• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos lular müjde

Kizlar Sogan Ile Ilgili Ortadan Kesip Kabulariyla Birlikte Kaynatiyorsunuz Zaten Kirmizi Bir Su Saliyor Hayit Tohumu Ayri Ikisini Karistirmiyorsunuz Ayri Ayri Iciyorsunuz Sogan Suyunu Bence Yumurtlamadan Sonra Icmeyin Cok Kuvvetli Dusuge Sebep Olabilir Ki Eskiler Cocuk Dusurmek Icin Sogan Suyu Icerlermis Dikkatli Olun

ben de pcos. hastasıyıyım arkadaşlar...bekarlıktan beri çekiyordum bunu.ilk oldugum dönemden beri adetşm çok düzensiz..rekorum 7ay olmamaktı :) 1yıllık evliyim...pcos. sendromu var yani sadece kist değil.şükür ki evlendikten sonra (temmuz2007de evlendim) aralıktan beri her ay oluyorum adet...şükür rabbime...
şimdi tekrar gidicem bi kiste baktırıcam ne alemde..hepimizinki geçer inşallah.Rabbim dermansız dert vermesin.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. size danışmak istediğim konu 2 senelik evliyim ve bende pcosluyum artık bebek istiyorum. ilk adet gördüğümden beri doktor kontrolünde çeşitli doğum kontrol ilaçları kullandım şimdi hala kullanıyorum diana 35. sizce şimdi ne yapmalıyım ilk önce doktora mı gideyim yoksa ilacı bıraktıktan birkaç ay sonra mı gideyim kara veremedim cevap yazarsanız sevinirim.....

slm bende dıane 35 kullandm6ay boyunca benım adetım duzenlıydı zaten sonra 3ay boyunca aynı gun oldum ama bu ay 4gun gecıktı adetım bıdaha dr.a kontrele gıtmedm yumurtlama gunumu tesbıt edebılıodm haptan once agrı ve akıntıyla haptan sonra hıcbı belırtı yok bıdahakı aya baska bır dr.a gıdeceğim

hayır yasemin keçiboynuzu pekmezi farklı hayıt suyu aktarlarda hazır şişelerde satılıyor büyük aktarlarda bulabilirsin geçmiş olsunn

pekı bu hayıt otunu ve kaynatılmış soğan suyunu dr tarafından verılen dogum kont hapı ıle kullansak bısey olurmu sızce?boyle kullannanlar var mı? kafam karıştı valla?

arkadaşlar bende pcos hastasıyım ilaç kullanmama rağmen bıraktıktan sonra prolaktin değerim tekrar yükseliyor araştırmalarım ve denemem sonucunda hastalığımı yendim normal bir kadın gibi düzenli adet oluyor ve kanamalarımın yoğunluğu şaşırtıcı denemek isterseniz alternatif tıptan yararlanabilirsiniz iksiri bende :teytey::teytey::teytey: çok mutluyum her ay düzenli adet görebildiğim gibi yumurtlama sorunumda ortadan kalktı ve dr um bu duruma çok şaşırdıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis eger sizde şakır şakır ve düzenli adet olmak istiyorsanız burda yazmamın da bi sakıncası yoksa sihirli iksiri verebilirim

sevgili deryahakan, bizimle bu bilgiyi paylasırsan benim gibi bi çok pkolu arkadası sevindirirsin.iksiri verde bizde kurtulalım bu illetten ve cocuk sahibi olabileyim. bu arada pko olupta hamile kalan varmı?

sevgili deryahakan, bizimle bu bilgiyi paylasırsan benim gibi bi çok pkolu arkadası sevindirirsin.iksiri verde bizde kurtulalım bu illetten ve cocuk sahibi olabileyim. bu arada pko olupta hamile kalan varmı?

pko olup da hamile kalan birçok kadın var arkadaşım,mesela ben.gerçi ben bebeğimi kaybettim ama sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan o kadar çok pko'lu var ki... bizim zaten adet düzensizliğimiz var,işin içine bir de stres girince düzen iyice bozulur arkadaşım,asla moralini bozma.

derram cım pco okadar değişken ki kişiden kişiye değişebiliyor denemeni isterim çünkü yumurtlama kapasitesini arttırdığı gibi rahim iltihabınada çok iyi geliyor ve hormon düzenleyici olarak kullanılıyor sende ki pco nun belirtileri ne pekii hormonlar düzenlimi yumurtlama oluyor mu

ben yasmin kukllanıyorum yaklasık 2 sene once konmustu tanı dahas onrada gtmedım dr a bayramdan sonra cheak-up yaptırcam kullanmalıyım yoksa muayeneden sonramı kullanmalıyımkafamçokkarıştı

merhaba ben de pkos hastasıyım bir ara soğan suyu ve ısırgan suyu kaynatıp içtim daha sonra aynı ayda ilaç da içtim ama bunlar benim adetimi geciktirdi ilaç içtiğim halde gecikti...ilaçla beraber bitki kullandım diye sanırım..hayıt tohumuna başlayacam ama yaşadığım yer biraz küçük biyer bulabilirmiyim burda acaba hiç sanmıorum buralarda olduğunu baharatçılarda falan olurmuki

senağlamaya of bu iksir ne ki deryahakan ben kaçırdım yok bulamıyorum sayfaları gözden geçirdim de kimileri belki kaçmıştır mümkünse eğer söylediysen tekrarlayıver söylemediysen de söyleyiver artık sabrım kalmadı çok mutsuzuuuummmmm :a015:

bebito ben söyleyeyım iksiri canım.

3-4 tane orta boy sogan (püskülü kesilip kabuklarıyla bırlıkte ikiye bölünecek) 1 litre suya koyup kaynat ve sabah ac karnına iç.adetten sonra baslaman gerekıyormus böyle yazıyordu deryahakanın yazısında bende sana aktardım.bende baslayacam nasıp olursa ALLAH IM ŞİFA VERSIN HEPİMİZE.sanırım deryahakan hamile şimdi faydası gelıyor demekkı darısı basıma artık

kızlar kusura bakmayın ama yazıp kaçma gibi bir girişimde bulınmadım bende senelerce bu hastalıkla savaştım ve sonunda yendim niyetim sizleri merak ettirmek değil yardımcı olmaktı ve bu amaçla yazdım zaten ama formların belli kuralları var genelde ilaç dr hastane ve bitki isimleri vermek sakıncalı bulunuyor merak eden ve gerçekten öğrenmek isteyen arkadaşlarım özelden msj atarak istemişler bende cevapladım ayrıca dün gece geç vakitte sizlerle bu konuyu paylaştım cevap yazan olmayınca fazla kalmadım gündüz çalıştığım ve iş yerinde olduğum nete giremediğim için yazamadım başka sebep aramayınız

hayıt suyu veya hayıt tohumu kullanabilir

3-4 orta boy soğan ve soğan kabuklarını 1 litre suda kaynatarak sabahları aç karna içebilirsiniz

bana ve deneyen bi çok arkadaşa iyi geldi sizlerinde işine yarar umarım sağlıcakla kalın

ben özelden msj atamıyorum yani beceremiyorum bana sen ulaşabilirmisin yada tam olarak yazsan

Back
X