• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcos olup hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende pcos luyum .9 aylık evliyim henüz bebek düşünmüyorum ama bu muhabbet beni tereddutte bıraktı ablamda pcosluydu ikizleri doğurdu bı çocuğu daha oldu şu aralar hatta

Şimdi pcos çocuk olmasına kilomuzla bağlantılı olarak mi engel oluyor ?
Boyum 170 kilom her zaman 55 di artış azalış olmuyor

Ben mesela sıkıntı yaşamayacak mi oluyorum pek aklım ermedi

Klomenle doguranlara gelince klomeni tüm pcoslulara veriyor mu doktor

Ve klomen çoğul gebeliğe mi sebep oluyor ?

Kizlar bende pcos luyum .9 aylık evliyim henüz bebek düşünmüyorum ama bu muhabbet beni tereddutte bıraktı ablamda pcosluydu ikizleri doğurdu bı çocuğu daha oldu şu aralar hatta

Şimdi pcos çocuk olmasına kilomuzla bağlantılı olarak mi engel oluyor ?
Boyum 170 kilom her zaman 55 di artış azalış olmuyor

Ben mesela sıkıntı yaşamayacak mi oluyorum pek aklım ermedi

Klomenle doguranlara gelince klomeni tüm pcoslulara veriyor mu doktor

Ve klomen çoğul gebeliğe mi sebep oluyor ?
Kilo ile alakasi yok bence 92 kilo odim çocuk olmaz pcoslusun kilolosun ve rahim duvarin kalin dedi bikac ilac ve folic asit verdi. Kasimda mayista tedaviye baslicakti aralikta gittim hamile oldumu ogrendim

Kilo ile alakasi yok bence 92 kilo odim çocuk olmaz pcoslusun kilolosun ve rahim duvarin kalin dedi bikac ilac ve folic asit verdi. Kasimda mayista tedaviye baslicakti aralikta gittim hamile oldumu ogrendim
Aaaa harikasın.tebriik ederim ismini ne dusunuyosun

Bende pcosluyum insülin direncive haşimato tiroidi hastasıyım. 15 yaşından beri hep doğum kontrol hapları şeker ilaçları kullandım adetimi soğan suyuyla düzenledim. Doktorlar tedavisiz bebeğim olmayacağını söylüyorlardı. Evlendim en kilo aldığım ve kesinlikle bu ay olmaz deyip hiç kafama taktığım ay hamileliğimi öğrendim. Adetleriniz düzenliyse stres yapmayın rabbim ol der olur 🥰 şükürler olsun 🙏❤️

Back