- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
Ne zaman oldun iğneyi iğneden 15 gün sonra diye biliyorum tatlım çatlatma iğnesinin fiyatı ne canımInşallah canım inşallah bu sefer yüzüm güler.. dualarımdasınız❤ peki kaçıncı gün testte çıkar gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman oldun iğneyi iğneden 15 gün sonra diye biliyorum tatlım çatlatma iğnesinin fiyatı ne canımInşallah canım inşallah bu sefer yüzüm güler.. dualarımdasınız❤ peki kaçıncı gün testte çıkar gebelik
16sında oldum canım tam fiyatını bilmiyorum progestan ile ovitrelle ikisine 100 tl ödedimNe zaman oldun iğneyi iğneden 15 gün sonra diye biliyorum tatlım çatlatma iğnesinin fiyatı ne canım
Yani bayramin 1.günü belli olur benim. Rabbim insallah bayram şekeri bir bebiş nasip eder hepimize:)16sında oldum canım tam fiyatını bilmiyorum progestan ile ovitrelle ikisine 100 tl ödedim
Ayyy Allah razı olsn çanım Benim Zor süreç gerçekten Allah herkese nasip etsin herkese çok saol bende bekliyorum merakla araya bayram girecek bi aksilik çıkmaz inşallah
Ay amin canım en güzel bayram şekeri o olur inşallah ümidin gerçeğe dönüşür.. Allahım çokça amin bişey daha sorcam tatlım yumurta geliştikten kaç gün sonra iğne yapılıyorYani bayramin 1.günü belli olur benim. Rabbim insallah bayram şekeri bir bebiş nasip eder hepimize:)
Allah razı olsn canım benim inşallah güzel düşünceli insanlarla tanışmak ve birbirimize dua etmek kadar güzel bişey yok Allah kucağımızı boş bırakmasın ❤❤Bayram hediyesi olacak sana ve eşine inşallah :)
Canım adetin 15.günü çağırdı doktorum kontrole gittim baktirdim yumurtam 18 mm olmus hemen ayni gun içersinde igneyi yaptir dedi. Bende o gun yaptırdım.Ay amin canım en güzel bayram şekeri o olur inşallah ümidin gerçeğe dönüşür.. Allahım çokça amin bişey daha sorcam tatlım yumurta geliştikten kaç gün sonra iğne yapılıyor
Anladım tatlım bayram şekerin geliyor inşallah hadi bakalımCanım adetin 15.günü çağırdı doktorum kontrole gittim baktirdim yumurtam 18 mm olmus hemen ayni gun içersinde igneyi yaptir dedi. Bende o gun yaptırdım.
Anladım tatlım bayram şekerin geliyor inşallah hadi bakalım
Amin amin kuzum ❤❤Ağzından bal damlıyor canım hadi bakalım inşallah. Şu mübarek günler hurmetine Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah❤
canim ebru destanin kuruO kür ne tatlım
Tamm tatlım deneyim bicanim ebru destanin kuru
çoban cantasi aslan pencesi civan percemi bu 3 lu karışım canim
Inşallahhhhhhhhhh canimmmmKızlar bu topikte inşallah birbirimize en güzel haberleri vericez herkes sonuç alınca buraya yazsın ❤
Kızlar doktorum 3 4 yumurtam gelişmesi gerekirken bi tane geliştiğini söyledi yumurtaların hepsi birlikte gelişmeye çalışmışlar o yüzden bi tanesi gelişebilmiş yumurtalıkların resmen direnç gösteriyor dedi o yüzden çatlatma iğnesi vermedi 2 ay normal yolla deneyin olmazsa aşılama dedi çok üzüldümdua edin nolur
Allah razı olsn canım böyle Beni rahatlatman bile çok güzel inşllah dediğin gbi olur bi kaç hap verdi bakalım kısmet inşallah ❤❤❤ allahım hepimize versin bu ay ❤❤Canım o bir yumurta bu ay mucizen olur inşallah canını sıkma inan hepimiz aynı durumdayız rabbim büyük dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor umutlu ololacak
Allah razı olsn canım böyle Beni rahatlatman bile çok güzel inşllah dediğin gbi olur bi kaç hap verdi bakalım kısmet inşallah ❤❤❤ allahım hepimize versin bu ay ❤❤[/QUOTE
İnşallah canım benim sağolbirçok yöntem var şimdi doktorlar biri olmazsa diğerine geçiyorlar merak etme hangi hapları verdi peki
İnofolic combi verdi duphaston verdi tatlım .. Allah'a şükür çok yöntem var ama aşılamaya kadar gelecegini sanmazdım bu işin o biraz beni üzdü