- 5 Nisan 2023
- 3
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi nesrinaslan3535
Bende mart ayında kullandım gebelik oluşmadıMerhaba, aranızda yeniyim. Çikolata kisti olup hayıt tohumu kullanan var mı? Reglim bittikten sonra kullanmaya başladım bugün 5. günüm. Kasıklarımda hafif ağrılar var. Daha öncesinde böyle ağrılarımda yoktu. Ve bu tohumu kullanıp hamile kalan var mı? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutluı olurum. Morale ihtiyacım var
Kist var mıydı sizde? O yüzden mi kullandınız?Bende mart ayında kullandım gebelik oluşmadı
Adetimin 3. Günü başlamıştım adetin 5. Günü doktor kontrolüm vardı gittiğimde kistin olmadığını söylemiştiKist var mıydı sizde? O yüzden mi kullandınız?
Kist için başlamadım aslında hamile kalmak için denemistim ama olmadıAdetimin 3. Günü başlamıştım adetin 5. Günü doktor kontrolüm vardı gittiğimde kistin olmadığını söylemişti
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. En içten duamdır.Kist için başlamadım aslında hamile kalmak için denemistim ama olmadı
Amin inşallah allah iseteyen herkese nasip etsinİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. En içten duamdır.
Kullandığınız zaman kasıklarınızda ağrı yaptı mı?
Son durumununuz nedir acabaİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. En içten duamdır.
Kullandığınız zaman kasıklarınızda ağrı yaptı mı?
Yumurtlama zamanı yumurta çatlayınca böyle olur bazılarında. Test yapmadan çatlamayı biliyorsunuz ne güzel işte. Yumurta atılırken ağrı ateş yapar.Arkadaşlar hayıt macunu kullanıp kanaması artan oldumu. Adetim çok yoğun ve diğer adetime kadar kan lekesi geldi arada kahve çamur gibi. Ağrımda oldu tabi