• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS OLUP GEBE KALAN ARKADAŞLAR NASIL BİR YOL İZLEDİNİZ?

Canım bende de pcos var 2 sene tedavi gördüm klomen femara tesavileri gördüm . Hep olumsuz oldu hamile kalamadım en sonunda tüp bebeğe başladık ne yazıkkı tüp bebek te olmadı 😁 bu arada 250 bine yakın paramız gitti . En son gittiğim doktor eşimle bana 2 vitamin verdi bunları 3 ay boyunca kullanıcaksınız 3 ay icinde hamile kalacaksın dedi ve hemen alıp her gün kullanıcaksınız dedi ve adet bitiminden sonra 10 günden itibaren 2 günde 1 ilişki dedi ve dediği gibi de oldu ilk ay doğal yolla hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim ..

Sizin kullanacağız ACVİSON MAXİJUNO her gün 1 şaşe

Eşiniz için ACVİSON MAXİGO her gün 1 şaşe rabbim yardımcın olsun inanıyorum ki olucak 🙏 aklına takılan bir şey olursa özelden sorabilirsin
Yazali bir yılı geçmiş ama İnşallah görürsünüz.ben hormonal pko değil yumurtaliklar pko görüntüsü var ama ilaç kullanmadan adet olamıyorum.bugune kadar cookk doktor gezdim ama sonuç bulamadım.bende polinos alfa aldım ama ne zaman kullanmak gerek adetliyken mi yoksa normal bir zamanda başlasak olur mu

Back