Pcos ovulasyon testi

dgn16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
13
4
1
Merhaba kızlar bende pcos esımde sperm düşüklüğü var çocuk istiyoruz inşallah bu ay döngüm 50 ydi ovulasyon testi yaptım adetten 6 gün sonra ama hep aynı cızgıler cıktı hemen hemen sızce testmi bozuk yoksa yumurtlama günün daha gelıyormu ve bu testleri hanı emin olmak ıcın 11 nısandan sonra atlayarak yaptım 15 nısanda donuc nasıl cıkıcak dıye sızde boyle bı sorun yasadınızmı veya bu sorun degılmı aydınlatırmısınız lütfen:)

Eklentiler

• IMG_0832.webp
    IMG_0832.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba kızlar bende pcos esımde sperm düşüklüğü var çocuk istiyoruz inşallah bu ay döngüm 50 ydi ovulasyon testi yaptım adetten 6 gün sonra ama hep aynı cızgıler cıktı hemen hemen sızce testmi bozuk yoksa yumurtlama günün daha gelıyormu ve bu testleri hanı emin olmak ıcın 11 nısandan sonra atlayarak yaptım 15 nısanda donuc nasıl cıkıcak dıye sızde boyle bı sorun yasadınızmı veya bu sorun degılmı aydınlatırmısınız lütfen:)
Şimdi yumurtlama zamanı ne zaman diye mi soruyorsunuz tam anlayamadım eğer öyle soruyorsanız 15 i yumurtlama olmuş gibi duruyor

Ben herhangi bir sorun göremedim testlerde .. 15 Nisan dediğiniz gayet pik olmuş değerlendirin lütfen.. siliklesince de iki gün degerlendirin

pcosta ikinci çizgi hep silik çıkıyor ama bugün daha koyu çıkmış bugün içinde ikinciyi yapmanızı öneririm gün içinde yumurtlama olabilir

Şimdi yumurtlama zamanı ne zaman diye mi soruyorsunuz tam anlayamadım eğer öyle soruyorsanız 15 i yumurtlama olmuş gibi duruyor
Sizce bu testlerde yumurtalama var mı acaba ben bu ay kimyasal gecirdim normal adet gibi geçti biter bitmez teste başladım sizce ikincisi pik mi kafam karisti

Eklentiler

• IMG_20250415_163637.webp
    IMG_20250415_163637.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 18
Back
X