Pcos ile tüp bebek hikayem

İnşallah hepimizde güzel haberler alırız bende pcos hastasıyım 4. Kez deniyorum bu sefer ilk 3 denememde bir Allah'ın kulu bile demedi ki pcos için taze transfer olmaz diye 3ündede taze yaptılar olması bu 4. Denemem 95 kiloyum 165 boyum bu sefer dondurulmuş olacak inşallah 19unda başladım geçen ayın hala gonal ve tarlusal kullanıyorum cumartesi yumurta kontrolüm var yumurtalar yavaş büyüyor bakalım hayırlısı olsun

Çok sevindim adınıza inşallah güzel haberler alırsınız benimde yumurtalar alındı bekliyoruz. Benim ilk denemem doktorum direkt taze olmaz pcos hastalarına dedi 2. Adetten sonra yapacak transferi. Pcosluların yumurta rezervleri genelde iyi oluyor da size bişey dediler mi iğnelerden sonra çok yordu beni yuruyemiyordum resmen toplanınca rahatladım biraz bu defa işlem ağrısı çok alındığı için ağrım çok

Kızlar birşey sorcam şimdi ben geçen ayın 19 undan beri gonal kullanıyorum bugün akşam üzeri kanamam oldu yumurtalar düzensiz büyüyodu o yüzden devamdı gonal ve tarlusala hatta bi tane nesi önden baya büyümüştü hoca çatlasın o demişti acaba o çatlayabilirmi

Gonal o kadar uzun kullanılıyor mu ben 8 gün kullandım sadece 22 mm olmuşlardı çatlama olmasın diye dozu düşürdü çatlama önleyici iğne verdi 2 günde öyle kullandım son gün çatlatma iğnesi kullandım Çarşamba yumurtalar toplandı yarın kontrolüm var. Belki pcos olduğum için çok uzun kullandirmadi bir bilgim yok malesef

Baya şanslısınız. Pcos naleti resmen platform gibi katman katman ve ben en dibindeyim. En son sanırım 2haftadan fazla gonalf kullandım ama hiçbi yumurta gelişmemşti

Merhabaaa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı daha önce denediniz mi tüp bebek
Daha önce hiç denememiz olmadı,ilk defa böyle bir yola çıktık. Bu yola çıkmadan önce insanların ne derece zorluk çektiğini anlayamıyordum şimdi daha net bende herşey. Umarım herkes emeğinin ve çabasının karşılığıni alır Allah'ım evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun nasip etsin

Aminn inşallah ne aşamadasınız acaba

İzmirdeyim bende. Şimdi gördüm yazdiginizi bende şu an transfer için tarih vericekler onun için gidiyorum sona yaklastik galiba hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Özel sağlık hastanesi emre başere gidiyorum ben de.

Yasin kaç peki merak ettim ben de 33 yaşındayım. Şimdi doktordan çıktım 11.5 olmuş rahim kalinligim kan verdim kan sonucuna göre cumartesi yada pazrt. Transfer olucak inşallah hayırlısı olsun özlem hasret cektirmesin Allah'ım

Benimde 3 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün 1 tane 6 . Gün embriyom var. Doktorum hep 1 tane koyucaz dedi ama bugün bir daha şansımı deneyim dedim tamam dedi artık 2 tane 5. Gün embriyosu koyucak inşallah hayırlısı olur

Bendede pcos vardı şimdi oğlum 1 yaşında 3 denemede oldu benim eşimdede sorun yoktu ama yinede olmuyordu doğal sadece bir kere oldu oda düşük olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…