pcos.. klomen.. aşılama.. nasıl hamile kaldım?:) toplanın kızlar anlatıyorum

Sonucunuz ne oldu acaba inşallah hamilesinizdir

Bende de bu belirtiler var inşallah hamileyizdir bugün asilamamin 9 günü ya inşallah vardır rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın inşallah❤

Gebelik belirtileriniz neydi acaba

Merhaba bende 21subatta iğnemi 23subatta aşılama oldum
.7martta kan testi verdim 248.5cikti değer acaba hamile miyim doktorum 10martta test yapmamı istemisti
merhaba ozelde mi oldunuz surec nasil ilerledi benden rahim filmi ve esimden sperm testi istedi pcos var bende sizde surec nasil sadece islem ucreti 10 bin tl siz hepsine ne kadar odediniz

merhaba ozelde mi oldunuz surec nasil ilerledi benden rahim filmi ve esimden sperm testi istedi pcos var bende sizde surec nasil sadece islem ucreti 10 bin tl siz hepsine ne kadar odediniz
Merhaba evet özelde oldum . Bende ilk başta rahim filmi çektirdim esimdende sperm testi alındı sonra yumurtalarin buyumesi için iğne kullandim takibini yaptı doktor en son çatlatma iğnesi yapıp gitmiştim sonrasında aşılama işlemini yaptı . Benim iğneler 5bin aşılama işlemi 5bin toplam 10bin ödemiştim .

Ne zaman oldunuz asilamayi hangi sehirde igne cok pahqliymis burda sadece asilama fiyatina on bin diyolar bana doktorum henuz igne falan yazmadi adet bitince rahim filmi cektircem yumurta buyutmeyi ne zqman yapar bilmiyorum bana vitamin ve matofin ilaci yazmis pkoyum

Rahim filmini ne kadara cektirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…