Igne olayini inan hatirlamiyorum ikincide tutmustu. Asilama sonrasi işe gitmiş çalismistim özellikle bir sey yapmadimKızlar bende pcos var 3 olumsuz aşılamam var 3 senedir evliyim ö gebelik oluşmadı bana yarın doktora gidicem aşılama yapanlar kaç mg iğne kullandınız aşılamanız tuttu mu aşılama sonrası uyudunuz mu neler oldu yapanlar yaşayanlar lütfen bilgilendirin beni yazarsanız çok mutlu olurum
Merhaba, bende de pcos var 2 gün önce aşılama yaptırdım daha önce çatlatma iğnesi ile bir gebelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı. Bu aşılama da gonal f 75 mg 6 gün kullandım sonra çatlatma iğnesi yapıldı ve 36 saat sonra aşılama olduKızlar bende pcos var 3 olumsuz aşılamam var 3 senedir evliyim ö gebelik oluşmadı bana yarın doktora gidicem aşılama yapanlar kaç mg iğne kullandınız aşılamanız tuttu mu aşılama sonrası uyudunuz mu neler oldu yapanlar yaşayanlar lütfen bilgilendirin beni yazarsanız çok mutlu olurum
Bende salı günü aşılama olucam dua edelim birbirimize inşllah aynı zamanda hamiş kalırız siz aşılamadan sonra hemen kalktınız mı naptınız nasıl geçtiMerhaba, bende de pcos var 2 gün önce aşılama yaptırdım daha önce çatlatma iğnesi ile bir gebelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı. Bu aşılama da gonal f 75 mg 6 gün kullandım sonra çatlatma iğnesi yapıldı ve 36 saat sonra aşılama oldu
İnşaallah hayr olsun canım. Aşılamadan sonra 50 dk aşılama yapılan yerde yatmamı istedi doktorum daha sonra evde 2 gün hiç iş yapma genel olarak ayaklarının altına yastık al o şekilde dinlen dedi. Sonrasında günlük aktivitelerine dönebilirsin ama dikkatli ol ağır kaldırma merdiven çıkma stres yapma tarzında telkinler verdiBende salı günü aşılama olucam dua edelim birbirimize inşllah aynı zamanda hamiş kalırız siz aşılamadan sonra hemen kalktınız mı naptınız nasıl geçti
Aşılama sonrası ilaç verdi mi doktorunuz ? Benm yarın olacakİnşaallah hayr olsun canım. Aşılamadan sonra 50 dk aşılama yapılan yerde yatmamı istedi doktorum daha sonra evde 2 gün hiç iş yapma genel olarak ayaklarının altına yastık al o şekilde dinlen dedi. Sonrasında günlük aktivitelerine dönebilirsin ama dikkatli ol ağır kaldırma merdiven çıkma stres yapma tarzında telkinler verdi
Benim zaten hâlihazırda kullandığım 2 takviye gıda birde kan sulandırıcı vardı. Ek olarak aşılamadan sonra progestan başladı sadece 100 mg sabah akşam hap şeklindeAşılama sonrası ilaç verdi mi doktorunuz ? Benm yarın olacak
Tuttu mu canım şuan hamilemisinBenim zaten hâlihazırda kullandığım 2 takviye gıda birde kan sulandırıcı vardı. Ek olarak aşılamadan sonra progestan başladı sadece 100 mg sabah akşam hap şeklinde
Bilmiyorum ki canım şuan 5. Gündeyim. 20 Ağustosta test yapmamı istedi doktorum o zaman belli olacakTuttu mu canım şuan hamilemisin
Amin canım benim aşılamayla beraber 4. Günüm sırtım ağırıyor sen normal hayatına devam mı ettin yoksa dikkat mi ediyorsun napıyorsunMerhaba bende pkostan muzdarip biri olarak dün aşılama yaptırdım kolay geçti bi 10 dk uzanman yeterli dedi doktrum sonrasında göbekten progestron iğne yapıldı bir haftada günde 3 kez duphaston kullanıcam 10 gün sonra kanda beta bakılacak hakkımızda hayırlısı olsun güzel haber alalım inşallah hepimiz
Normal hayata devam sadece ağır işler yapmıyorum aşılama günü saymazsak 4.günüm belim ağrıyor dünden beri başka herhangi bir durum yok şuanlıkAmin canım benim aşılamayla beraber 4. Günüm sırtım ağırıyor sen normal hayatına devam mı ettin yoksa dikkat mi ediyorsun napıyorsun
Evet bakıldı benim 85 çıktı aşılama için uygun dedi doktrum sen baktırdın mıMerhaba herkese çok geçmiş olsun ben de pcos var ve pazartesi aşılama olucam inşallah acaba aşılama yaparken estradiol degerinze baktılar mi kaç çıkmıştı
Aramızda bi gün var ben aşılama gününü saymazsak 3. Günüm inşlalah aynı anda hamile oldugumuzu öğreniriz benimde belim çok ağırıypr bugunNormal hayata devam sadece ağır işler yapmıyorum aşılama günü saymazsak 4.günüm belim ağrıyor dünden beri başka herhangi bir durum yok şuanlık
Yok canım doktorum morel bozmamak için bakmadık sende de mi pkos var kaç yumurtan büyüdü birde iğneyle mi yoksa ilaçla mı büyüttün yumurtanıEvet bakıldı benim 85 çıktı aşılama için uygun dedi doktrum sen baktırdın mı
İnşallah canım bana 10. Gün test yaptır dedi doktrın sen ne zaman yapacaksınAramızda bi gün var ben aşılama gününü saymazsak 3. Günüm inşlalah aynı anda hamile oldugumuzu öğreniriz benimde belim çok ağırıypr bugun
2 yumurta vardır ama biri çok güzel büyümüş dedi doktorun ikinci gelişmedi galiba iğneyle büyüttük evet pkos var maalesefYok canım doktorum morel bozmamak için bakmadık sende de mi pkos var kaç yumurtan büyüdü birde iğneyle mi yoksa ilaçla mı büyüttün yumurtanı
Ama bu e2 nin kaç olması gerektiğini bilmiyorum senin bi bilgin var mı2 yumurta vardır ama biri çok güzel büyümüş dedi doktorun ikinci gelişmedi galiba iğneyle büyüttük evet pkos var maalesef
Bu gün 49cikti sorun yok yapicaz dediler 3gun var aşılamaya yükselir herhalde dimiEvet bakıldı benim 85 çıktı aşılama için uygun dedi doktrum sen baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?