- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Ne kullanmıştınız bitki olarakBense pkoyla hamile kaldım.
Bitki kürleri ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kullanmıştınız bitki olarakBense pkoyla hamile kaldım.
Bitki kürleri ile
Hayırlı olsun öncelikle canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..acaba hangi bitki kürlerini kullandın?Bense pkoyla hamile kaldım.
Bitki kürleri ile
Ne kullanmıştınız bitki olarak
Hayırlı olsun öncelikle canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..acaba hangi bitki kürlerini kullandın?
Sorun değil çok sağolBir üst mesajda yazdım. Toplu yanıtı öğrenemedim ben daha
Çok teşekkür ederim peki ben şuan da femara kullanıyorum bir sakıncası olur mu acabaCivan perçemi
Testere dişli Aslan pençesi
Çoban Çantası
Bu üçlüyü adetin 1. Günü başlayıp 15 gün sabah akşam içeceksiniz.
2.5 bardak suya birer tutam atarak kaynatın 1.2 dk. Altını kapatıp 5 dk demleyin.
Yarısını sana yarısını akşam. Birde adet bitince 1 2 defa süt maydonoz buharı yapın
Çok teşekkür ederim peki ben şuan da femara kullanıyorum bir sakıncası olur mu acaba
Peki teşekkür ederimHiç bilmiyorum. Onu kullanırken bitki kürü yapan var mı bi bakın netten. Ben hiç kullanmadım onu çünkü
merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Peki sadece inofolic mi kullandınız yani klomen falan kullanmadınız mıMerhaba 6 aylik evliyim. Doktorum senin cocugun olmaz dedi pcos oldugumu kilolu olduhumu zayıflamazsam çocuğum olmayacagini soyledi ve adet duzensiligim vardi rahim duvarim kalinmis. Prolaktin yukseksekligi icin dostinex verdi. Birde folim asit inofolic combi gecen ay kullanmaya basladim bu ay pazartesi gunu beta degerim 88.19 cikti hamile oldugumu ogrendim
İnofolic toz şeşe pembe kutu olanını kullandım cnmİnofolic folikasit mi canım?bende kullanıyorum foling diye bi ilaç ama araştırdım baya pahalıymış benim kullandığım
Ne tür bitki kürleri pekiBense pkoyla hamile kaldım.
Bitki kürleri ile
Bu inofolic ilacını doktor tavsiyesi dışında kullanımı ne derece sağlıklı olur sonucta pcolu olduğuma eminim e şuan hamile de kalamiyorumBende mantığın kullanmıştım şeker hapı olarak sonra klomen denedik olmadı enson inofolicle hamile kaldim
sor cnm doktora ben kullanmak istiyorum dedim kullan dedi burda görüp sordum
Bu inofolic ilacını doktor tavsiyesi dışında kullanımı ne derece sağlıklı olur sonucta pcolu olduğuma eminim e şuan hamile de kalamiyorum
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerle gel buraya inşallah hamilesindir canım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..nasıl hamile kaldın canım herhangi bişey kullandın mı? Ya da kür fln yaptın mı?Merhaba bendede pco var denmisti bekarken şuan 22 yasindayim 1 sene önce evlendim tekrar doktora gittim yine pco dendi 3 ay yazz isimli hapi kullandim sadece en bastan hep istedik cocugumuz olsun diye ama 1 sene boyunca olmadi cocugum üniversite okunaya basladim :) olmaz diye düsünürken geçen hafta adet gecikmesi adet agrisi gibi agri ve mide yanmasi şüphesiyle saglık ocagina gittim kan verdim ayni gün test yaptim test pozitif cikti yinede ümitlendirmek istemedim kendimi kanı bekledim ve değerim 506 cıktı 2 gün sonra tekrar verdim kan 1300 cikmisti carsamba gunude ultrasonda gördüm 5 haftalıkmıs insallah isteyen herkese nasip eder rabbim asla ümidinizi yitirmeyin bence ☺
Allahın izniyle hayırlı haber alacağımız günler de gelecek canımMaalesef hayır haberim yok
Allahın izniyle hayırlı haber alacağımız günler de gelecek canım
Amin insallah :) Yok hayır yaķin zamanda kullanmadim hic bisey ama gecen sene bir 3 aylığına yazz isimli dogum kontrol hapı kullandım ondan sonra hic bisey yapmadim ayriyettenHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..nasıl hamile kaldın canım herhangi bişey kullandın mı? Ya da kür fln yaptın mı?