- 13 Eylül 2023
- 13
- 3
- 23
-
- Konu Sahibi reklamcihanim
Canım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıArkadaşlar kardeşler ben 22 yaşındayım ve 1 yıl 2 aydır evliyim 18 yaşından beri pcos olduğumu biliyorum 1 sene boyunca doğum kontrol hapı kullandım bekarken evlendikten sonra 2 ay daha devam ettim kullanmaya kullandığım zaman reglim düzenli oluyordu çocuk istediğimiz icin ilaci kullanmayı bıraktım 35 günlük periyotta adet olmaya devam ettim 1 sene boyunca korunmadan fakat hamile kalamadım 1 sene olduğu için interfilite (1 yıl evli olma şartı arandigi için) polikliniğine başvurdum. Doktor yumurtalıklarıma baktı bir sorun göremedi tüplerimde aynı şekilde gayet iyi dedi ilginc olan adetim 1 sene sonra ilk defa 11 gün gecikti doktorun beta isteyelim dedi beta <2.30 çıktı maalesef hala regl olamadım sorum şu ki benim gibi doğal yollardan hamile kalamayan ablalarım arkadaşlarım sizler ne yaptınız bana tavsiyeleriniz olur mu?
Merhabalar :) Doktorunuz nerede acaba bende gitmek isterim :) Bende de sizin gibi pcos var ve bir yılda üç kimyasal gebeliğim var.Canım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıbu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..
Sizin kullanacağız ACVİSON MAXİJUNO her gün 1 şaşe
Eşiniz için ACVİSON MAXİGO her gün 1 şaşe rabbim yardımcın olsun inanıyorum ki olucakaklına takılan bir şey olursa özelden sorabilirsin
İzmirde yaşiyorum ben gittiğim 5 doktor simdiye kadar bana hiç bir şey yapmadilar hep cocugun olur dediler ama vitamin vermediler bişey vermediler sadece klomen femara çatlatma iğnesi sonra tüp bebek oda negatif en sonunda bu buldugum doktor baktı inceli eşimle ikimize bu vitamini verdi verdiği ay hamile kaldım .Merhabalar :) Doktorunuz nerede acaba bende gitmek isterim :) Bende de sizin gibi pcos var ve bir yılda üç kimyasal gebeliğim var.
Bu ay bende rahim filmi ve daha sonra femaraya başlamayı düşünüyordum.
Doktoru o yüzden merak ettim :)
Anladım teşekkür ederim. Banada aynı şekilde çocuğun olur diyorlardı henüz sağlıklı gebeliğim olmadı. İnşallah en yakın zamanda bende güzel haber alırımİzmirde yaşiyorum ben gittiğim 5 doktor simdiye kadar bana hiç bir şey yapmadilar hep cocugun olur dediler ama vitamin vermediler bişey vermediler sadece klomen femara çatlatma iğnesi sonra tüp bebek oda negatif en sonunda bu buldugum doktor baktı inceli eşimle ikimize bu vitamini verdi verdiği ay hamile kaldım .
içerk olarak en fazla içerik en kaliteli bu vitaminFemara ve klomen kullanırken de o söylediğim vitamini eşinizle birlikte aynılarını alıp kullanabilirsiniz etkisini göreceksiniz içerisinde 2000mg inositol var pco baskılayıp kaliteli yumurta üretiyor .
Merhaba kafamıza göre alıp kullansak birşey olur mu ki? Bazı özel hastanelerde doktorlar var doğal tedavi diyorlar bu da öyle birşey sanırım 3 yıl oldu bizimde gebelik oluşmadı daha benim kullandığım vitamin polinos alfa ama eşim için de almak istiyorum inşallah faydasını görürüz ..Canım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıbu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..
Eşiniz için ACVİSON MAXİGO her gün 1 şaşe rabbim yardımcın olsun inanıyorum ki olucakaklına takılan bir şey olursa özelden sorabilirsin
Polinos alfa dan daha kaliteli içeriği bence buna geçin bunu kullanın ben 23 tane kullandım ve o ah hamile kaldimMerhaba kafamıza göre alıp kullansak birşey olur mu ki? Bazı özel hastanelerde doktorlar var doğal tedavi diyorlar bu da öyle birşey sanırım 3 yıl oldu bizimde gebelik oluşmadı daha benim kullandığım vitamin polinos alfa ama eşim için de almak istiyorum inşallah faydasını görürüz ..
Polinos da sonucta acvison üretti ürün ama içerklerine bakarsanız acvison maxijuno daha kaliteliMerhaba kafamıza göre alıp kullansak birşey olur mu ki? Bazı özel hastanelerde doktorlar var doğal tedavi diyorlar bu da öyle birşey sanırım 3 yıl oldu bizimde gebelik oluşmadı daha benim kullandığım vitamin polinos alfa ama eşim için de almak istiyorum inşallah faydasını görürüz ..
Maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınza almayı nasip etsinPolinos alfa dan daha kaliteli içeriği bence buna geçin bunu kullanın ben 23 tane kullandım ve o ah hamile kaldim
Teşekkür ederim 16 gün oldu hala regl olmadım ara sıra kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum alıp deneyeceğim vitaminlarideCanım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıbu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..
Bu vitamini ne zaman baslaniyor belirli bi gynu var miCanım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıbu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..
Yazmıştım oysaki hemen alıp başlayabilirsiniz .Bu vitamini ne zaman baslaniyor belirli bi gynu var mi
Teşekkür ederim 16 gün oldu hala regl olmadım ara sıra kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum alıp deneyeceğim vitaminlaride
Gozumden kacmis cok tesekkur ederimYazmıştım oysaki hemen alıp başlayabilirsiniz .
Merhaba bendeİzmirde yaşiyorum ben gittiğim 5 doktor simdiye kadar bana hiç bir şey yapmadilar hep cocugun olur dediler ama vitamin vermediler bişey vermediler sadece klomen femara çatlatma iğnesi sonra tüp bebek oda negatif en sonunda bu buldugum doktor baktı inceli eşimle ikimize bu vitamini verdi verdiği ay hamile kaldım .
canım bendede pcos var bende izmirde yaşıyorum acaba hangi doktora gittinİzmirde yaşiyorum ben gittiğim 5 doktor simdiye kadar bana hiç bir şey yapmadilar hep cocugun olur dediler ama vitamin vermediler bişey vermediler sadece klomen femara çatlatma iğnesi sonra tüp bebek oda negatif en sonunda bu buldugum doktor baktı inceli eşimle ikimize bu vitamini verdi verdiği ay hamile kaldım .
Merhaba izmirin neresinde acaba doktor isim verir misinz ?Canım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıbu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..
Bu vitaminleri ne şekilde kullandınız günde 1 tane mi sabah akşam farkeder miCanım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadıbu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..