Hamile kalamıyorum tahlil sonuçlarım?

Helal olsun olmadı gereken tedavi yöntemi bu zaten benimde 1 buçuk senedir bu şekilde oyaliyorlar kan vermesem ona bile bakmiyorlar ücretli mi dediğiniz hastane birde hangi dr acaba 🥰
hayır ankara bilkent şehir hastanesi yol ve yemek dışında birde hsg sonrası ilaçlara verdik oda 200 tuttu özelede gittim boludaki çağsuya söze bolunun en iyisi derler bülent beye gittim bana sadece hormon yaptı git kilo ver olur dedi asla ve asla ilgilenilmedi

Bende ilk ay klomen kullandım ama doktor kontrolünde yukurta gelişmedi çok geç büyüdü anladım ama o zaman yumurtladigimi şansıma eşimle ayrı yerlerdeydik sonra bu ay famera kullandım o da olmadı gerektiği zaman büyümedi yumurta ve bugün 43. Günüm hala adet olmadım geçen ay 40. Gün olmuştum ama bu sefer olmadım ama bugün doktora gittim rahim kalınlaşmış dedi söktürücü vereyim dedi bende şimdilik yine de kullanmak istemiyorum benim de sorunum duzensiz adetlerim
Dere otusuyunu birkaç gün içince olurdum ben en azından ilaçlı tedavi yöntemi değil isterseniz deneyin

Siizin ne kadarlik oldu 🥰
Düşük yaptım maalesef yolculuk yaptım o zaman kötü oldum bı anda ertesi günü kanamam oldu yurt dışında yaşıyorum test silik çıktı diye kan almadılar pazar günü tekrar kanamam olunca gittim test pozitif çıktı öyle kan aldılar iş işten geçmişti ilk kanamada düşük yapmışım

hayır ankara bilkent şehir hastanesi yol ve yemek dışında birde hsg sonrası ilaçlara verdik oda 200 tuttu özelede gittim boludaki çağsuya söze bolunun en iyisi derler bülent beye gittim bana sadece hormon yaptı git kilo ver olur dedi asla ve asla ilgilenilmedi
İnsallah fayda gorursunuz yüce mevlam nasip etsin tedaviyi aksatacak uzatacak bir durum olursa bilkente gitmek isterim

Düşük yaptım maalesef yolculuk yaptım o zaman kötü oldum bı anda ertesi günü kanamam oldu yurt dışında yaşıyorum test silik çıktı diye kan almadılar pazar günü tekrar kanamam olunca gittim test pozitif çıktı öyle kan aldılar iş işten geçmişti ilk kanamada düşük yapmışım
Başınız sağ olsun benimde 5 haftalıktı 4700 kusurdu betam sizin gibi kanama başladı etkisi uzun sürdü hala özlerim çok az durmasına rağmen insallah tekrar nasip olur her isteyene 🫶🏻

Başınız sağ olsun benimde 5 haftalıktı 4700 kusurdu betam sizin gibi kanama başladı etkisi uzun sürdü hala özlerim çok az durmasına rağmen insallah tekrar nasip olur her isteyene 🫶🏻
Ben ogrenmemle 4 gün sonra düşük yaptım dijital gebelik testi hep negatif çıktı normal testlerde çok silikti yerleşirken düşük yaptım gec yumurtalama olduğu için çok etkilenmedim nasibi yokmuş

rabbim sizeden en hayırlı zamanda nasip etsin bebeğinizi ama hsg için beklemeyin benim en büyük pişmanlığım beklemek oldu
Ya ben de şöyle bir şey oldu ben düşük yaptıktan iki ay sonra doktora gittim dedim böyle böyle düşük yaptım rahim film çektirmek istiyorum hamilelik şansı yükseltiyor diye istiyordum aslında gittiğim yer özeldi parayı da seviyor diye duydum doktor dedi ki içinde parçalar kalmış seni tekrar kürtaj yapacağız dedi kalmadığından neredeyse emindim ben de beni kürtaj yapan doktora gittim Bana dedim başka bir doktor böyle böyle dedi betan düşük çıkıyorsa parça kalım yoktur muayene etti sonra bir şey göremedi sonra tekrar başka dr gittim oda görmedi sonra klomen kullandım 21mm buyudu olir dedim olmadı sonra adetim gecikti 2 ay olmadım bugün kesildi bitince ara dediler HSG için nasipse arayacağım yarın

Ben ogrenmemle 4 gün sonra düşük yaptım dijital gebelik testi hep negatif çıktı normal testlerde çok silikti yerleşirken düşük yaptım gec yumurtalama olduğu için çok etkilenmedim nasibi yokmuş
Kimyasal olmuş sanırım sizin ben kuretaj oldum iyi ki o kadar ilerlememis en uzun gündü benjm için o gün

Back