabasıydı. İnşallah öyle olmaz. Bu arada çatlama iğnesi stok sorunu var her yerde. Maalesef muadili yok. Ovitrelle var mı diye eczanelerinize sorun derim.

Öyle canım valla ilaç bittikten 3 gün sonra git ben öyle yaptım yumurtana bakıp bilgi verir zaten dkrun
İlacı bitirip direk gitmeyi düşünüyorum süreç iyice pirpirikli Bi hale getirdi beni yapacak bir şey yok hayırlısı Allah tan.. Çok teşekkür ederim yorumlariniz icin

Ben henüz yeni başladığım için herhalde herhangi bir belirti yan etki yok göreceğim bakalım ilk kez kullanıyorum. İğne için söylediğiniz iyi oldu hiç bilgim yok güncel durumlara dair şuanda ancak öğreneceğim yaşadıkça araştırayım tanıdık eczanelere en azından. İğneden sonra gebelik testlerinde etkisi geçmesi kaç gün sürüyor acaba peki hiç denediniz mi

Doktor 10. Gün kanda birkaç değer baktı. Gebelik yok dedi. İğneden değil aşılamadan sonra 10. Gün. İğnenin 12. Günü. İğneyi soğuk zincir olarak alıyorsunuz. Buzdolabının normal kısmına koyuyorsunuz. Önden alacak olursanız bilginiz olsun.

Evet yarın araştırıp bulursam almayı düşünüyorum elimde dursun. İğnenin 12. Günü baktığına göre Kanda belli oluyor demek ki ona göre denerim en azından. Beta ve progesteron bakmıştır büyük ihtimalle tahminimce.. Yani benim de iğneden 24 36 saat sonra ilişki olsa ortalama aşılama mantığı ile aynı hesaba gelir. Çok teşekkür ederim baya aydınlandım sağolun

Evet aşılama ve normal ilişki aynı mantıkmış. Aşılamada eşin spermlerine yıkama yapıp işlem uyguluyorlar. Size ilişki serbest ise 2 günde bir ilişki yaşayın.

Yumurtan kaliteli olsun embriyo tutunsun diye veriyorlar o ilaçları önemli olan yumurta ve spermin kalitesi 2 klomen 2 letu toplam da 4 çatlatma iğnesi tedavisi oldum benim olumsuz oldu ama inşallah sizin olur

Yumurtan kaliteli olsun embriyo tutunsun diye veriyorlar o ilaçları önemli olan yumurta ve spermin kalitesi 2 klomen 2 letu toplam da 4 çatlatma iğnesi tedavisi oldum benim olumsuz oldu ama inşallah sizin olur
ilaç bittikten iki üç gün sonra kontrole gidiyorsun zaten d.r söyler büyüklüğünü ona göre çatlatma iğnesi yapıyorlar iğne yaparlarsa kist oluşma riski azalır. Yani d.r kontrolundesin merak etme..

İnşallah isteyen herkesin olur valla bilemiyorum her şey çok karışık ya içiyorum ilacı şimdilik bakalım

ilaç bittikten iki üç gün sonra kontrole gidiyorsun zaten d.r söyler büyüklüğünü ona göre çatlatma iğnesi yapıyorlar iğne yaparlarsa kist oluşma riski azalır. Yani d.r kontrolundesin merak etme..
İğneyi özellikle istiyorum açıkçası zaten çünkü çatlamama sorunu oldu daha önce en azından ihtimalimi arttırayım diye bir düşünce içindeyim kendimce.. Bakalım sabırsızca beklemedeyim

Ben klomenle ikinci ayimizda hamile kaldim. Ilk ay 2 yumurta gelismisti, her gun birliktelik olmasina ragmen gebelik olmadi.
Ikinci denemede 1 yumurta vardi, gun asiri birliktelik onermisti doktor. Ve suan klomen sayesinde bir oglumuz var.
Bundan iki yil sonra esimde diyabet tip 1 cikiyor. Saglikli beslenmeye basladiktan sonra kizima beklenmedik bir anda hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…