Yaa maşallah Rabbımden umit kesilmez ... sağlıkla gelsin inşallah. . Ne kadardı süreciniz acaba pcoslu bayanlar geç hamile kalır diye bi şart yok diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorumCanım artık kimi görsem bu hastalık var. Ben 18 yaşımdan beri bu hastalıkla uğraşıyorum cok sukur ikinci bebeğime hamileyim hiç kafana takma çaresiz bir dert değil elhamdülillah :)
Yaa maşallah Rabbımden umit kesilmez ... sağlıkla gelsin inşallah. . Ne kadardı süreciniz acaba pcoslu bayanlar geç hamile kalır diye bi şart yok diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorum
Bir sey sorucam size qaliba ben yumurtlayamiyorm pko yuzunden.sizde nasildi durum yumurtlama normalmiydi?bende pkoluyum. (İlk bebeğime yaklasik 1bucuk yıl uğraştan sonra kendi kendime hamile kaldım şimdi ikinciye yaklaşık 2-3 ay denemede yine kendi kendime hamile kalmış oldum sukur :) pcos ki olup evlendiği ilk ay hamile kalan bile var canım hele ki kendi kendine adet görüyorsan hiç endişelenme 6 ayda 3 ayda bir adet gören ben bile hamile olduysam herkes olur
Bir sey sorucam size qaliba ben yumurtlayamiyorm pko yuzunden.sizde nasildi durum yumurtlama normalmiydi?bende pkoluyum. (
Bütün mesele sabır ve dua haklisiniz... cumartesi günü fahri inan doktora randevu aldım ona gideceğim aşırı derece sivilcem var ve sağ şakak kemiğinde saç gitti yani gelmiyor artık saç ordan bunları sorcam soğan kürü başladım inşaallah işe yarar ... Allah razı olsun şifa duaların için onunda ameliyat durumu var aplastik anemi hastası aslında kafatası kemiği alınmıyor beyin kanaması vakalarında ama onun tekrar beyin kanaması olursa diye koymadılar attılar kafatası kemiğini şimdi yapay kemik konacak cerrahpaşada biraz riskli ameliyat olduğu için duaya ihtiyacım var hem bebek hem kardeşim .... dayıda olmak istiyor :) onuda mutlu etmek istiyorum rabbimden hayırlısıcanm Allah bir dert yarattıysa inan devasını da yaratıyor. bn 4 aylk evlydm pko oldgmu ögrendgmde. snra dünyam başıma yıkıldı arastrdm hep tüp bebek yapıyordu pkolular. snra iyice arastrdm herkese sordm zaten 100 kadnda 99u pkolu oldgnu ögrendm. tek farkı bazılarnda hafıf gecerken bazılarnda ağır seyrediyor. ben soğan suyuna başladm ve 15 gün gbi kısa bi sürede attım doktor baktı yok gtmiş dedi. dogm kontrol hapı vermişti doktor ama ben kllanmadm şifayı Allahtan istedm. henüz bi hamilelik geçirmedm ama 7 aylk evliyim. yine herşey Allahtan. sıkma canını rabbime sığın. ayrıca kardeşine çok üzüldm canm rabbim sifa versin inşallah
Amin canımBütün mesele sabır ve dua haklisiniz... cumartesi günü fahri inan doktora randevu aldım ona gideceğim aşırı derece sivilcem var ve sağ şakak kemiğinde saç gitti yani gelmiyor artık saç ordan bunları sorcam soğan kürü başladım inşaallah işe yarar ... Allah razı olsun şifa duaların için onunda ameliyat durumu var aplastik anemi hastası aslında kafatası kemiği alınmıyor beyin kanaması vakalarında ama onun tekrar beyin kanaması olursa diye koymadılar attılar kafatası kemiğini şimdi yapay kemik konacak cerrahpaşada biraz riskli ameliyat olduğu için duaya ihtiyacım var hem bebek hem kardeşim .... dayıda olmak istiyor :) onuda mutlu etmek istiyorum rabbimden hayırlısı
Canim bence degerlendir bugun yarinKızlar acil cevap istiyorum ben şimdi 1 er gün arayla bu testi yaptım bugün en son yaptığım belirgin çift çizgi çıktı ... buna göre hareket etmelimiyim ?
