• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos lular müjde

arkadaşım paylaşımın için çok saol bende deneyecem ama nasıl kullandığını tam olarak yazarmısın ben şuan adetleyim mesela ne zaman başlayayım şimdi başlasam zararı olmaz dimi ben bebek tedavisi gördüğüm için pkv var tabi hemen olmuyor bu ay kullanmak ve bu illetten azda olsa kurtulmak istiyorm bi bilgin varsa yazarsan sevinirim belki şimdi kullanmaya başlarsam azda olsa faydası olur belki hamiş kalabilirim :)))))))))))))))) inş

birşey sorucam ben bu karışımı biliyorum ama rahimde ne var ne yok temizlediği söyleniyor bebek çalışmaları yapan arkadaşlarda içebilirmi?

kızlar sadece sogan nı mı kaynatıp içecegız yoksa o tohumumdandamı katacagız anlamadım yaw

ya evet ben de pko luyum ama bende testesteron fazla salgılanıyo. acaba bi faydası olurmuki bi de bebişim de olsun istiyorum onada fayda edermiki aslında denemekte fayda var

arkadaşım paylaşımın için çok saol bende deneyecem ama nasıl kullandığını tam olarak yazarmısın ben şuan adetleyim mesela ne zaman başlayayım şimdi başlasam zararı olmaz dimi ben bebek tedavisi gördüğüm için pkv var tabi hemen olmuyor bu ay kullanmak ve bu illetten azda olsa kurtulmak istiyorm bi bilgin varsa yazarsan sevinirim belki şimdi kullanmaya başlarsam azda olsa faydası olur belki hamiş kalabilirim :)))))))))))))))) inş

bende adetliyim ve bebek istiyorum.bu iki duruma göre ne zaman içeceğiz.bu arada ben pko değilim.ama yine de işe yarar mı acaba????cevap yazarsan sevinirim

kızlar 3-4 tana orta boy soğanı 1 lt suda kaynatıp sabahları aç karna içeceksiniz
adetli olan arkadaşlar adetleri bittikten sonra içmeye başlarlarsa daha iyi olur

rahimdeki tüm iltihaba iyi geliyor

ayrıca bende bebek tedavisi görüyorum ve bunu yaklaşık 5 aydır yapıyorum ve çok faydasını gördüm
soğanları soymadan püsküllerini alın sadece ortadan kesip suyun içine atmanız yeterli olacak anlaşılmayan bişi varmı

hayıt otu nasıl kullanılacak peki tohumlarını ezmek çok zor bir fikri olan varmı kızlar birde isveç şurubu iyi geliyo bilginize

Canım ya bende bişey sorucam, dün akşam aktara uğradım hayıt almak için. Aktar hormonal bi bozukluğunuz varmı felan diye sordu kafam karıştı almadım. Acaba sen yaptırdın mı hormon testi hormonlardan dolayı mı düzensiz oluyor reglin? Bebek tedaviside görüyormuşsun doktoruna sordun mu hani bir zararı felan olmasın.

hayıt otu nasıl kullanılacak peki??? bende anlamadım.soğanlardan ayrı olarak mı??? aç karna mı peki????????

Canım ya bende bişey sorucam, dün akşam aktara uğradım hayıt almak için. Aktar hormonal bi bozukluğunuz varmı felan diye sordu kafam karıştı almadım. Acaba sen yaptırdın mı hormon testi hormonlardan dolayı mı düzensiz oluyor reglin? Bebek tedaviside görüyormuşsun doktoruna sordun mu hani bir zararı felan olmasın.

ewet canım hormon bozukluğundan kaynaklabilir adet düzensizliği istersen bir hormon testi yaptır ama hayıt tohumunun hiç yok denecek kadar az yan etkisi bebek tedavisi görüyorum bende ama hayıt tohumunu ezerek çayını iç demişti doktorum ama ezemiyorum tabikide. suya atıp demlendiriyorum o şekilde içiyorum birçok faydası varmış hem doktorum hemde kullananlardan biliyorum rahim iç tabakasını temizliyormuş bunun yanı sıra civanperçemi çayıda çok iyi kadın hastalıklarına ve hormon bozukluğunda faydalı bir bitki.demlenen çaya bal karışımı oldukça faydalı yaparsan faydası olur zararı olmaz demişti doktorum. ayrıca ikinci aşılama için start verdik zararı olsa söylemezdi herhal:asigim::1rolleyes:

Bende hayıt otu ve civan perçemini birlikte kullanıyorum.Ama gece yatarken büyük fincanla içiyorum.1 yemek kaşığı hayıt tohumu ve 1 tutam civanperçemi
4 gündür bu şekilde içiyorum ama göğüslerim inanılmaz sızlıyor.1,5 aydır adet görmedim prolaktinim 160..Acaba göğüs ağrısına hayıt otu mu sebep oluyor deneyen arkadaşlarım sizde de aynı problem oldu mu?:uhm:

slm deryahakan bende pco hastasıyım bekarlıktan beri ileri gelen bi hastalık doktora gidiyorum adet düzensizliğim var birde hamile kalamıyorum tedavi oldum ama olmada 1 kez aşılamada oldum sonuç hüsran tedaviyi bıraktığım an adetim düzensizleşiyor hayıt tohumunu nasıl kullandın sen onuda sölersen çok sevinirim canım cevabını acill olarak bekliyorum eğer özel msj gönderceksen sevgi@minekagit.com adresine atarsan çok sevinirim şimdiden cevabın için tşk lerrr.

merhaba bende pko hastasıyım ama bende adet düzensizliği felan yok.tüylenme var oda ostrojen yüksekliğindenmiş bende kullansam mı tüylere faydası olur mu acaba?sizin tüylerinizde bi azalma oldu mu?

Back
X