Ogne tedavisine basliycak biride ben kizlar adeti bekliyorum bakalim basliycaz insallah
Insallah canim ben 19 mayista rahim filmi cekildim hala hamile kalamadim ne yazikki insallah sen hamile kalirsin her bunye ayni degil benim yumurtalar direncli muhtemelen sperm zari delip giremiyor ne yapcam bilmiyorum igne bi umut bana bakalim klomenle 2 yumurtam oluyo cok saglikli oluyor cok sukur ama hamile kalmiyorum bacakta diktim her gecede denedim olmuyor olmuyor allah buyuk ne diyimCanım hayırlı olur senin için inşallah tedavin ben de rahim filmi çektirdiğim için iki aylık bekleme sürecindeyim şu an iki ay olmazsa ben de iğneye başlıcaları inşallah hamile kalırız
Pcos falan yok dimi sende canım o ayak dikmeleri sorma iki günde bir ben de öyleyim mecbur :)Insallah canim ben 19 mayista rahim filmi cekildim hala hamile kalamadim ne yazikki insallah sen hamile kalirsin her bunye ayni degil benim yumurtalar direncli muhtemelen sperm zari delip giremiyor ne yapcam bilmiyorum igne bi umut bana bakalim klomenle 2 yumurtam oluyo cok saglikli oluyor cok sukur ama hamile kalmiyorum bacakta diktim her gecede denedim olmuyor olmuyor allah buyuk ne diyim
Hic bir doktor pcos demedi ama yumurtaliklarim tembelmis ama klomenle 2 2 yumurtluyorum ama hala tutturamadim daha oncede 2 kere hamile kaldim 2. Ci kutu klomende oluyordu bu 6 ay oldu tik yok 1 kizim var ilk kizim dogumdan sonra öldüPcos falan yok dimi sende canım o ayak dikmeleri sorma iki günde bir ben de öyleyim mecbur :)
Hic bir doktor pcos demedi ama yumurtaliklarim tembelmis ama klomenle 2 2 yumurtluyorum ama hala tutturamadim daha oncede 2 kere hamile kaldim 2. Ci kutu klomende oluyordu bu 6 ay oldu tik yok 1 kizim var ilk kizim dogumdan sonra öldü
Canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim iğne tedavim yapıldı aynı senin ki gibi yumurtalar dirençliymiş az dozda başlamıştık adet olmam gerekiyordu şimdiye kadar ama olmadım idrar terslerim de negatif bilmiyorum nolacak kan testi yaptırmaya da korkuyorum çıkmaz diyeInsallah canim ben 19 mayista rahim filmi cekildim hala hamile kalamadim ne yazikki insallah sen hamile kalirsin her bunye ayni degil benim yumurtalar direncli muhtemelen sperm zari delip giremiyor ne yapcam bilmiyorum igne bi umut bana bakalim klomenle 2 yumurtam oluyo cok saglikli oluyor cok sukur ama hamile kalmiyorum bacakta diktim her gecede denedim olmuyor olmuyor allah buyuk ne diyim
Benim de kanama oluyor canım ama sanmıyorum ilaçlardan olduğunu .. bana da 2 ay olmazsa aşılama dedi sanırım benim de kist oluştu adet olmadım idrar negatif ama kan testi yaptırcam kaşıklarım çok batıyor çünkükızlar meraba bende pkoluyum. 1 senedir deniyoruz bebeğimiz olmadı. ilk ay klomen kullandım olmadı 2. ay femara oda olmadı 3. ay gonal f 75 doz 6 gün kullandım 2 tane güzel yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptık ama gebelik olmadı sonradan bi sürü yumurtam büyümüş ve kistler olmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bir ay da ona devam ettim. şimdi tekrar klomen kullandım bugün kontrolüm var umarım işe yaramıştır. bu dördüncü denememiz bunada bakalım sonra napıcamıza karar verelim dedi doktorum. aşılama yada tüp bebek diyecek sanırım çok üzgünüm aklım hep bebekte düşünmeden yapamıyorum. bu arada ilaçlardanmıdır bilmiyorum genitalim çok acıyor ilişki sırasında yanma oluyor çok zorlanıyorum başına daha önce böyle birşey gelen varmı acaba
