Gebeliğe Hazırlık Pcos olup hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kullanmıştınız bitki olarak

Civan perçemi
Testere dişli Aslan pençesi
Çoban Çantası

Bu üçlüyü adetin 1. Günü başlayıp 15 gün sabah akşam içeceksiniz.
2.5 bardak suya birer tutam atarak kaynatın 1.2 dk. Altını kapatıp 5 dk demleyin.
Yarısını sana yarısını akşam. Birde adet bitince 1 2 defa süt maydonoz buharı yapın

Çok teşekkür ederim peki ben şuan da femara kullanıyorum bir sakıncası olur mu acaba

Çok teşekkür ederim peki ben şuan da femara kullanıyorum bir sakıncası olur mu acaba

Hiç bilmiyorum. Onu kullanırken bitki kürü yapan var mı bi bakın netten. Ben hiç kullanmadım onu çünkü

merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Peki sadece inofolic mi kullandınız yani klomen falan kullanmadınız mı

Merhaba bendede pco var denmisti bekarken şuan 22 yasindayim 1 sene önce evlendim tekrar doktora gittim yine pco dendi 3 ay yazz isimli hapi kullandim sadece en bastan hep istedik cocugumuz olsun diye ama 1 sene boyunca olmadi cocugum üniversite okunaya basladim :) olmaz diye düsünürken geçen hafta adet gecikmesi adet agrisi gibi agri ve mide yanmasi şüphesiyle saglık ocagina gittim kan verdim ayni gün test yaptim test pozitif cikti yinede ümitlendirmek istemedim kendimi kanı bekledim ve değerim 506 cıktı 2 gün sonra tekrar verdim kan 1300 cikmisti carsamba gunude ultrasonda gördüm 5 haftalıkmıs insallah isteyen herkese nasip eder rabbim asla ümidinizi yitirmeyin bence

Bende mantığın kullanmıştım şeker hapı olarak sonra klomen denedik olmadı enson inofolicle hamile kaldim
Bu inofolic ilacını doktor tavsiyesi dışında kullanımı ne derece sağlıklı olur sonucta pcolu olduğuma eminim e şuan hamile de kalamiyorum

Merhaba hanımlar, Bende pcosluydum. Tüp benek yaptırmaya karar verdikten 2 ay sonra yaşadığımız bir kavgadan ötürü eşime senden çocuk falan istemiyorum dedikten 1 ay sonra hamile kaldım. Kafadan atmadan olmuyormuş. Çok zor biliyorum. Ama başka şeylere odaklanın spor yapın, seyahat edin, arkadaş buluşmaları vs. Çocuk gündeminden uzaklaşın. Rabbimde müsade ederse oluyor. Oğlum 22 aylık ve şimdi 6 haftalık hamileyim. Hala kiloluyum ama odak noktam farklı kafamda hamile kalacak mıyım soruları yok. Allah hakkıyla bakabilecek herkese nasip etsin

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..nasıl hamile kaldın canım herhangi bişey kullandın mı? Ya da kür fln yaptın mı?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..nasıl hamile kaldın canım herhangi bişey kullandın mı? Ya da kür fln yaptın mı?
Amin insallah :) Yok hayır yaķin zamanda kullanmadim hic bisey ama gecen sene bir 3 aylığına yazz isimli dogum kontrol hapı kullandım ondan sonra hic bisey yapmadim ayriyetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…