• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup rahim filmi çekilenler :)

Sewal3806

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
69
33
38
29
Kendimi bildim bileli adetim duzensiz. Evlendim cocuk istiyoruz ama olmuyor. 1 senelik evliyim. Rahim filmi cektirdim bugun 3. Gunum kan az azdi bugun adet kani gibi gittikce çogalmaya başladi. Normal bir durum mu bilmiyorum. Sonuçda da sanki sağ tüpün tıkalı ama konsey karar vericek dedi. Elimde röngen filmide var anlayan varsa atabilirim :) birde film çekinince hamile kalan oldu mu aceba :)

Kendimi bildim bileli adetim duzensiz. Evlendim cocuk istiyoruz ama olmuyor. 1 senelik evliyim. Rahim filmi cektirdim bugun 3. Gunum kan az azdi bugun adet kani gibi gittikce çogalmaya başladi. Normal bir durum mu bilmiyorum. Sonuçda da sanki sağ tüpün tıkalı ama konsey karar vericek dedi. Elimde röngen filmide var anlayan varsa atabilirim :) birde film çekinince hamile kalan oldu mu aceba :)
Genelde film sonucuna gore tedavi uygulanıyor canım. Catlatma iğnesi vererek doğal yoldan. Aşılama veya tüp bebek. Senin sonucuna eşinin sperm değerlerine bağlı canım. Hakkında hayırlısı olsun

Back