Benim de kanama oluyor canım ama sanmıyorum ilaçlardan olduğunu .. bana da 2 ay olmazsa aşılama dedi sanırım benim de kist oluştu adet olmadım idrar negatif ama kan testi yaptırcam kaşıklarım çok batıyor çünkükızlar meraba bende pkoluyum. 1 senedir deniyoruz bebeğimiz olmadı. ilk ay klomen kullandım olmadı 2. ay femara oda olmadı 3. ay gonal f 75 doz 6 gün kullandım 2 tane güzel yumurta oluştu çatlatma iğnesi yaptık ama gebelik olmadı sonradan bi sürü yumurtam büyümüş ve kistler olmuş doktor doğum kontrol hapı verdi bir ay da ona devam ettim. şimdi tekrar klomen kullandım bugün kontrolüm var umarım işe yaramıştır. bu dördüncü denememiz bunada bakalım sonra napıcamıza karar verelim dedi doktorum. aşılama yada tüp bebek diyecek sanırım çok üzgünüm aklım hep bebekte düşünmeden yapamıyorum. bu arada ilaçlardanmıdır bilmiyorum genitalim çok acıyor ilişki sırasında yanma oluyor çok zorlanıyorum başına daha önce böyle birşey gelen varmı acaba
gonal f ile bir yumurtam 20 mm oldum ve cumartesi ovitrella çatlatma iğnesi oldum dün ilişki oldu düzenli olarak devam edeceğiz ve bekleyeceğiz cnmKızlar ne durumdasınız ?
Canım doktor degiştircem ben doktorun annesi vefat etti o yüzden gidemedim hamilelik var mı yok mu bilmiyorum tüm düzenim bozuldu artıkKızlar ne durumdasınız ?
Hadi hayırlısı inşallah canım gelişmeleri yaz bizegonal f ile bir yumurtam 20 mm oldum ve cumartesi ovitrella çatlatma iğnesi oldum dün ilişki oldu düzenli olarak devam edeceğiz ve bekleyeceğiz cnm
Canım doktor degiştircem ben doktorun annesi vefat etti o yüzden gidemedim hamilelik var mı yok mu bilmiyorum tüm düzenim bozuldu artık
Canım kaç gün geçti adetin test yap istersen doktora gitmeden..bu arada doktorunu değiştirecek olmanda da vardır bir hayır merak etme daha iyi olacak inşallahCanım doktor degiştircem ben doktorun annesi vefat etti o yüzden gidemedim hamilelik var mı yok mu bilmiyorum tüm düzenim bozuldu artık
bugün gittim canım hsg ve eşimden test istedi bakalım sonuç ne olcak ona göre Yol izliycez allah büyük .. canım sen hsg çektirdin mi ağrılı oluyor muCanım kaç gün geçti adetin test yap istersen doktora gitmeden..bu arada doktorunu değiştirecek olmanda da vardır bir hayır merak etme daha iyi olacak inşallah
Çektirdim evet canım çok canım yandı ama herkeste farklı oluyor pişman oldum anestezi istemedigimebugün gittim canım hsg ve eşimden test istedi bakalım sonuç ne olcak ona göre Yol izliycez allah büyük .. canım sen hsg çektirdin mi ağrılı oluyor mu
senn 3 defa verilmis ondan cok agrin olmustur tabi tikali olunca daha da cok agri oluyr neyseki gecti :)Çektirdim evet canım çok canım yandı ama herkeste farklı oluyor pişman oldum anestezi istemedigime
Aynen canımsenn 3 defa verilmis ondan cok agrin olmustur tabi tikali olunca daha da cok agri oluyr neyseki gecti :)
Anestezi mi alıyım o zaman sence korktum şimdiÇektirdim evet canım çok canım yandı ama herkeste farklı oluyor pişman oldum anestezi istemedigime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?