Kardeşinizin durumu nasıl neden beyin kanamasi geçirdi acabaHerkese merhaba ben araniza yeni katıldım. Herkesin burada ki yazdığı yazıları çok dikkatli okurdum çünkü tecrübeli insanlarla dolu bi forum .Ben 1.5 senelik evliyim hanımlar bunun 1 senesi geri çekilme yöntemi ile korunarak geçti. Yalnız belirti olarak bildiğim tek bişey var oda aşırı iri sivilcelerimin olduğunu birde saçımın bölgesel dökülmesi... Sıvılce için 3 ay monodoks kullandım geçmedi malesef .Bebek düşünmeye karar verdiğimizde bi kadın doğum uzmanına görünmek istedim ve hemen hormon tahlili ,ultrasonografı istedi. Sonuç pkos . Adetimin 2.gunu hormon testini yaptırdım . Lh 7.46 Fsh 6,73 e2.29 prolaktin 16,69 çıktı ultrasondada her 2 overda büyüğü sağda 6mm boyutlu dağınık yerleşimli anekoik foliküler mevcuttur. Endometrium kalınlığı 5 mmdir . Şimdi doktor benden hsg istedi ve ben çok korkuyorum .tecrübelerinize ihtiyacım var soğan kürüne başlasam olur mu ? Aşırı stresli bir yapım var pcos u olupta psikolojik yardım alan var mı ? Ailevi sorunlarım var biraz karışık birde rahatsızlığı olan bi kardeşim var travma oldu benim için 18 yaşında sapasağlam kardeşim bir anda beyn kanaması ve felç geçirdi . Psikolojik olarak herşey beni buluyormuş gibi hissetmeye başladım ... Bana yazmanızı hevesle bekleyeceğim.
Mrb canım ben kendimi bildim bileli pkoluyum bekarken bayaa tedavi gordum bi faydasi olmadi 7 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var gecen yilda 2 buçuk aylik düşüğüm oldu adetlerim düzensiz hormonlarim bozuk gecen yil araştırmarım sonucu hayit tohumunun pkoda faydali olduğunu ogrendim ve kullandigim ilk ay hamile kaldim bi yakinima tavsiye ettim oda ilk ay hamile kaldi eger hormon bozuklugun varsa tavsiye ederim gercekten pkoda çok etkili inş. Sanada faydası olurHerkese merhaba ben araniza yeni katıldım. Herkesin burada ki yazdığı yazıları çok dikkatli okurdum çünkü tecrübeli insanlarla dolu bi forum .Ben 1.5 senelik evliyim hanımlar bunun 1 senesi geri çekilme yöntemi ile korunarak geçti. Yalnız belirti olarak bildiğim tek bişey var oda aşırı iri sivilcelerimin olduğunu birde saçımın bölgesel dökülmesi... Sıvılce için 3 ay monodoks kullandım geçmedi malesef .Bebek düşünmeye karar verdiğimizde bi kadın doğum uzmanına görünmek istedim ve hemen hormon tahlili ,ultrasonografı istedi. Sonuç pkos . Adetimin 2.gunu hormon testini yaptırdım . Lh 7.46 Fsh 6,73 e2.29 prolaktin 16,69 çıktı ultrasondada her 2 overda büyüğü sağda 6mm boyutlu dağınık yerleşimli anekoik foliküler mevcuttur. Endometrium kalınlığı 5 mmdir . Şimdi doktor benden hsg istedi ve ben çok korkuyorum .tecrübelerinize ihtiyacım var soğan kürüne başlasam olur mu ? Aşırı stresli bir yapım var pcos u olupta psikolojik yardım alan var mı ? Ailevi sorunlarım var biraz karışık birde rahatsızlığı olan bi kardeşim var travma oldu benim için 18 yaşında sapasağlam kardeşim bir anda beyn kanaması ve felç geçirdi . Psikolojik olarak herşey beni buluyormuş gibi hissetmeye başladım ... Bana yazmanızı hevesle bekleyeceğim.