- 5 Haziran 2024
- 313
- 169
-
- Konu Sahibi tupbebekhikayemm
Bilmiyorum ki canım yüksek verdi daha iki gündür 225 e düşürdü31 yaşındayım bilemedim ondan mı
Ama düşününce amaç her iki tedavide de yumurta geliştirmek
Çok sevindim adınıza inşallah güzel haberler alırsınız benimde yumurtalar alındı bekliyoruz. Benim ilk denemem doktorum direkt taze olmaz pcos hastalarına dedi 2. Adetten sonra yapacak transferi. Pcosluların yumurta rezervleri genelde iyi oluyor da size bişey dediler mi iğnelerden sonra çok yordu beni yuruyemiyordum resmen toplanınca rahatladım biraz bu defa işlem ağrısı çok alındığı için ağrım çokİnşallah hepimizde güzel haberler alırız bende pcos hastasıyım 4. Kez deniyorum bu sefer ilk 3 denememde bir Allah'ın kulu bile demedi ki pcos için taze transfer olmaz diye 3ündede taze yaptılar olması bu 4. Denemem 95 kiloyum 165 boyum bu sefer dondurulmuş olacak inşallah 19unda başladım geçen ayın hala gonal ve tarlusal kullanıyorum cumartesi yumurta kontrolüm var yumurtalar yavaş büyüyor bakalım hayırlısı olsun
Merhabaaa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı daha önce denediniz mi tüp bebekHepinize merhaba aynı durumda olan bir ben bırakıyorum buraya. Şu an Yasmin kullanıyorum bugün lucrin vurulup 21. Güne kadar Yasmin kullanicam
Gonal o kadar uzun kullanılıyor muKızlar birşey sorcam şimdi ben geçen ayın 19 undan beri gonal kullanıyorum bugün akşam üzeri kanamam oldu yumurtalar düzensiz büyüyodu o yüzden devamdı gonal ve tarlusala hatta bi tane nesi önden baya büyümüştü hoca çatlasın o demişti acaba o çatlayabilirmi
Baya şanslısınız. Pcos naleti resmen platform gibi katman katman ve ben en dibindeyim. En son sanırım 2haftadan fazla gonalf kullandım ama hiçbi yumurta gelişmemştiGonal o kadar uzun kullanılıyor muben 8 gün kullandım sadece 22 mm olmuşlardı çatlama olmasın diye dozu düşürdü çatlama önleyici iğne verdi 2 günde öyle kullandım son gün çatlatma iğnesi kullandım Çarşamba yumurtalar toplandı yarın kontrolüm var. Belki pcos olduğum için çok uzun kullandirmadi bir bilgim yok malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBaya şanslısınız. Pcos naleti resmen platform gibi katman katman ve ben en dibindeyim. En son sanırım 2haftadan fazla gonalf kullandım ama hiçbi yumurta gelişmemşti
Daha önce hiç denememiz olmadı,ilk defa böyle bir yola çıktık. Bu yola çıkmadan önce insanların ne derece zorluk çektiğini anlayamıyordum şimdi daha net bende herşey. Umarım herkes emeğinin ve çabasının karşılığıni alır Allah'ım evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun nasip etsinMerhabaaa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı daha önce denediniz mi tüp bebek
Aminn inşallah ne aşamadasınız acabaDaha önce hiç denememiz olmadı,ilk defa böyle bir yola çıktık. Bu yola çıkmadan önce insanların ne derece zorluk çektiğini anlayamıyordum şimdi daha net bende herşey. Umarım herkes emeğinin ve çabasının karşılığıni alır Allah'ım evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun nasip etsin
Ben artık son aşamaya yaklaştım regli dönemindeyiz ilaclara başladım transfer için . 15-20 gün içerisinde rahim kalınlığına göre gün belli olcak ,bakalım inşallah hayırlısı olurAminn inşallah ne aşamadasınız acaba
Hakkınızda hayırlısı olur inşallahBen artık son aşamaya yaklaştım regli dönemindeyiz ilaclara başladım transfer için . 15-20 gün içerisinde rahim kalınlığına göre gün belli olcak ,bakalım inşallah hayırlısı olur
İstanbul. Benimde yumurtalar toplandı 5. Gün embriyolarım donduruldu adet olmayı bekliyorum:) siz hangi ildesiniz memnun musunuz hastanedenSen peki hangi aşamadasin hangi ildesiniz bu arada
Ay hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzİzmirdeyim bende. Şimdi gördüm yazdiginizi bende şu an transfer için tarih vericekler onun için gidiyorumsona yaklastik galiba hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Özel sağlık hastanesi emre başere gidiyorum ben de.
Bendede pcos vardı şimdi oğlum 1 yaşında 3 denemede oldu benim eşimdede sorun yoktu ama yinede olmuyordu doğal sadece bir kere oldu oda düşük olmuştuÖncelikle merhabalar şu yaşadığım stresli günleri burada sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiden anlatacağınız kendi hikayelerinizle bana vereceğiniz destek ve yardım için teşekkür ederim.
Yaklaşık 15 aydır evliyim ve kendimi bildim bileli pcos var. Bayağı ağır bir durumda pcosum. Tüylenme, adet gecikmesi, insülin direnci ve tabiki kilo.. bekarken açıkçası çok sorun olmuyordu hangi doktora gitsem düzelir daha gençsin evlenince geçer gibi sözler duydum hep. Fakat geçen birşey olmadı kilom ve diğer sorunlar hızla arttı yaklaşık birkaç ay önce normal yollarla gebe kalamayacagimi öğrendim (eşimde de bazı sorunlar çıktığı için) ve vakit kaybetmeden tüp bebek sürecine başladım. Tüm tahlillerim yapıldı 4 gündür gonalf 450 kullanıyorum kilom olduğu için dozum 287.5 4. Gün iğnemden sonra kasık ağrılarım başladı. Sabah ise kontrolüm var heyecanlıyım sanırım 4 5 gün kadar iğne ve ilaçlara devam edeceğim doktor bir kac değişiklik yapacağını söyledi sabah öğreneceğim. Pcoslu olduğum için taze transfer olamayacağını dondurulmuş embriyo transferi olacağını söyledi doktorum heyecanla sabah olmasını bekliyorum. Benim durumumda olan hikayesini paylaşmak isteyen arkadaşlardan destek bekliyorum umarım bu zorlu süreci burada birbirimizle paylaşarak atlatırız. Son olarak inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla huzurla evlatlarımızı kucağımıza alırız.