Ben 1olgun yumurta için 180-200 ve üstü diye biliyorumAma bu e2 nin kaç olması gerektiğini bilmiyorum senin bi bilgin var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1olgun yumurta için 180-200 ve üstü diye biliyorumAma bu e2 nin kaç olması gerektiğini bilmiyorum senin bi bilgin var mı
Dediğim gibi kaç olması gerektiğini bilmiyorum sadece uygun dedi bana doktorum bende 3 gün öncesinden baktırmıştımBu gün 49cikti sorun yok yapicaz dediler 3gun var aşılamaya yükselir herhalde dimi
Bi yumurta için 200 olması gerekiyor diye biliyorum mesela 2 yumurta gelişmişse 400 çıkarAma bu e2 nin kaç olması gerektiğini bilmiyorum senin bi bilgin var mı
İşte benimki de düşük çıkar morel bozarım diye bakmamıştım sen neyle buyuttu yumurtalarınıBu gün 49cikti sorun yok yapicaz dediler 3gun var aşılamaya yükselir herhalde dim
14.güne kadar bekle kan ver dedi ben adet olana kadar beklemeyi düşünüyorumİnşallah canım bana 10. Gün test yaptır dedi doktrın sen ne zaman yapacaksın
5gun femera ondan sonra 3gun gonalf iğne bu gün 17ve16mlmde yumurtalar 2gun daha iğne kullanicamİşte benimki de düşük çıkar morel bozarım diye bakmamıştım sen neyle buyuttu yumurtalarını
Daha aşılama olmadın mı5gun femera ondan sonra 3gun gonalf iğne bu gün 17ve16mlmde yumurtalar 2gun daha iğne kullanicam
Hayır pazartesi olucam siz ne zmn oldunzDaha aşılama olmadın mı
Vitamin olarak bişey kullanıyormusun yumurta kalitesi için5gun femera ondan sonra 3gun gonalf iğne bu gün 17ve16mlmde yumurtalar 2gun daha iğne kullanicam
ben bu salı oldum 13 ağustosta bugun 4 günşmDaha aşılama olmadın mı
İnşallah güzel sonuç alırsınızVitamin olarak bişey kullanıyormusun yumurta kalitesi için
ben bu salı oldum 13 ağustosta bugun 4 günşm
İnşallah tutarrrİnşallah güzel sonuç alırsınız
Hayır d3 ve folik asit kullanıyorum sadece
İnşallah haber veririsinz artık bize de umut olur belkiİnşallah tutarrr
İnşallah inşallahİnşallah haber veririsinz artık bize de umut olur belki
Devlette veriliyor diye biliyorumMerhaba hanımlar. Bu ay cesaret edebilirsem ben de yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce çatlatma ile denemiştik olumsuz oldu. Sonra doktor yüzü görmedim. Bir süre ya da birkaç gün dinlenmek gerekiyor mu rapor falan verir mi acaba dr
Benim çok şiddetli ağrım var bugün oldum ilk aşılama ilk tedavim umarım yarın geçer yalnız kaç gün önce kaşıntı yanma olduğu için fitil verdi doktor acaba spermleri söktürüp götürmez miKızlar bende pcos var 3 olumsuz aşılamam var 3 senedir evliyim ö gebelik oluşmadı bana yarın doktora gidicem aşılama yapanlar kaç mg iğne kullandınız aşılamanız tuttu mu aşılama sonrası uyudunuz mu neler oldu yapanlar yaşayanlar lütfen bilgilendirin beni yazarsanız çok mutlu olurum
şimdi mi kullmcaksın aşılama yaptıktan sonra mı? Şidddetli ağrı normaldır 1 kaç güne geçiyorBenim çok şiddetli ağrım var bugün oldum ilk aşılama ilk tedavim umarım yarın geçer yalnız kaç gün önce kaşıntı yanma olduğu için fitil verdi doktor acaba spermleri söktürüp götürmez mi
Kullanma bence aşılamadan önce kullandırır insan saçmalıkDoktorum kullanabilirsin dedi ama bana çok mantıklı gelmiyor zaten devletteki doktorlar ağzından cımbızla laf alıyorsun
Şuan kullanabilirsin dedi doktorşimdi mi kullmcaksın aşılama yaptıktan sonra mı? Şidddetli ağrı normaldır 1 kaç güne geçiyor