- 19 Eylül 2016
- 588
- 369
- 103
- 31
Yarın gidicem bakalım ne olacak canımevet canim benimki pko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gidicem bakalım ne olacak canımevet canim benimki pko
canim agrilarin varmi igne büyütüyor hamile kalma ihtimali igneyle daha yüksek bence büyümüştür hadi insallah gUzel haberle gel bugun canim bizede yazYarın gidicem bakalım ne olacak canım
Canım günaydın şimdi geldim doktordan tabi bazen hafif bazen şiddetli ağrılarım oluyor doktorum güzel gelişmeye başlamış bi 5 gün daha 75 dozda devam edicez dedi Cumartesi tekrar gitçem inşallah bu ilaç son kullandığım ilaç olur herşey para ilaç para hastane para Allah aratmasın inşallah kimseyecanim agrilarin varmi igne büyütüyor hamile kalma ihtimali igneyle daha yüksek bence büyümüştür hadi insallah gUzel haberle gel bugun canim bizede yaz
ne kadar tutuyor igneler bende ogluma ignelerle hamile kalmistim 1. denemede kis oldu pes etme 2. dememizde tuttu evet maddi manevi sikintili bu martta igne yaptirdim yine tutmadi kis oldu 2. yaomadim 2 defa klomen kullandim tutmadiCanım günaydın şimdi geldim doktordan tabi bazen hafif bazen şiddetli ağrılarım oluyor doktorum güzel gelişmeye başlamış bi 5 gün daha 75 dozda devam edicez dedi Cumartesi tekrar gitçem inşallah bu ilaç son kullandığım ilaç olur herşey para ilaç para hastane para Allah aratmasın inşallah kimseye
Hadi ya canım kötü olmuş normalde iğne fiyatı 700 ama doktor raporuyla 200 e aldık Allah gönlümüze göre versin inşallah canım çatlatma iğnesi olmuş muydunne kadar tutuyor igneler bende ogluma ignelerle hamile kalmistim 1. denemede kis oldu pes etme 2. dememizde tuttu evet maddi manevi sikintili bu martta igne yaptirdim yine tutmadi kis oldu 2. yaomadim 2 defa klomen kullandim tutmadi
olmuştum canim rapor nasil cikiyorHadi ya canım kötü olmuş normalde iğne fiyatı 700 ama doktor raporuyla 200 e aldık Allah gönlümüze göre versin inşallah canım çatlatma iğnesi olmuş muydun
evet canim ignenin ilkinde olmadi yumurtalar kise dönüştü diger ay dogum konrol hapiyla erittik sonra ignenin dozunu arttirdi 2 doz catlama ignesi oldum o ay hamile kaldim simdi 7 sene sonra yine tedavi yolundayimO iğneyi olmana rağmen mi ilkinde tutmadı ? Canım raporu doktor kendi çıkarıyor ama ömründe 1 defaya mahsus bi daha çocuk istesem ben mesela raporsuz almak zorundayım
ANLADIM tatlım Allah çok aratmayan versin inşallah .. ikiz ihtimali yüksek diyorlar bakalım kısmet inşallah tekrardan hapa ilaca gerek kalmaz senin içinde benim içindeevet canim ignenin ilkinde olmadi yumurtalar kise dönüştü diger ay dogum konrol hapiyla erittik sonra ignenin dozunu arttirdi 2 doz catlama ignesi oldum o ay hamile kaldim simdi 7 sene sonra yine tedavi yolundayim
insallah canim iste bu ay sogan suyuyla ebru destanin kurunden ictim simdi kasigimin sag tarafinda agri var ama umudum yok hicANLADIM tatlım Allah çok aratmayan versin inşallah .. ikiz ihtimali yüksek diyorlar bakalım kısmet inşallah tekrardan hapa ilaca gerek kalmaz senin içinde benim içinde
canim senin ignen yenimi bitmişti bugun kacinci gunu adetin yumurta kac mm olmusCanım günaydın şimdi geldim doktordan tabi bazen hafif bazen şiddetli ağrılarım oluyor doktorum güzel gelişmeye başlamış bi 5 gün daha 75 dozda devam edicez dedi Cumartesi tekrar gitçem inşallah bu ilaç son kullandığım ilaç olur herşey para ilaç para hastane para Allah aratmasın inşallah kimseye
Allah razı olsun canım Allah herkesin gönlünün muradını versin
O kür ne tatlıminsallah canim iste bu ay sogan suyuyla ebru destanin kurunden ictim simdi kasigimin sag tarafinda agri var ama umudum yok hic
Adetim yeni bitti iğnemin bugün 6. Günü cumaya kadar kullanıcam mm söylemedicanim senin ignen yenimi bitmişti bugun kacinci gunu adetin yumurta kac mm olmus
Ayyy Allah razı olsn çanım Benim Zor süreç gerçekten Allah herkese nasip etsin herkese çok saol bende bekliyorum merakla araya bayram girecek bi aksilik çıkmaz inşallahCanım kaç yumurta gelisti kaç milim oldu merakla bekliyoruz sonucu inşallah olacak :)
O şekilde hamile kalan çok var tatlım mm side süper hadi hayırlısıKizlar merhaba ben araniza yeni katildim. Bende polikistik over hastasıyım. 1 yillik evliyim. Klomen kullanıp catlatma iğnesi vuruldum bugun 5.günüm sabırsızlıkla bekliyorum. Sormak istediğim benim bir tek sol tarafta bir yumurtam oluşmuş 18 mm bu sekilde hamile kalanınız var mı![]()
Aminnn insallah canimmm dua eder dua beklerim Rabbim isteyen herkese tez vakitlerde nasip etsin insallahO şekilde hamile kalan çok var tatlım mm side süper hadi hayırlısı
Birbirimize dua edelim tatlım bende klomen kullandım ama düzenli kullanmak önemli düzensiz kullandığım için geç gelişti yumurtalar inşallah seninkinin sonu güzel olur sende bana dua et birbirimize dua edelim inşallah ❤Aminnn insallah canimmm dua eder dua beklerim Rabbim isteyen herkese tez vakitlerde nasip etsin insallah
Inşallah canım inşallah bu sefer yüzüm güler.. dualarımdasınız❤ peki kaçıncı gün testte çıkar gebelikBirbirimize dua edelim tatlım bende klomen kullandım ama düzenli kullanmak önemli düzensiz kullandığım için geç gelişti yumurtalar inşallah seninkinin sonu güzel olur sende bana dua et birbirimize dua edelim inşallah ❤