Arkadaslar merhaba,
Ben daha yeni evliyim polikistik over sendromum var gecen ay doktora gittim adet dönemimin 15. Gunü dupbaston başlamamı söyledi ve gün asiri iliski önerdi. Bugün ilacım bitti yaklaşık 1 haftadır inanılmaz mide ağrısı çekiyorum cok yorgun oldugum halde geceleri uyuyamiyorum, canım sürekli birseyler istiyor ama ne istediğini bulamıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim
arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen
canım evlenmeden önce soğan kürünü denemeni tavsiye ederim evlenir evlenmez tedaviye başlanmayabilir çoğu dr 1 sene beklemelisin diyor ama soğan kürünü evlenmeden kesinlikle dene..
evet canım simdi yapmaya baslayacagım artık devamlı yapacagım onu.evlenmeye 2-4 ay kalada tedaviye baslıcam valla napayım işimi garantilemem lazım 2.evliliğim ve cocuk cokistiyor sözlüm
2.evliliğinse evlenmeden başlayabilirsin ama soğan kürünü kesinlikle dene derim hakkımızda hayırlısı olsun
nasıl kullandılar bilgi verirmisinizKizlar buradan tanidigim bikac pkolu arkadasim corekotu bal tarcin ile gebe kaldi tavsoye ederim
nasıl kullandılar bilgi verirmisiniz
artık hç bişeye inanmıyorum.kuru incir kürünü ne ümitlerle içtm ama sonuç yok.allah wermeyınce wermiyor işte.artık herşeyı bıraktım
canım bende pkosluyum, çörek otu, tarçın ve bal karıştıyosun, ben göz kararı yapıyorum, 2 yemek kaşığı bal,1 tatlı kaşığı tarçın ve çörek otu karştırıyodun, sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyosun, önemli olan adetin 3 günü başlıyosun, 15 gün devam ediyosun, yumurtlama başladığı güne denk geliyo zaten , umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?