• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos lular müjde

deryahakan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
506
6
296
44
Kocaeli
arkadaşlar bende pcos hastasıyım ilaç kullanmama rağmen bıraktıktan sonra prolaktin değerim tekrar yükseliyor araştırmalarım ve denemem sonucunda hastalığımı yendim normal bir kadın gibi düzenli adet oluyor ve kanamalarımın yoğunluğu şaşırtıcı denemek isterseniz alternatif tıptan yararlanabilirsiniz iksiri bende :teytey::teytey::teytey: çok mutluyum her ay düzenli adet görebildiğim gibi yumurtlama sorunumda ortadan kalktı ve dr um bu duruma çok şaşırdıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis eger sizde şakır şakır ve düzenli adet olmak istiyorsanız burda yazmamın da bi sakıncası yoksa sihirli iksiri verebilirim

canım verirsen çok seviniriz.bu dertle savaşan çok var.ilaç iğne derken şiştik.yumurtlayamadıkça ilaçlara hücüm ediyoruz.

arkadaşlar bende pcos hastasıyım ilaç kullanmama rağmen bıraktıktan sonra prolaktin değerim tekrar yükseliyor araştırmalarım ve denemem sonucunda hastalığımı yendim normal bir kadın gibi düzenli adet oluyor ve kanamalarımın yoğunluğu şaşırtıcı denemek isterseniz alternatif tıptan yararlanabilirsiniz iksiri bende :teytey::teytey::teytey: çok mutluyum her ay düzenli adet görebildiğim gibi yumurtlama sorunumda ortadan kalktı ve dr um bu duruma çok şaşırdıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis eger sizde şakır şakır ve düzenli adet olmak istiyorsanız burda yazmamın da bi sakıncası yoksa sihirli iksiri verebilirim

canım ama söleyip kactım olmazki merakta bırakma milleti daha fazla deyiver artık :)

yaaa arkadasim ballandira ballandira bisey yaziyosun gidiyosun bak herkes senden gelicek yaziyi bekliyo herkes bi umut pesinde sende bi iddaa ortaya atip gidiyosun bu hic hos degil gercekten yazinin devamini getirmen dilegi ile hoscakal....

aaaaaaaaaa niye böyle bişey yapıyor ki...söyleyimmi diyene kadar paylaşsa ya insanlarla uyguladığı iksiri...dalga mi geçiyor ne...

merhabalar burda senı bekleyen bır suru pcos hastaları var neden bırsey yazmıyorsun keşke verıyımmı dıyene kadar yazsaydın be derya cokca dua alrdın

kızlar kusura bakmayın ama yazıp kaçma gibi bir girişimde bulınmadım bende senelerce bu hastalıkla savaştım ve sonunda yendim niyetim sizleri merak ettirmek değil yardımcı olmaktı ve bu amaçla yazdım zaten ama formların belli kuralları var genelde ilaç dr hastane ve bitki isimleri vermek sakıncalı bulunuyor merak eden ve gerçekten öğrenmek isteyen arkadaşlarım özelden msj atarak istemişler bende cevapladım ayrıca dün gece geç vakitte sizlerle bu konuyu paylaştım cevap yazan olmayınca fazla kalmadım gündüz çalıştığım ve iş yerinde olduğum nete giremediğim için yazamadım başka sebep aramayınız

hayıt suyu veya hayıt tohumu kullanabilir

3-4 orta boy soğan ve soğan kabuklarını 1 litre suda kaynatarak sabahları aç karna içebilirsiniz

bana ve deneyen bi çok arkadaşa iyi geldi sizlerinde işine yarar umarım sağlıcakla kalın

HAYIT TOHUMU

-Adet öncesi görülen, adetin başlamasıyla kesilen, alınganlık, kızgınlık, duygusal çöküntü, göğüslerde şişme ve hassasiyet, tatlı yiyeceklere aşırı istek, kabızlık veya ishal, karın şişmesi, başağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.
-Düzensiz adette, özellikle endometriosis (rahim içindeki salgıfi zarın bulunmaması gereken yerlerde bulunması) ve olağandışı rahim oluşumlarının bulunduğu durumlarda.
-Rahim kistlerinde; yumuşak adele dokusunda oluşan lifsi kistlerin tedavisinde.
Bazı rahim iltihaplarında
-Projesteron ağırlıklı doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında adet döngüsünün düzenlenmesinde.
-Emziren annelerde süt üretimini arttırmada kullanılır. Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre hamilelikte kullanılmasının bir sakıncası yoktur ancak 3. aydan sonra kullanımı sütün erken gelmesine neden olabilir. Sütü fazlalaştırmak için kullanılıcaksa doğum ertesi hemen hayıta başlanılır.
-Buluğ çağındaki gençlerde veya yetişkin erkeklerde görülen aknenin tedavisinde, iki-üç aylık bir kullanım sonucunda başarılı sonuçlar elde edilmiştir.
-Adet döneminde dizde oluşan ödemlerde.
-Buluğ çağında, emzirme dönemi ya da menopozda ortaya çıkan çene kemiği hastalığında.
Düzenli hayıt kullanımı östrojeni düşürür ve böylece üreme organlarındaki dokuları kanserden korur. Projesteronu arttırarak kemikleri ve rahim duvarlarını güçlendirir.
Hayıt, hormon dengesizliğini doğrudan hipofiz bezine etki ederek düzenler. Böylece sorunu kaynağından çözümler.
-Hayıtın kendisi bir hormon olmadığından etkisi dolaylıdır. Bu nedenle yumuşak ve yavaş bir tedavi sağlar.
-Hayıtın yan etkisi %2 gibi düşük bir orandadır. Ciltte karıncalanma dışında bir yan etkisine rastlanmamıştır. Hayıt kullanımı bırakıldığında karıncalanmanın da geçtiği gözlenmiştir.
-Hayıt, adet döngüsünün her döneminde kullanılabilinir. (Döngünün yalnızca ikinci döneminde kullanıl-masi gerektiğini söyleyenler de vardır).**
-Sentetik hormon tedavisinde emziren annelerin tedaviyi kesmeleri gerekirken, süt üretimini arttırdığından hayıt tedavisine devam edebilirler.
-Uzun süreli sentetik hormon tedavisi gerektiren bazı hastalıklara bir yıllık hayıt tedavisi yeterli gelebilir.
-Hayıtın arkasında 2000 yıllık bir deneyim ve kullanım varken, sentetik hormon tedavisinin 60 yıllık bir tarihi vardır.
-Hormon tedavisinin maliyeti hayıta göre çok yüksektir.
Elde ettiğiniz tozu kapsüllere koyarak veya çay yaparak kullanabilirsiniz. Ancak yemişlerin öğütülür öğütülmez kullanılması gerekir. Aksi halde öğütülmeyle açığa çıkan bazı maddeler oksijenle temas sonucu bozulurlar.

sizlerle hayıt tohumunun yararlarını da paylaşıyım

canım bende pko luyum ama adetlerım düzenlı hem sakır sakırda gelıyo :))) gene de yapıyım ben bu iksiri

derram cım pco okadar değişken ki kişiden kişiye değişebiliyor denemeni isterim çünkü yumurtlama kapasitesini arttırdığı gibi rahim iltihabınada çok iyi geliyor ve hormon düzenleyici olarak kullanılıyor sende ki pco nun belirtileri ne pekii hormonlar düzenlimi yumurtlama oluyor mu

evet canım hormon düzenlı yumurtlama da oluyo hatta progesteron 21 di sadece kılo aldım vede ultrasyonda gözüktü baska belırtısı yok

Back
X