Millet çocuğunu kaçırıyorsa o onların gerizekalılığından. Allah nasip edecek şimdi ben hamile olmasam bu benim eksiğim yada başarım mı? Eğer benim elimde olan birşey olsaydı evlendiğim gün doğururdumBir şekilde olsun da nasıl oluyorsa olsun hayırlısı ile milletin benden vebalıymışım gibi çocuğunu kaçırmasından yoruldum
İnşallah allahım isteyen bütün herkese nasip etsinMillet çocuğunu kaçırıyorsa o onların gerizekalılığından. Allah nasip edecek şimdi ben hamile olmasam bu benim eksiğim yada başarım mı? Eğer benim elimde olan birşey olsaydı evlendiğim gün doğururdumsen içini ferah tut rabbim sana yumurta vermiş gerisinide verir sadece doğru zaman değilmiş şimdiye kadar
Merhaba bende pcosum 8 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz doktora gittim özele klomen verdi ..ama çok tereddütte kaldım kullanmadım..geçen ay soğan kürüne başladım bu ay da yapcam inşallah..birde c life macun aldım pcos olupta çok gebe kalan duydum okudum bir umut işte bitkisel hiç olmazsa..canım c life macunu bi araştır istersen..inşallah faydası olur
basit pco diyorlar ona.benim de sol tarafında var dediler.dediğiniz gibi kilom yok tahlillerde bişey yok. tüylenme yok. sadece ultrasondaMerhaba bende 4 aylık evliyim pcos var hiç kilolu biri olmadım kan değerlerim normal doktor inanamadi pko olduğuma ultrosonda gözüktü . Geçen ay duphaston kullandım dün adet oldum yarın doktora gidicem nasıl bir yol izlicek merak ediyorum
basit pco diyorlar ona.benim de sol tarafında var dediler.dediğiniz gibi kilom yok tahlillerde bişey yok. tüylenme yok. sadece ultrasonda
basit pco diyorlar ona.benim de sol tarafında var dediler.dediğiniz gibi kilom yok tahlillerde bişey yok. tüylenme yok. sadece ultrasonda
Özel hastaneye gitmişsindir mutlaka çünkü devlette 1yıl dolmadan tedaviye başlanmıyor..bana klomen başlamıştı dr ama kullanmadım biraz araştrdım kimse tavsiye etmedi bende doğal yollardan olsun diye kür fln yapıyorum..3 4 ay daha deneyip öyle tedaviye başlarım heralde..c life diye bi macun aldım canım ben çok araştırdım pcos olupta çok hamile kalan olmuş bi onu deneyeceğimMerhaba bende 4 aylık evliyim pcos var hiç kilolu biri olmadım kan değerlerim normal doktor inanamadi pko olduğuma ultrosonda gözüktü . Geçen ay duphaston kullandım dün adet oldum yarın doktora gidicem nasıl bir yol izlicek merak ediyorum
Özel hastaneye gitmişsindir mutlaka çünkü devlette 1yıl dolmadan tedaviye başlanmıyor..bana klomen başlamıştı dr ama kullanmadım biraz araştrdım kimse tavsiye etmedi bende doğal yollardan olsun diye kür fln yapıyorum..3 4 ay daha deneyip öyle tedaviye başlarım heralde..c life diye bi macun aldım canım ben çok araştırdım pcos olupta çok hamile kalan olmuş bi onu deneyeceğim
Bana da ihtimal vermediler ama öyle oldu hatta özele gidiyordum bu ay devlere geçtim öyle öğrendim :) letu kullanıyorum bende bu ayEvet doktora söylediğim de sende pko olamaz dedi ama ultrosan da gördüduphaston verdi günde bir tane kullandım 20 gün içtim ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum yarın gidicem smear testim vardı onun sonucu için hemde ilacın bittiğini soylucem bakalım sonuç ne olucak
Amiin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinEvet canım özel hastanedeyim şuan devlet hastanesi dediğin gibi tedavi vermiyor c life duydum bende inşallah ise yarar kiminin değerlerini alt üst etmiş malesef herşey herkese yaramıyor güzel haberler ver bizede inşallah
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle gel buraya inşallah hamilesindir canımMerhaba Arkadaşlar. bende 2 buçuk yıldır evliyim. ilk gebeliğimi 5.ayımda hiç süpriz şekilde oldu. ve 6.hafta kalp atışı olmadığından gebelik sonlandırıldı. Ve hiç ara vermedik istedik bir bebek sahibi olmayı ama üzerine düşmedik ama ara ara kontol gittim Fakülte de asistan pcos derken uzman değilsin dedi. Rahim filmi - gebe olmadığım halde şeker yüklemesi - kan değerleri - hormonol testler derken bir çok test sonucu hala pcos denmedi. ki bende Regl günlerim hiç şaşmaz bekarlığımda bile 30.gün hatta aynı saatlerde hep olurdum. taki geçen ay 38 gün geçti kan idrar test sonucu negatif fakülteye gittim tekrar doğum kontol verdi pcos un dedi ve diyen yine asistan. 1 yıl kullanacaksın dedi almadan ilacı tavsiye üzerine özel e gittim pcos dedi doğum konrol değil femara verdi 5 gün kullanıp gittiğimde 3 yumurta güzel büyüdü 1 i çatladı dedi şimdi regl 3 gn geçti idrar test negatifve artık sürekli her dk düşünüyorum
Bana da ihtimal vermediler ama öyle oldu hatta özele gidiyordum bu ay devlere geçtim öyle öğrendim :) letu kullanıyorum bende bu ay
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle gel buraya inşallah hamilesindir canım
Pcos um 65 kiloyum glucophage 850 mg kullaniyorum doktora gideli 3 ay oldu hala hamilelik belirtisi yok 1 yıllık evliyim hamile kalabilmek adına verebilecek tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
Bende mantığın kullanmıştım şeker hapı olarak sonra klomen denedik olmadı enson inofolicle hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?