- Konu Sahibi aysegul21072008
-
merhaba ben 4 yıllık evliyim 24 yaşındayım bende 3 ay oldu pkolu olduğumu öğreneli 9 aydır uğraşıoruz tedaviye başladık daha bir sonuç alamadık ama yeni başladığım için hemen umutsuzluğa düşmüyorum adetimde bir düzenlik yok benim sadece prolaktinim çok yüksekti ilaçla onu düşürmeye çalışıoruz ama tek korkum bu tedaviler sonuç vermezse kafamdan hiç çıkaramıorum eşimde bana teselli vermek için uğraşıo ama canım çok sıkılıo Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin. umarım hepimiz meleklerimize kavuşuruz.
inş. adet olmazsın cnm Allah büyük belkide hailesindirbende martta ve nisanda 14 ünde adet oldum bu ay 19 unda, fakat adetim 1,5 gün sürdü geçtiğimiz c.tesi akşam üzeri oldum pazarda devam etti p.tesi hiç bişey gelmedi halada yok şüpleniorum ama heveslenmiyorum çalıştığım için doktorada gidemedim. sence cnm kullandığımız ilaçlardan etkilenmiş olabilir mi yoksa emin olmak için test yapmam gerekirmi? (testede cesaret edemiorum ama)
a-ha bir pko başlığı daha, en iyisi buraya da salça olalyım, belki umut olurum birilerine:)
efenim bendeniz şubat 2010 da adet düzensizliği yaşamaya başladım, nisanda kesinleşti pko...
Hem ultrasonda halay çeken yumurtaları hem de kan testinde fırlayıp gitmiş lh değerini gördük
haziranda doğum kntrl hapı+glucophage a başladım, yallah diyetisyene gittim 4 kilo verdim
ağustosta değerlerim 10da 1ine düştü
eylülde klomenle 2 yumurta elde ettik, bi de duphaston kullandım
o yumurtalardan biri şimdi 1 yaşında bıcırık bi kız oldu maşallah...
Ayrıca hamileliğimde ilk 3 ay glucophaga devam ettim ve düşük riskine karşı bebe asprini kullandım
önce allahın takdiri, sonra da sağlam bir jinekologla pkolular çocuk sahibi olabilir, umudunuzu yitirmeyin, sağlıklısı ve hayırlısını dileyin
benımde sadece ultrasyonda gorunuordu pco oldugum onun dısında hıcbır belırtım yoktu 1 ay 2 ay 3 derken 5.ayda hamıle kaldım ılacsız tabıkı ama dusuk yaptım suan 4. ayımdayım beklıyorum allahın ıznıyle melegımzı sızde sıkmayın kendınızı ka rahat olunca oluyor
bende pcosluyum 4 yıldır 2 yıllık evliyim. bu yıl basından berı korunmuyorum tedavide görüyorum metfull kullandım bıtmek uzere haftaya dr gıdecem ve hasta olma gunumde gectı inş. bu sefer olur RABBİM bizi de en kısa zaman cocuk sahibi yapar inşaAALLAH.
hosgeldin canim asagi yukari ayni durumdayiz bende 4 yildir evliyim bende 24 yasindayim biz 1 bucuk senedir tedavi oluyoruz bende pcos esimde sperm azligi cikti su marttan beri doktorumuzu degistirdik bu esnada rahim filmide cektirdim tuplerim acik cok sukur esime proviron ve klomen verdi banada duphaston bakalim allah ne derse o olur bu pazar adet olucam insallah olmam hayirlisyla senin bat ne zaman canim ufak bi liste yapalim arkadaslar gelesiye aklina cok takma allah ne derse o olur birlikte yenecegiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?