Pcos olduğumu öğrendim

Merhaba değerlerimiz benzer bende 25 yaşında 1.56 57 kiloydum. Değerlerim
Estradiol 81
Lh 23.6
Tsh 3.13
Prolaktin 23.1
Fsh 5.3
Şeklindeydi
Kesinlikle doktorun çok önemli lütfen güvenilir bir doktor ile yoluna devam et. Hormon testlerinden sonra mutlaka rahim filmi isterlerse çektir benim ilk doktorum 1 yıl yumurtlama takibi yaptı sonra tüp bebeğe yönlendirdi ama ben başka doktor ile görüştüm şimdi ki doktorum önce rahim filmi çektirdi sonra çatlatma iğnesi yaptı şuan hamileyim

Yumurta takibi nasil oluyor? Kendin mi yapiyosun ovulasyon testi mi?

Ovulasyon testinde ben hiç görmedim malesef. Denedim ama olmadı. Yumurta takibi de reglin bittikten sonra iki günde bir doktora gidip muayene oluyordum yumurta boyutlarına bakıyorlardı
Anladim bu ay basladim bende ovulasyona ilk kez. Doktor progestan ve folik asit inositol vitamine d falan verdiydi. 3 ay icinde gebelk olmazsa gel yumurta takibi yapariz dedi. Ama ben once kendim ovulasyon testi denemek istedim. Olmaz ise doktora gidecem mecbur.. pekj bu yumurta takibi alttan muayeneyle mi oluyo yoksa karindan bakip yapabiliyorlar mi ultrson ile?

Merhaba online danışmanlık hizmetiniz varmı acaba

İnşallah gerek kalmaz canım. Karından oluyor mu bilmiyorum ben alttan muayene oluyordum. Ama hiç korkma gayet normal şeyler ve bir süre sonra doktoruna rahim filmini sor ben çok geç kalmıştım sen kalma

İnşallah gerek kalmaz canım. Karından oluyor mu bilmiyorum ben alttan muayene oluyordum. Ama hiç korkma gayet normal şeyler ve bir süre sonra doktoruna rahim filmini sor ben çok geç kalmıştım sen kalma
Insallah gerek kalmaz . Ovulasyona devam ediyorm insallah pik gorurum...

Benim adetlerim hep duzenliydi. Ve bir gun adetim uzun surdu die dr a gitmistim pcos dedi. Ve yine duzenli olmaya devam etti adetim. Hatta bana demisti cocugun zor olur. Gebelikle ilglide bir sorun yasamadim. Yani pcos kisiden kisiye degisebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…