- 7 Kasım 2018
- 92
- 69
- 26
-
- Konu Sahibi Prensannesi42
Tedirgin olmana gerek yok bosver kac yasindasinTeşekkür ederim:) haklısinız aslında bilmedigim icin biraz tedirginim
Eskiden 3 yıldı. Kanun değişti. 1 yıl evli olmak gerekiyor.Merhaba arkadaşlar doktor pcos oldugumu soyledi senede 1 yada 2 kez adet oluyorum dkp baslamam gerektigini eger hamile kalmak istiyorsam kullanmamam gerketigini ve infetilite bolumune gitmem gerektigini soyledi 3 aylik evliyim infertilite bakarmi acaba gitsem yanlişmi anladim acaba dedim çünkü duyduguma gore 1 yillik evli olmadan hamilelik icin tedavi olamıyomussun yardımcı olurmusunuz acaba
Öylemi.benim bildigim asilama yada tüp bebekte aliniyor nikah cüzdani fotokopisi.Eskiden 3 yıldı. Kanun değişti. 1 yıl evli olmak gerekiyor.
İnfertilite işlemlerinde dosya açarken evlilik cüzdanı fotokopisi alınıyor.
1 yıl olmadıysa bakılmaz.
Gözden kaçar işlem yapılırsa devlet infertilite hastası olmayan kişilerden alınan ücreti hem sizden hem de işlemi yapan doktordan alıyor. Böyle bir olaya şahit oldum.
20 yasina girecem aralikta:)Tedirgin olmana gerek yok bosver kac yasindasin
Muayene oluyoruz önce, eşlerden sperm alınıyor. Ve karı koca kan veriyoruz.Öylemi.benim bildigim asilama yada tüp bebekte aliniyor nikah cüzdani fotokopisi.
20 yasina girecem aralikta:)
Bekarkende cok kullandim dogum kontrol hapı ama bıraktıgım zaman yine ayni adet olmadim bir degisiklik olmuyor yaniÇok gençsiniz
Doğum kontrol hapını 6ay kullanmanız gerekiyo bıraktığınızda hemen başlayın bebek çalışmalarına
Hapı kullandığınız sürece heray regl olacaksınız bıraktığınızda da başlarda düzenli sayılabilecek şekilde olacaksınız
Aşılama tüp bebek boşuna yormayın kendinizi kullanın hapı
Bekarkende cok kullandim dogum kontrol hapı ama bıraktıgım zaman yine ayni adet olmadim bir degisiklik olmuyor yani
Teşekkurlerİyi de bunun icin direkt infertilite bölümüne yönlendirmek neymiş?
1) varsa fazla kilolar verilir.
2) doğum kontrol hapı bırakılır, insulin direnci varsa bu yönde ilaçlar kullanılır.
3) adet olunmuyorsa d.k hapı değil, başka ilaçlar kullanılır bebek olmasını engellemeyen vs vs..
Başka bir doktora gidin bence.
Not: yıllardır pkoyum, merdivenaltı ozel ilgi alanım oldu artik pko..
İyi de bunun icin direkt infertilite bölümüne yönlendirmek neymiş?
1) varsa fazla kilolar verilir.
2) doğum kontrol hapı bırakılır, insulin direnci varsa bu yönde ilaçlar kullanılır.
3) adet olunmuyorsa d.k hapı değil, başka ilaçlar kullanılır bebek olmasını engellemeyen vs vs..
Başka bir doktora gidin bence.
Not: yıllardır pkoyum, merdivenaltı ozel ilgi alanım oldu artik pko..