Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bayramin 1.günü belli olur benim. Rabbim insallah bayram şekeri bir bebiş nasip eder hepimize:)
Ay amin canım en güzel bayram şekeri o olur inşallah ümidin gerçeğe dönüşür.. Allahım çokça amin bişey daha sorcam tatlım yumurta geliştikten kaç gün sonra iğne yapılıyor

Ay amin canım en güzel bayram şekeri o olur inşallah ümidin gerçeğe dönüşür.. Allahım çokça amin bişey daha sorcam tatlım yumurta geliştikten kaç gün sonra iğne yapılıyor
Canım adetin 15.günü çağırdı doktorum kontrole gittim baktirdim yumurtam 18 mm olmus hemen ayni gun içersinde igneyi yaptir dedi. Bende o gun yaptırdım.

Kızlar bu topikte inşallah birbirimize en güzel haberleri vericez herkes sonuç alınca buraya yazsın ❤

Kızlar doktorum 3 4 yumurtam gelişmesi gerekirken bi tane geliştiğini söyledi yumurtaların hepsi birlikte gelişmeye çalışmışlar o yüzden bi tanesi gelişebilmiş yumurtalıkların resmen direnç gösteriyor dedi o yüzden çatlatma iğnesi vermedi 2 ay normal yolla deneyin olmazsa aşılama dedi çok üzüldüm :110:dua edin nolur

Kızlar doktorum 3 4 yumurtam gelişmesi gerekirken bi tane geliştiğini söyledi yumurtaların hepsi birlikte gelişmeye çalışmışlar o yüzden bi tanesi gelişebilmiş yumurtalıkların resmen direnç gösteriyor dedi o yüzden çatlatma iğnesi vermedi 2 ay normal yolla deneyin olmazsa aşılama dedi çok üzüldüm :110:dua edin nolur

Canım o bir yumurta bu ay mucizen olur inşallah canını sıkma inan hepimiz aynı durumdayız rabbim büyük dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor umutlu ol :anneadayı: olacak

Canım o bir yumurta bu ay mucizen olur inşallah canını sıkma inan hepimiz aynı durumdayız rabbim büyük dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor umutlu ol :anneadayı: olacak
Allah razı olsn canım böyle Beni rahatlatman bile çok güzel inşllah dediğin gbi olur bi kaç hap verdi bakalım kısmet inşallah ❤❤❤ allahım hepimize versin bu ay ❤❤

Allah razı olsn canım böyle Beni rahatlatman bile çok güzel inşllah dediğin gbi olur bi kaç hap verdi bakalım kısmet inşallah ❤❤❤ allahım hepimize versin bu ay ❤❤[/QUOTE

İnşallah canım benim sağol :KK200: birçok yöntem var şimdi doktorlar biri olmazsa diğerine geçiyorlar merak etme hangi hapları verdi peki

İnofolic combi verdi duphaston verdi tatlım .. Allah'a şükür çok yöntem var ama aşılamaya kadar gelecegini sanmazdım bu işin o biraz beni üzdü

İnofolic combi verdi duphaston verdi tatlım .. Allah'a şükür çok yöntem var ama aşılamaya kadar gelecegini sanmazdım bu işin o biraz beni üzdü

Şifa olurlar inşallah canim.. ben hep ne düşünürüm biliyor musun bazı kadınların tedavi olmaları bile birşey değiştirmiyor öyle dertler var ki Allah vermesin direk kısır diyor doktorlar ama çok şükür ki bizim problemimiz belli ve çaresi var pcos olup ölene kadar çocuk sahibi olamayan kimseyi görmedim..aşılama ile hamile kalan binlerce kadın var tüp bebek yöntemiyle de öyle bunlar çok doğal süreçler kendini rahat bırak gelecek bebeğin göreceksin tamam mı :emir_bebek::KK51:

Back