- 22 Eylül 2020
- 14
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi ELIF SEZEN
Kızlar merhaba 2 yıllık evliyim yaklasikta 8 aydır bebek sahibi olmayı istiyorduk eşimle. Polikistik over sendromlu oldugumu da bu süreçte öğrendim zaten her ay denemeler ve her ay bir hüsran gerçekten yasayan bilirmiş o kadar moral bozucu dönemler ki eşinizle bile bazen huzurunuz kaçabiliyor benimle aynı durumu yasayan tüm anne adayları hissettiklerimi tahmin edebiliyordur. Öncelikle şunu soyleyim benim surecimin uzun olmasının bir nedeni de ilgisiz bir doktorla tanışmış olmam ve ona olan güvenimin zedelenmesiydi bunu anlamam yaklaşık 5 ayımı aldı diyebilirim tabi ben hemen yeni doktor arayışlarına girdigim süreçte canım doktorum Nihal hanımla tanıştım ve 2 ayın sonunda pcos olmama rağmen şu an hamileyim ve bizler için bu bir mucize gibi allahıma binlerce kez şükürler olsun. Bu sayfaya ilk girdigim gün kendime söz vermiştim bir gün hamile kalırsam deneyimlerimi burada paylaşıp başka kadınlara umut olucam diye o süreci yaşarken sizinle aynı durumda olan var mı diye arastryrsnz derdinize derman aramak gibi bisey ben bazen sorularımın cvbını alamadım burda ama elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya calısıcam umudunuzu kaybetmeyin diye. Ve her zaman bol bol dua edin hep ama hep Allahima hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat vermesi için dua ettim sizde inancınızı kaybetmeyin emin olun bebislerimiz gelecekleri doğru zamanı biliyorlar ondan bekletiyorlar güzel annelerini