- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
- Konu Sahibi Hanimhanmck
-
Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz? Adetin kacıncı günü başlayıp ne zamana kadar içiyorsunuz?Kesinlikle soğan kürü deneyin. Bende de vardı pcos, hamile kalamıyordum 8 ay kadar ugrasmistik. Soğan kürü denediğim ay kaldım. Düşük yaptım sonra. Ama yumurtaliklarima baktıklarında kist olmadığını söylediler kontrollerimde.
Not: bende de hiçbir belirti yoktu. Zayıf ve neredeyse tüysüz biriyim :) adetim de günü gününe olmasa bile düzenlidir.
Merhaba kk üyeleri, kasım ayında kürtaj olmuştum ve 2 ay sonra doktorum pcos olduğumu söyledi. Rahimdeki yumurtalıkların görünümü Polikistik over görünümündeymiş. Daha önce hiç duymamıştım fakat burda aynı hastalığı olanlardan gördüğüm kadarıyla kilo tüylenme vs gibi etkileri oluyormuş. Bende hiçbir belirti yok. Zayıf biriyim, tüylenme vs de yaşamadım. Adetim de düzenlidir. Herhangi bir belirti de yok. Doktorum ilaç verdi cyclo kullanmaya başladım. Bu ilacı yumurtlama olsun diye verdi ama doğum kontrol hapı olduğu ve bu hapı kullanırken gebe kalınmayacağını falan yazmıs bazı üyelerimiz. Hiç aklıma yatmıyor böyle olanınız var mı? Belirti olmadan da pcos olunabilir mi?
Ben adet bitimi başlayıp 15 gün içmiştim. Su şekilde yapılıyor, orta boy bir soğanı dorde bölüp halihazırda kaynayan 1.5 bardak suya atıyorsunuz. Kapağını kapatıp 5 dk kaynatiyorsunuz. Sonra süzüp iliyinca içiyorsunuz sabah açken ve akşam yemeğinden önce. Taze olarak yapılması gerekiyor. Ilikken tadı gerçekten fena değil :) soğanı çiğ halinde yiyemeyen biri olarak ben bile tiksinmiyorum.Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz? Adetin kacıncı günü başlayıp ne zamana kadar içiyorsunuz?
Merhaba soğan kürünü uygularken içeceğimiz zaman içine biraz da limon sıksak özelliğini kaybeder mi acabaBen adet bitimi başlayıp 15 gün içmiştim. Su şekilde yapılıyor, orta boy bir soğanı dorde bölüp halihazırda kaynayan 1.5 bardak suya atıyorsunuz. Kapağını kapatıp 5 dk kaynatiyorsunuz. Sonra süzüp iliyinca içiyorsunuz sabah açken ve akşam yemeğinden önce. Taze olarak yapılması gerekiyor. Ilikken tadı gerçekten fena değil :) soğanı çiğ halinde yiyemeyen biri olarak ben bile tiksinmiyorum.
Her adet bitiminden sonra yaptınız mı yoksa bir kereye mi mahsus? Çok tesekkur ederim yardımınız içinBen adet bitimi başlayıp 15 gün içmiştim. Su şekilde yapılıyor, orta boy bir soğanı dorde bölüp halihazırda kaynayan 1.5 bardak suya atıyorsunuz. Kapağını kapatıp 5 dk kaynatiyorsunuz. Sonra süzüp iliyinca içiyorsunuz sabah açken ve akşam yemeğinden önce. Taze olarak yapılması gerekiyor. Ilikken tadı gerçekten fena değil :) soğanı çiğ halinde yiyemeyen biri olarak ben bile tiksinmiyorum.
Yarın randevum var inşallah öyledirBaşka bir doktorun daha fikrini alın bence bazen yanılabiliyorlar
Illa kilo olacak diye bir sey yok.Sadece kilo daha yatkin bir durum oluyor.Ben her turlu belirtisini dibine kadar yasiyorum.Siz bir dojtora daha gorunun.Polikistik cok bariz net gorunuyor cunku
Yarın randevum var çok teşekkür ederimCyclo tam tersi hem yumurtlamayi saglar hem de kullandiginiz donemde koruma gibi bir etkisi yoktur.Ben bir sure kullanmistim.
Doktorunuz kucuk kucuk kistler.gorduyse o ultrason goruntusuyle baska doktora gidin isterseniz.
Saçma bir soru olmadı tabi ama bilemiyorum gerçektenMerhaba soğan kürünü uygularken içeceğimiz zaman içine biraz da limon sıksak özelliğini kaybeder mi acabainşallah saçma bir soru olmamıştır
Rica ederim. İki adet kullanılıyor diye biliyorum. Ama ben bir kez kullandım. Daha önceki yıllarda bir iki kez daha kullandığım da olmuştu. Bir sakıncası yok sogan suyunun. Şifa olur inşallah :)Her adet bitiminden sonra yaptınız mı yoksa bir kereye mi mahsus? Çok tesekkur ederim yardımınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?