• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olduğumu ikinci çocuğu istediğimde ogrendim

toprakinannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
6
1
1
29
Lütfen yardımcı olur musunuz ben hiç böyle hayat etmiyordum . Cunki ilk çocuğum evlendikten üç ay sonra kendiliğinden oldu şuan üç yaşını doldurdu ve ben yaklaşık bir buçuk senedir tekrardan çocuk sahibi olmak istiyorum gittiğim bütün doktorlar hiç bir sıkıntı yok dedi takı 3 ay öncesine kadar alttan muayenede pcos olduğumu öğrendim ve tedaviye başladık .ilk ay günde bir adet letu kullandım beş gün yumurtam gelişmedi ikinci ay doktorum günde iki defaya cikartarak adetin ikinci gjnunde tekrar baslamami söyledi ama sonuç yine hüsran ☹️ ve beni araştırma hastanesi inferlite bölümüne yönlendirdi bu durumda olupta sonucu olumlu olan varmı..

Lütfen yardımcı olur musunuz ben hiç böyle hayat etmiyordum . Cunki ilk çocuğum evlendikten üç ay sonra kendiliğinden oldu şuan üç yaşını doldurdu ve ben yaklaşık bir buçuk senedir tekrardan çocuk sahibi olmak istiyorum gittiğim bütün doktorlar hiç bir sıkıntı yok dedi takı 3 ay öncesine kadar alttan muayenede pcos olduğumu öğrendim ve tedaviye başladık .ilk ay günde bir adet letu kullandım beş gün yumurtam gelişmedi ikinci ay doktorum günde iki defaya cikartarak adetin ikinci gjnunde tekrar baslamami söyledi ama sonuç yine hüsran ☹️ ve beni araştırma hastanesi inferlite bölümüne yönlendirdi bu durumda olupta sonucu olumlu olan varmı..
Benim arkadaşımın ileri seviye pcos vardı doktor tedavisiz asla çocuğun olmaz dedi arka arkaya 3 çocuğu oldu çok şükür stres, fazla kilo pcos tetikliyormuş

Fazla kilodan dolayı bnde de vardı pcos kilodan kurtulunca kndiliginden geçti sizin infertileyle işiniz yok ki çocuğunuz varmış zaten

Vermeye çalışırım insallh tek sıkıntı odur .yumurtalarım gelişmiyor bu nedenle de catlamiyormus orada klomen tedavisine basla dedi
Kilo önemli tabi işte sağlıklı bir şekilde yumurtlama için adetiniz de düzensiz mi normal mi klomen faydali olur sonra iğne verebilir belki

Back