• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos lular müjde

arkadaşlar ben pkos hastası olupta hamile kalamayanlara iyi örnek olmak istiyorum...hamile kalabilirsiniz

Evet pko hastaları tedavisizde hamile kalabiliyor bende bir kez kaldım ama hiçte kolay olmadı 2 sene sonra ancak oldu.Tekrar hamile kalmam ne kadar zaman alır bilmiyorum ama bu sefer bebeğimin doğmasını istiyorum......

Evet pko hastaları tedavisizde hamile kalabiliyor bende bir kez kaldım ama hiçte kolay olmadı 2 sene sonra ancak oldu.Tekrar hamile kalmam ne kadar zaman alır bilmiyorum ama bu sefer bebeğimin doğmasını istiyorum......

canım pko hastalarında doktorumun söylediğine göre dış gebelik ve düşük ihtimali çok fazlaymış.Kullanılan ilaçların buna etkisi oluyor mu bilmiyorum.En yakın zaman da Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar. Ben siteye yeni üye oldum. Gecen pers. pcos oldugumu öğrendim. Henüz hormon testlerim yapılmadı. Bende civan perçemi kaynatıp içiyorum 2 gün oldu hala bi belirti yok :1no2: ve tadı çok berbat. Şu soganlı formülle ilgili birkaçşey sormak istiyorum.
1) Bu ilaçla eskiden oluşmuş kistlerde yok oluyormu
2) İlacı bırakınca adet düzenimiz tekrar bozuluyor ve hastalık tekrarlıyormu
3) ilaca ne kadar devam etmeliyiz
Bu ilacı bizimle paylasan arkadasıma cok tesekkür ediyorum.Umarım hepimize faydası olur. Bu hastalık sinirlerimi çok gerdi ve uykusuzluk başladı. Ölene kadar bununla mı yaşayacağız. Sürekli ilaç mı kullanacağız... sinirlerim bozuluyor. Düşündükce ağlamaklı oluyorum...

bu arada pko lularda duyduğum kadarıyla düşük riski normal bayanlara göre daha yüksekmiş,
doğru mu acaba:1no2::a015:CADIARZU

Merhaba, malesef pco olan kisilerde dusuk yapma riski normal bayanlara gore daha yuksek nedenini ise insulin direncine bagliyorlar. bildigim kadariyla. Saygiyla

Düşükler ve ölü bebek yumurta kalitesinin düşük olmasından kaynaklanıyormuş.Tabi kalitenin düşük olmasıda pko a bağlı nedenlerden dolayı..........

Evt evt hayıt tohumunu bende kullandım gerçekten de çok etkili.Ztn eskilerde tıpın ilerlemediği zmnlarda adet düzensizliği gibi rahatsızlıklarda hayıt tohumu verilirmiş.Bende kullandım şubat ayında.Hmn adet oldum.Olunca da bıraktım.Acaba sürekli içmek mi gerekiyor.Sen nasıl yaptın cnm?Sürekli içtin mi.Ben bu ay içmedim mesela ya bebiş varsa die korkuyorum etkisi olur mu ki?İçsem mi ne yapıyım yaa?

Ya arkadaşlar bu 1 litre suda 4 adet orta boy soğanı kaynattım dün ve bu sabah aç karnına bir bardak içtim ama çok kötüyüm ya midem bulanıyo gözlerim kararıyo, azımda irenç bi tat var.Bunu nasıl içtiniz ben yanlışmı anladm 1 su bardağımı içilecek sanırım bu tansiyonu düşürüyor. Ayy cancazlarım midem çok kötü yaa fisfisfis:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar hayıt ootunu nasıl toz haline getirdiniz*bilen varsa yardım ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler

Mirage 28 bende aldım hayıt tohumu ama ezmek imkansız gibi bişe o yüzden ben bir tatlı kaşığı hayıt tohumunun üstüne 1 fincan su ekliyip demleyip içiorum. sanırım öyle olacak zaten :) ALLAH şifa versin canıma.s.

kizlar bende bebek istiyorum ama ilacsiz adetlenemiyordum bende biraktim herseyi simdi bitkilerle adetlenmeye calisicam cunku ilaclari birakinca eski haline donuyor :( hayit tohumu bu y bende almya basladim acaba yumurtlama doneminde birakiliyormu yoksa icebiliyormuyuz 1 ay boyunca bir fikri olan varmi arkadaslar yardimci olursaniz bu konuda coksevinirim

ya bişey sorcam bu hayıt keçiboynuzu pekmezinemi deniyoo bende kullanıyorum ama ismini hatırlamadım kullanan arkadaşlar lütfen söylermisiniz pekmez gibi birşeymi canlarım

ya bişey sorcam bu hayıt keçiboynuzu pekmezinemi deniyoo bende kullanıyorum ama ismini hatırlamadım kullanan arkadaşlar lütfen söylermisiniz pekmez gibi birşeymi canlarım

hayır yasemin keçiboynuzu pekmezi farklı hayıt suyu aktarlarda hazır şişelerde satılıyor büyük aktarlarda bulabilirsin geçmiş olsunn

ya ben anlamadım şimdi soğan kaynatıp içine hayıtmı atacaz...
yoksa soğan kaynatıp ayrı
hayıtı ayrımı içeceğiz?
birde aç karna 1 bardakmı içicez...
yoksa 1 litre hepsinimi?
ya arkadaşım şu formülü iyice bi anlatırmısın bizlere?

hayır yasemin keçiboynuzu pekmezi farklı hayıt suyu aktarlarda hazır şişelerde satılıyor büyük aktarlarda bulabilirsin geçmiş olsunn

deyahakancım su iksırlerını sogan suyu ve hayıt tohumu olarak ayrı ayrı nekadar ve ne zamanlarda kullanılacagını yazabılırmısın.sanırım bende oldugu gıbı dıger arkadaslarında aklı karıstı.meseela kac tane soganı nekadar suyla ne zaman içmelıyız.yıne aynı sekılde hayıt tohumu yada suyunu nasıl hazırlayıp ne zaman içmelıyız.belkı sayende bızde şifa bulabılırız canım.önce ALLAH ın sonra senın sayende tabı.cevabını dört gözle beklıyorum....

bende gecen ay hayit tohumu ictim arada siradada sogan suyu adetlendim gercekten cok etkiliymis arkadaslar hayit otu hakkinda gorusler var ama 1 ay boyunca sureki iciyormusuz ben ole yaptim isteyen googleden hayit tohumu yazip arastirabilir sogan suyunu ayri icttim bir iki kere ictim surekli icmedim ama feci etkili ikiside ama Allah imin gucune gitmesin sogan suyu cok igrenc zor iciyorum hadi hayit tohumunu balka karistir ye ama digeri berbat

Back
X