- Konu Sahibi deryahakan
günde ne kadar içilecek bu hayıt otu?bıktım bu pko den artık:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. size danışmak istediğim konu 2 senelik evliyim ve bende pcosluyum artık bebek istiyorum. ilk adet gördüğümden beri doktor kontrolünde çeşitli doğum kontrol ilaçları kullandım şimdi hala kullanıyorum diana 35. sizce şimdi ne yapmalıyım ilk önce doktora mı gideyim yoksa ilacı bıraktıktan birkaç ay sonra mı gideyim kara veremedim cevap yazarsanız sevinirim.....
hayır yasemin keçiboynuzu pekmezi farklı hayıt suyu aktarlarda hazır şişelerde satılıyor büyük aktarlarda bulabilirsin geçmiş olsunn
arkadaşlar bende pcos hastasıyım ilaç kullanmama rağmen bıraktıktan sonra prolaktin değerim tekrar yükseliyor araştırmalarım ve denemem sonucunda hastalığımı yendim normal bir kadın gibi düzenli adet oluyor ve kanamalarımın yoğunluğu şaşırtıcı denemek isterseniz alternatif tıptan yararlanabilirsiniz iksiri bende :teytey::teytey::teytey: çok mutluyum her ay düzenli adet görebildiğim gibi yumurtlama sorunumda ortadan kalktı ve dr um bu duruma çok şaşırdıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis eger sizde şakır şakır ve düzenli adet olmak istiyorsanız burda yazmamın da bi sakıncası yoksa sihirli iksiri verebilirim
sevgili deryahakan, bizimle bu bilgiyi paylasırsan benim gibi bi çok pkolu arkadası sevindirirsin.iksiri verde bizde kurtulalım bu illetten ve cocuk sahibi olabileyim. bu arada pko olupta hamile kalan varmı?
derram cım pco okadar değişken ki kişiden kişiye değişebiliyor denemeni isterim çünkü yumurtlama kapasitesini arttırdığı gibi rahim iltihabınada çok iyi geliyor ve hormon düzenleyici olarak kullanılıyor sende ki pco nun belirtileri ne pekii hormonlar düzenlimi yumurtlama oluyor mu
kızlar kusura bakmayın ama yazıp kaçma gibi bir girişimde bulınmadım bende senelerce bu hastalıkla savaştım ve sonunda yendim niyetim sizleri merak ettirmek değil yardımcı olmaktı ve bu amaçla yazdım zaten ama formların belli kuralları var genelde ilaç dr hastane ve bitki isimleri vermek sakıncalı bulunuyor merak eden ve gerçekten öğrenmek isteyen arkadaşlarım özelden msj atarak istemişler bende cevapladım ayrıca dün gece geç vakitte sizlerle bu konuyu paylaştım cevap yazan olmayınca fazla kalmadım gündüz çalıştığım ve iş yerinde olduğum nete giremediğim için yazamadım başka sebep aramayınız
hayıt suyu veya hayıt tohumu kullanabilir
3-4 orta boy soğan ve soğan kabuklarını 1 litre suda kaynatarak sabahları aç karna içebilirsiniz
bana ve deneyen bi çok arkadaşa iyi geldi sizlerinde işine yarar umarım sağlıcakla kalın
merhaba arkadaşlar hayıt ootunu nasıl toz haline getirdiniz*bilen varsa yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler