Pcos Olduğumu Öğrendim

Bu ay soğan kürünü denedim yumurtalık günümden beri akıntım var. . Pazar sabahı hasta olabilirim ... şimdi tekrar soğan mı yapsam yoksa incir +havuç kürüne mı geçsem bilemedim

Esvet buda çok önemliymiş bende yürüyüşe başladım normalde 52 kiloydum boyum 154 bir anda 57 kg oldum ve pkos olduğumu öğrendim o günden beri yürüyüş yapıp yememe dikkat ediyorum haklisiniz

Allah sabir versin inan bende senin durumdayim ailevi sorunlar yapilan hatalar stresler gercekler felan fistik derken boyle.hastalaniyoruz iste allah sana yardim etsin insllah sabahin ilk saatlerinde rabbim safi ismiyle sifa eylesin kardesine sana bana hasta herkse in Kendime de gelince oğlum var 4 yasında ilk geceden kaldım 2 yıl.sonra korunmayı bıraktık 1 yıl normal adet oldum gebelik yoktu 2 yıl.adetlerim 50 gün felan baya aksaklık oldu pkos olduğumu öğrendim sonra bir kez ilk defa klomen ve çatlama iğnesi oldum olmadı sonra baya ara verdim sonra doktorumu degstrdim eşimin spermiogram istedi güzel çıktı banada olur bebeğin olmuş dedi bana her yer rahimin ince dedi. Bu doktirda öyle. Bu ay klomene basliycaktik günüm geçti dedki adet söktürücü versin ilk defa olcak.alışmak istemiyrm ama napym dedim test yaptım.evde negatif ama doktora gidince bana dediki rahim.duvarın fena kalınlaşmış ben i testlere guvenmiyrm adet de olabilirsin ama.gebelikde olabilir progestan verdi 3.günüm regl kadim.hala kan testi de yaptrmadim her ay herşeyi denilen ben bi ay giderim yok napym sizce kafam.çok kariisk rahim kalınlığı gebelik mi demek acaba yoksa adet olcam o mu katran olustrdu 2 ay boyunca olmadığın için. Acaba hamilemyim yada yoksa neden adet olmadım bu kadar gün aff allahım kafayı yiycem

Peki bu sürede kalmak için kür uyguladınız mı acaba ?

Nasıl kullandınız acaba hayıt tohumunu bana da söyler misiniz? Gebe kalamıyorum

Peki bu sürede kalmak için kür uyguladınız mı acaba ?

Sirayla Soğan kürü, incir kürü, bal çörekotu tarçın karısımi denedim. Ayrica Klomen tedavisi gördüm 3 ay. 1bucuk yıl inofolic kullandım ama hiç biri ise yaramadı. En son her şeyi bıraktığımda bir baktım ki hamileyim :)

Maşallah darısı başıma inş bende kalabilirim

Sanirim bi 10 sene olmustur pcos ile tanisali. Butun genc kizligim acaba cocugum olacak mi yada cok mu cabalamam gerekecek diye dusunerek gecti asiri taktim kafama. Cok sukur hic oyle olmadi sizde kafanizda buyutmeyin tedavisi var ilaclarla olur bir sekilde. Bu arada ben sogan kurunu yaptim ve bir ay sonra hamileydim onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama zarari yok yarari var bence yapin en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz insallah

Çok sevindim tebrik ederim seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah... Bende 1 kez soğan kürü yaptım şimdi aslanpençesi içiyorum inşallah işe yarar Allahım şifa senden

Ne güzel d
Ne güzel darısı bize inşallah soğan kürüne başladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…