- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
Allah razı olsn tatlım İnan ki çok güzel konuşuyorsun çok saol çok rahatlattın bende pco da Yok tatlım ama adetlerim çok bozuk ve düzensizdi inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız sen ne durumdasınŞifa olurlar inşallah canim.. ben hep ne düşünürüm biliyor musun bazı kadınların tedavi olmaları bile birşey değiştirmiyor öyle dertler var ki Allah vermesin direk kısır diyor doktorlar ama çok şükür ki bizim problemimiz belli ve çaresi var pcos olup ölene kadar çocuk sahibi olamayan kimseyi görmedim..aşılama ile hamile kalan binlerce kadın var tüp bebek yöntemiyle de öyle bunlar çok doğal süreçler kendini rahat bırak gelecek bebeğin göreceksin tamam mı
Allah razı olsn tatlım İnan ki çok güzel konuşuyorsun çok saol çok rahatlattın bende pco da Yok tatlım ama adetlerim çok bozuk ve düzensizdi inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız sen ne durumdasın
Tatlım aynı dertten muzdaribiz o zaman evet Bende yumurta tembelliği var kuzım ve senin ki gbi direnç var doz artıracak eğer aşılama olacaksa .. bana da klomen işe yaramamış dedi ama bnm ki sonradan gelişti sanırım çok şiddetli adet oldum klomen kullanırken belki senin de ben gbi geç cevap veriyordur tatlımAllah senden de razı olsun muradini aratmadan versin kucağına inşallah.. doktor ne diyor peki yani yumurta tembelliği var o zaman sende.. ben de yarın doktora gidiyorum rahim filmi çekecek sonra da iğne verecek canım klomen ise yaramadı da yumurtalarim direncliymis benim de
Tatlım aynı dertten muzdaribiz o zaman evet Bende yumurta tembelliği var kuzım ve senin ki gbi direnç var doz artıracak eğer aşılama olacaksa .. bana da klomen işe yaramamış dedi ama bnm ki sonradan gelişti sanırım çok şiddetli adet oldum klomen kullanırken belki senin de ben gbi geç cevap veriyordur tatlım
Hayır canım onu istemedi benden yumurta tembelliği olduğu için herhalde bilmiyorum kiOlabilir canım çünkü ben üç defa kullandım klomeni üçünde de calismadi yumurtalar..rahim filmi çektirdin mı sen
Hayır canım onu istemedi benden yumurta tembelliği olduğu için herhalde bilmiyorum ki
Canım ben 9 Aydır istiyorum aslında mantıklıNe zamandır çocuk istiyorsun ona da bağlı canım benim bir sene oldu doktorum iğne vermeden önce rahmine de bakalım ne olur ne olmaz dedi ona göre içimiz rahat başlayalım iğneye dedi
Canım ben 9 Aydır istiyorum aslında mantıklı
2 ay bekleyelim dedi canım olmazsa aşılamadan önce hatırlatırım .. senin eşine baktı mı benimkine bakmadı aslında istemeleri gerekiyormuşBence doktoruna hatırlat rahim fimini aşılamadan önce bu ay adette çeksin için rahat olur birşey çıkacağından değil de
2 ay bekleyelim dedi canım olmazsa aşılamadan önce hatırlatırım .. senin eşine baktı mı benimkine bakmadı aslında istemeleri gerekiyormuş
İstemedi canım bnm ki istemesi gerekiyor ama demekki var doktorun bi bildiği hayırlısı olsunEvet bu ay sperm örneği de verdik yarın gidince onun sonucunu da vericem doktora tabi bu da çok önemli
Sen nerelisin tatlım kaç yaşındasın
bende klomen 3 ay kullanmıştım 3 ay sonunda biraz dinlenmek istemiştim klomen bırakıldıktan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama ne yazıkki 7haftasında bebeğim gelişmediği için düşük yaşadım
inşallah bu 3. kaybım oldu benım arastırma yapılması gerektıgını soyledı doktorum 28yasındayım daha allah sağlıkla kucaklarımıza bebıslerımızı almayı nasıp etsınÜzüldüm canım ama olsun hamile kalmışsın ya bir defa yine olur merak etme Allah'ın izniyle
inşallah bu 3. kaybım oldu benım arastırma yapılması gerektıgını soyledı doktorum 28yasındayım daha allah sağlıkla kucaklarımıza bebıslerımızı almayı nasıp etsın
Bende Konya tatlım 23 yaşındayımCanım ben Ankara'dayim 25 yaşındayım sen peki?
Aynn tatlım arkadaşa katılıyorum çok şükür ki hamile kalabiliyorsun bu da önemli bişey büyük ihtimal senin kanda problemin var geç olmadan araştırsınlarbende klomen 3 ay kullanmıştım 3 ay sonunda biraz dinlenmek istemiştim klomen bırakıldıktan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama ne yazıkki 7haftasında bebeğim gelişmediği için düşük yaşadım
Canım gittin mi hastaneye sonuç ne olduAmin
Amin canım inşallah araştırılsın bakalım inşallah bu sefer bebeğin tutunacak sana merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?